Re: Geltoną kortelė
kartais pravartu mažiau galvoti ;]
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geltoną kortelė
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Vitalijus, 19 parašė:geris tos korteles... atsimenu kaip toks panevezhietis adminas man ja dave
dar jei neklystu poto kompa ish jo pirkt teko
briedu briedai
Ale vat ir galvojau.. kur tu man matytas
nu ash ir sakau
Edvardas, 25 parašė:Martyna, 19 parašė:Edvardas, 25 parašė:Martyna, 19 parašė:yra toks vienas 100procentinis būdas, kaip tos kortelės atsikratyt... tik kažin, ar verta tokią kainą mokėt, tai neminėsiu
nagi nagi.. įdomu pasidarė ;]
tai tegu dar pabūna - geras jausmas ;]
jau pabuvo.. užteks
kaip sau nori... nors nieko genealaus nesugalvojau ;] paprasčiausiai tereikia Gediminui savo anketą panaikint, nebus tada nei geltonų, nei apskritai jokių kortelių ir jokios galimybės jų gauti
problemą reikia iš pagrindų spręsti ;D
Ale tu čia pasiūlei, vos širdis nesustojo, tai kas blevyzgos tadu?a? ;D
man tai, pvz, is esmes ** , bet kai nesaziningai skiria, tai ka as zn...
pasiskaitinejau cia truputi ir susidare toks yspudis, kad cia tu geltonu korteliu sistema nelabai weikia...
pasiskaitinejau cia truputi ir susidare toks yspudis, kad cia tu geltonu korteliu sistema nelabai weikia...
>> veikia veikia.. jas gauni ju nenusiplauni ir kai jau biasiai biasiai prisidirbi uzbanina tave ir jau paskui kaput
na nezinau... sakau as tik skaitinejau... buwo ir tokiu pasisakymu, kad ale uzbaninti (surinke 3 ar 4 geltonas korteles) ir tokiau gali rasyt i foruma
Martyna, 19 parašė:Edvardas, 25 parašė:Martyna, 19 parašė:Edvardas, 25 parašė:Martyna, 19 parašė:yra toks vienas 100procentinis būdas, kaip tos kortelės atsikratyt... tik kažin, ar verta tokią kainą mokėt, tai neminėsiu
nagi nagi.. įdomu pasidarė ;]
tai tegu dar pabūna - geras jausmas ;]
jau pabuvo.. užteks
kaip sau nori... nors nieko genealaus nesugalvojau ;] paprasčiausiai tereikia Gediminui savo anketą panaikint, nebus tada nei geltonų, nei apskritai jokių kortelių ir jokios galimybės jų gauti
problemą reikia iš pagrindų spręsti ;D
Ale tu čia pasiūlei, vos širdis nesustojo, tai kas blevyzgos tadu?a? ;D
tai užleisi jaunesniems vietą... ;D
Martyna, nė velnio man ir pačiam dar patink ;D
už tai ir išgerkim...
xD ugh..as noriu kortele nusipraust ;>
gal čia koks niežulys apima tą kortelę gavus, kad taip jau spirgat?
xD ugh..as noriu kortele nusipraust ;>
prašom ;]
Egle, 17 parašė:xD ugh..as noriu kortele nusipraust ;>
prašom ;]
na jau Edvardai ;D kaip tai galima, tai korupcija? ;D tave papirko? ;D gaila aš ne moteras ;D
Edvardas, 25 parašė:Egle, 17 parašė:xD ugh..as noriu kortele nusipraust ;>
prašom ;]
na jau Edvardai ;D kaip tai galima, tai korupcija? ;D tave papirko? ;D gaila aš ne moteras ;D
> Gediminai... plastikos chirurgai padaro stebuklus ;D ;D paziurek i mane Maikla dzeksona nesuprasi kas per padaras ;D
Linai, Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaip, kas tu per padaras??? bet turiu tave nuliūdinti, man atrodo tu Edvardui nepatiksi ;D
o ash noriu kad ta kortele butu vidury o ne pirma
o ash noriu kad ta kortele butu vidury o ne pirma
![]()
tipo kabotu? ;D
parashei tj karoc man ishkart negeros mintys
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geltoną kortelė