Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na kas te zn kas joje plaukioja :-) nors man sake kad tie dantuoti padarai cia tikrai negyvena
>> o tiesa kaip ten su tais ruoniais ar ju yra :?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 331 332 333 334 335 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na kas te zn kas joje plaukioja :-) nors man sake kad tie dantuoti padarai cia tikrai negyvena
>> o tiesa kaip ten su tais ruoniais ar ju yra :?
Juru muziejuj tik ;D
Juru muziejuj tik ;D
as kai buvau mazas ir mokiausi geografija gal kokioj 5 klasej ziurejau i atlasa ir maciau ten buvo nupiestas ruonis prie baltijos krantu :-)
tai gal ten buvo pazymeta Schneiders batu tepalo gamykla? :DDDD
tai gal ten buvo pazymeta Schneiders batu tepalo gamykla? :DDDD
>>>
Auri ka as tau asilas ;D ;D ;D
o ar turi ilgas pukuotas ausis ir didelius baltus dantis? :?
o ar turi ilgas pukuotas ausis ir didelius baltus dantis? :?
na dantis nusibalinti galima.. bet kaip ausis apsizeldininti :?
;D ;D
nu tai tada nilabai i asila panasus ;D gal koks bebras ?
nu tai tada nilabai i asila panasus ;D gal koks bebras ?
>> gerai gerai gana cia mane akmenim metyti ;D paziurek i foto gi turiu 2 kojas 2 rankas lyg normalus toks kaip ir visi kiti
nu matai kaip saunu pats apsisprendei visgi but zmogum ;D Sveikas atvykes i musu tarpa ;DD
na kad ir nebuvau niekur dinges
>> koks velniskas skaicius puslapiu :-)
nu nu Nijolyt, as kaip tik NELINUTES klausiau gal ji gali atsaukt bilietus ir as buciau pavezes bent iki Kauno:) taij ji atsove kad pati nuvaziuos:))
Kas del gerimu tai nedaug gereu bet vistiek daba seskai burnoj mylis... :? Sakes, tik dabar te atsibudau nes pirty prasitryniau gal kokias 5 valniekaip negalejau iseit ;D per daug gera buva
![]()
Del juros vasara.... Kol nera sniego - nieko idomaus nera prie juros. Dabar labai zvarbu dregna ir pavojinga prie juros. O jura atrodo lygiai taip pat kaip vasaros vejuota nakti;) Gereu sulaukit sniego, tada ir jura ramesne buna ir atrodo visa deimantine, pasipuosus grazuole:) O kas del nakvynes, tai pas mane galim visad apsistot keliom dienelem be problemu
sese vaziavo i klaipeduska su tokiu berniuku (zinai apie kuri kalbu :V ) o man ji nieko nesake, kad sakei kazka.. gris man ji
nekels sikes nuo kedes ;D
>>o del pirteles tai uzipavydejau jums, nes paskutini karta joje lankiausi per grupioko gimsiu vasara, uiii, kaip gera ten... bet jus, visi berniukai esat niekadejai ir labai uzsikaitinat, kad isbut neimanoma
>>>>>nius, vasara mes pas tave visi susiguzesim, susileksim ir jura apipliotkinsim jei dar tu mumis priimsi ir mylesi ;D
na as dar nesimaudziau juroj ziema ;D nors niekas nemes i ta vandeni neikistu..
nea jokiu boodu
Linuk, nejuokink tu musu,oi nejuokink.... jei atmintis neapgauna, tai tu kazkada :? ;D sakei, kad tarp manes ir seses nemiegosi... apsirikai... ;D ;D miegojai kaip didelis (nors paskatinti reikejo ) ;D (Auri, dar taves kazkada toks likimas laukia
) brisi juron, kai reikes ;D [nenusipjautum, nusaltum
]
nia ledukai gal centimetriuko didziuko
tokie gniuzuliukai
ir pluduruoja milijonais ju ant pavirsiaus... kai bangos eina tai rodos zeme juda, nes vandens nesimato
grozis.......... nervuoji mane, taip ir norisi lekt in avtobusu ir dardeti klaipedon prie juros akiu paganyt :V
-----------------------------------
malonu, kad su zmonemis bendraujam cia ;D joa, toks brrr.... (tas skaicius)
>>> o siandien dienele tai pasakiska turejau.. nulekiau aplankyt kelias draugutes, tai smagiai pasibuvom. i vakareli pas best padruske nulekiau, apsipliotkinom, nuslekem i parduotuves pasiziuret ir siaip.. sutikau dar buvusi klasioka, kur is kelio mane vede, tai ne kiek nepasikeites. paskui aplankem kelias drabuziu parduotuves, tai vienoj panele pardaveja taip priskreto, kad nzn ne ka daryt :? pasiemiau seniai nuziureta megztinuka pasimatuot, bet beda, jis kazko tais toks truputi rodantis ko nereikia , truputi toks negerietiskas mano atzvilgiu.. tai ta pardaveja sako, graziai atrodo, as jai: graziai tai graziai, nesiskundziu (zodziu, nulietas specialiai man;) ) bet, man cia nereikia, kad cia visi spoksotu ne i mane, o i ... :V zodziu, dar ji mane itikinejo, bet susiparinau ir isvariau is ten, bet vis tiek radau kazka kas patiko;)
niu tai niekas taves nenervuoja Nijole cia tavo pasirinkimo laisve
vat as isviso susibalamutinau sau naujuosius... Norejau svesti naujus Vilniuj, bet namie duju magistrales remontas vyks iki ryt vakaro (6val) ir nebespesiu i Vilniu nusibaladot... spet tai spesiu bet tiek ir tebeliks laiko... zdz.
O cia klaipedoj atsisakiau visu pasiulymu ir nebezinau ar be priims mane kas... Tad svesiu naujus prie TV namie, kilnodamas alaus bokala ir linkedamas visiems pazystamams nauju kiaules metu :V
na kad ir nebuvau niekur dinges
![]()
>> koks velniskas skaicius puslapiu :-)
joa kai si puslapi atsidariau iskarto ikrito i aki:D
a tai vis del to niekas nebeprieme?
praktiskai joa.. kilo ten keblumu su vienais draugais o pas kitus net nenoriu list prasyti... ai isviso niek oas nebenoriu :?
na jei nebenori, tai is tiesu geriau namie pabut
o kodel ten kitu nenori prasyt?
as irgi likau su viena drauge pasisvest :? nes kitos po lietuvele nusiblaske, nors ir taremes, bet... likimas ;D ai dzin... nemiriau, nemirsiu ;D
Nijolyt, tu su viena drauge, Auris su TV, o as net nemasciau dar apie tai ;D
hebra darom jungtini baliu :-) tik beda kad atstumai vos ne sviesmeciais as irgi dar nlb nusimanau kur juos naujus svesiu :?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 331 332 333 334 335 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~