Re: keisciausia profesija
nu ****... ;D Arturo dantu sepetuko sereliu marketingo direktorius
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → keisciausia profesija
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu ****... ;D Arturo dantu sepetuko sereliu marketingo direktorius
intymios vietos plauku modeliuotojas ;D;D idomi ir pikantiska profesija ;D;D;D;D:V
aha kirpejas ;D neblogai klausyk as visai noreciau ;DDDDD Gal nebebuciau toks jau bomzas kaip cia uzsienieciai mus vaadina? duonos 2 kepalus galbut net ipirkciau hehe ;D
aha kirpejas ;D neblogai klausyk as visai noreciau ;DDDDD Gal nebebuciau toks jau bomzas kaip cia uzsienieciai mus vaadina? duonos 2 kepalus galbut net ipirkciau hehe ;D
ir ne tik duonos prisipirktum...tokia reta profesija...klienciu kaip sieno turetum...ir dar vaizdu visokiu prisiziuretum...:V dar ir is uzsienio privaziuotu...;D
Kieciausia ta profesija kuria pats studini...
Ne visada. Nebent tau lb prie sirdies yra tai, ka studijuoji
Estrados menas... kaip jums specialybe??
o paplitusi siuo metu yra statybininku profesija manau... tai daug patrauklesne profesija jei klupeti prie baznycios vartu ant keliu ir ismaldos prasyti
ar galima man darbintis i arturo sereliu marketingo direktores?
estrados mane labiausiai ivalde tikriausiai tik vienintelis princas estrados
Pati geriausia specialybe, kuria nugirdau sededama troleibuse - naktinis neakivaizdinis
cia tai jo gerai naktinis neakivaizdininkas
fekaliju skulptorius
kapitonas!
tai jo....man tai keista kad zmogus turintis auksta isilavinima valo tualetus...va cia tai keista...
siais laikais sunku isidarbinti mano puske su aukstuoju valo kambarius ir ka...siaube lietuva nusiritusi ziauriai kai visi be aukstuju moko mus...
Ernesta, 20 parašė:tai jo....man tai keista kad zmogus turintis auksta isilavinima valo tualetus...va cia tai keista...
siais laikais sunku isidarbinti mano puske su aukstuoju valo kambarius ir ka...siaube lietuva nusiritusi ziauriai kai visi be aukstuju moko mus...
o ir siaip, kai aukstasis reiskia ne kad mokeisi, o kad sperinaisi...
as tai galvoju...man geraiusiai veziuoti furas
Krokodilu gaudytojas, nu tas kur per telika visam pasauly rodo. Kur gyvena australijoj ir varo ten visokius gyvius gaudo, jam konda o jis kaifuoja.......
Va ten tai vyrukas, va cia tai profesija!
bet vargselis...prisigaude...dabr del savo darbo nebegyvena
nzn keisciausia profesija man bent yra tokia: Moteris mechanike(mechanika, medziagotyra, kebulai ir varikliai) va su tokia esu susidures :D tikrai ispudis nekoks
na man tai pvz tokia profesija kaip Andragogas is pradziu buvo.. bet,kai pasake,kad veliau patampi Edukologu tai jau aisku pasidare
kažkada VPU buvo superinė specialybė: namų šeimininkės. ką ten mokina įdomu? kaip teisingai šluotą laikyt? dar panaši - buities kultūra
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → keisciausia profesija