Re: Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose
nu vienas pabandys rukyti ir matysim kas jam bus
per bausme
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu vienas pabandys rukyti ir matysim kas jam bus
per bausme
Ir kitose salyse taip mane, atsimenu vienas italas nusprende uzsirakyt kabake:) Ziurek padaveja paskambino policijai ir zmogui baudele 200 euro:D Sejp taj i sita istatyma visur rimtai ziuri
manau bus klubai vien rukantiems padaryti kaip kad zada pypkoriu kluba ar kaska panasaus.....
Viktorija, pypkiu klubas tai ne naktinis klubas;D Tai panasiau i medziotoju, zveju klubus, cia rinksis zmones megstantys parukyti, aisku jokiu sokiu ar pan ten nebus, tik rukymas ir keli zmones, aisku, ten rukomos tik pypkes ir cigarai:D
tik UZ
1) nekenciu, grizus is kavines ar klubo jaustis taip, lyg pati buciau rukius, nes dumu smarve buna visur: rubuose, plaukuose, nosyje - siaubas! o plaukus net ir isplovus su sampunu vis tiek jauciu rukalu kvapa (aisku, rukantys jo neuzuostu, bet mano nosis lb jautri rukalams)
2) rukantys kenkia nerukanciuju sveikatai, ju visai neatsiklause, ir kad, Karolina, atsiklausi prie stalo sedinciu draugu ar jie nieko pries, nereiskia, kad ir uz taves ar uz keliu stalu sedinti seima su vaikais yra nieko pries.
3) apsisaugoti nuo dumu kvapo nepadeda NEI pasislinkimas keliais metrais i sona, NEI ventiliacija (Gintaras lb teisingai net kelis kartus minejo, kad kavinese geros ventiliacijos nebuna, nes kad VISISKAI istrauktu dumus, ji turetu buti tokia stipri, kad tikrai nesukeltu malonumo sedint po ja), NEI atskiros sales, NETGI atskiras aukstas - vis tiek kvepuoji dumais ir grizti jais prasmirdes
Jeigu rukantys turi toleruoti nerukancius...:) Tai ir nerukantys turi toleruoti rukancius
toleruoti rukancius, reiskia gerbti ju NORA PAJUSTI MALONUMA, o toleruoti nerukancius, reiskia NEZALOTI JU SVEIKATOS. manot, kad sveikata ir malonumas yra tokie pat svarbus dalykai, kad juos butu galima laikyti lygiaverciais?... jums turbut smegeneles nuo rukymo susisuko.
dar kazkas cia skundesi, jei uzdraus rukyti klubuose, tai ka ten veikti?.. tik sokti ir gerti?? as asmeniskai einu i kluba tik SOKTI, o jei jums atrodo, kad rukymas idomesnis uzsiemimas nei sokis - likit uzsidare savo kambariuose ir rukykit kiek tik norit. tas pats ir su kavinem - jeigu nepatinka eiti ten tik tam, kad pavalgyti, ar pasedeti prie kavos puodelio/koktelio/sidro ir pabendrauti su draugais, velgi rukykites savo namuose, o ne kenkit kitiems.
P.S. gerbiu tokius zmones, kurie sugeba pagristi savo nuomone svariais argumentais, o ne cypauti kaip mazi uzsispyre vaikai: As teisus/-i!! nedriskit man priestarauti!
Auste, pritariu tau visom keturiom Ir spaudziu tau ranka uz tokias issakytas mintis :-D
Ne paprasciausiai gurksnojant norisi uzsirukyti vat ;] tiek pat sokant ir t.t. nes rukantysis yra priprates rie rukymo..;] aisku reikia gerbti ir jusu sveikata nerukantieji ;] tai as tam ir sakau atskirtos vitos yra..nereikia cia perdet...:) nors man tai kzkaip jau dzin...hmm...buvau kavineje kr rukyt negalima ir nieko siaip nenumiriau ;]] Vat visiek tas istatymas turi dvi puses ir sakykit ka norit;]]]
"toleruoti rukancius, reiskia gerbti ju NORA PAJUSTI MALONUMA, o toleruoti nerukancius, reiskia NEZALOTI JU SVEIKATOS. manot, kad sveikata ir malonumas yra tokie pat svarbus dalykai, kad juos butu galima laikyti lygiaverciais?... jums turbut smegeneles nuo rukymo susisuko."
ka gi man ko gero "susisuko", pvz, lankausi vietose kur isimtinai 95% lankytoju ruko ir siaip - aplinka nera skirta "seimoms su vaikais" (kas gilinosi i istatymo pataisos priezastis bei jo stumejo komentarus supras, kas ne - susiraskit patys, smegenys gi neprarukytos)
sory, sita, gal as turiu teise pats sprest ko as noriu, o ko ne? siuo aspektu, jei as noriu kenkt savo sveikatai - tai yra mano ir tik mano reikalas. esi nerukantis - nekisk nosies i rukanciuju zona istaigoje.
is dalies pritariu Algiui. Taciau kazkaip netrukdo man kad rukyt jau daugelyje baru ir kaviniu draudzia... aisku smagu butu prie alaus bokaliuko uzsirukyt, bet manau kad ne problema ir i lauka iseit
o siaip tai pastebejau toki dalyka, kad nuejus i kavine tarkim vakare, kai daug zmoniu, laukianciu atsilaisvinanciu staliuku, zymiai daugiau klientu laukia tu, kur rukoma. tuo tarpu nerukanciuju sales pustustes. na taip, ten priseda ir rukantys, kurie begioja i lauka patraukt dumeli.. so.. isvada - musu dauguma! ir vis tiek mes turim taikytis prie mazumos.. biski unfear, ka? ai nu ir gerai.. gal ir savo sveikata bisk patausosim..
jau dalyje vilniaus klubu 50 proc. ploto draudziama rukyti. Greit iprantama prie geru dalyku ;]
Karolina as ir pastebejau aisku teks priprast ;] na bet klubuose nerukyt tj grr...;] i lauka teks lakstyt ;] bet man kazkaip mhm...ah..kaip yra tjp ir gerai ;]~
Na va istatymas isitvirtino;] kaip jauciates? rukantieji ar einate i kavines taip pat daznai ?;]
man tai tas pats...kai as nerukau tai nera man jokio skirtumo.tik va siandien su draugem kavinej sedejom,tai man gaila pasidare tu zmogiuku,laksto i lauka,persals dar is siltos kavines i salta ora pateke...gydytojams daugiau darbo bus...vaistines daugiau vaistu parduos...
taip pat kaip ir anxciau bisk gaila, kad visur nerukoma, bet ka daryt..
o as kazkaip...nebeinu...bet sutinku kavinese valgyt maloniau kai neprirukyta:) bet va klubuose galetu ir leist rukyt...:) vat manau taip;)
nesamone!!!!! geriausia kai yra atskirta vienoj pusej sveikuoliai, kitoj rukaliai. kodel as turiu eiti ir saldytis? gert irgi blogai: smirda ir prisigerus pridaroma daugiau nesamoniu. tai gert irgi uzdrauskim! negaliu
Dovile tikrai is dalies pritariu...
oj labai gerai dziaugiuos, vienas geras sprendimas
nesamone!!!!! geriausia kai yra atskirta vienoj pusej sveikuoliai, kitoj rukaliai. kodel as turiu eiti ir saldytis? gert irgi blogai: smirda ir prisigerus pridaroma daugiau nesamoniu. tai gert irgi uzdrauskim! negaliu
Na ir kas, kad atskirta, tačiau manai dūmai nepatenka ir į nerūkančiųjų zoną? Patenka tikrai, o šiems dūmams yra alergiškų žmonių, aš pritariu šiam sprendimui + nelabai smagu išeiti iš kur nors persigėrus rūkalų smarvės.
labai dziaugiuosi, kad pagaliau isgaliojo istaymas. Nebereikes grizti is klubu prismirdusiais rubais ir prisikvepavus kitu nuodu..
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Istatymas Draudziantis Rukyti Viesose Vietose