Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auris, 19 parašė:ai pavarge nuo visko... nuo ieskok.lt ypac
pastebejau kad nuo ieskok.lt pavarges esi;D
nu tai is pareigos jums uzsukau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 347 348 349 350 351 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Auris, 19 parašė:ai pavarge nuo visko... nuo ieskok.lt ypac
viskas, nusprendziau, kad nedraugausiu su vaikinu, kuris ruko, nes jis galbut gali tapti vyru. priezastys: 1. rukymas kenkia sveikatai 2. del sekso 3. kool parvaziavau namo is mazeikiu, per viena rukantiji prasmirdo mano drabuziai ir net kuprine!!!
na zn potencijai raso ant pakelio kad kenkia bet as jau meciau ir nerukysiu.. bent lb stengsiuosi.. ir ne tik linksmakociui kenkia Diana.. gi kraujagyslems smegenims sirdziai..
Diana tai ko cia taip blogai???
Evelina, 17 parašė:Auris, 19 parašė:ai pavarge nuo visko... nuo ieskok.lt ypac
Malonu...malonu;)
viskas nedraugausiu su mergina kuri dazosi plaukus Kodel? Nes a) Dazyti plaukai apgauna zmogaus isvaizda, o tai labai kenkia mano savimonei
b) Dazyti plaukai slepia tikraji zmogaus intelekta
O tai labai kenkia tiap pat mano savimonei
c) jis isgrauzia plaukus ir poto jie pradeda slinkti ir lieka ant mano daiktu
o tai labai nehigieniska ir siaip visaip ten man nemalonu
:D:D:D nu ir dar d) dazai kainuoja ir aisq is mano kisenes mergina pirktu juos
:D:D:D:D:D:D
Kaip jums mano trums pamastyms apie gyvenima? :DDDDDDDD
na nzn plauku spalva nera svarbu bet jei tai baltas peroksidas tai jau lb didele bauda... nes klube peroksidines karalienes ziba zaliai ;D baisu kaip kokios pelkiu pletros ;D
hey mielieji.... neskaiciau jau siandien visko.. ne nuotaikyte....
atia mano stipendija , atia 500lt
verkiu zdz.... susimoviau per mokesciu egza, tik neisivaizduoju kur... neisnesa mano nedazyta galva ;D (galesi Auri su manim draugauti )
ir dar triskart valio Linukui, kad mete rukyti./... VALIO ... VALIO... VALIO....
Linai, labai saunu, kad metei
Evelina, nenoriu but amzinai smirdanti per koki niekseli rukoriu, o jei kasdien su tokiui buciau, kasdien ir drabuzius tektu skalbt, isivaizduoji kek pinigu isleisciau? o svarbiausia, negaleciau pakest tokio smirdaliaus namie...
joa, Auri, graziai pasidergei ;D nors mano galva nedazyta, atskleidzia mano intelekta, tai beprasmiska bendraut, ane? ;D atsiminsim... ;D
Nijolyte... gaila, kad teko tau su stipendija atsisveikint... :V bet vis del to ne is univiero leki lauk
nia tiaj beprasmiska bendraut ten kur nesuprasi ar protinga ar durna ar specialiai durnai elgias ar tik apsimetineja ir pan ir tiap toliau
Nijolyt, pora cerkalu degtines ir stipuchos nebereiks jokios ~
tai dar nzn kaip su ta stipke, bet dar yra maza maza viltis tikiuosi kaip nors gal pavyks.....
joa.... dar nuo seses tu svadbu pas mus 2 degtines ir amareto ir 3 sampo buteliokai blizga... reikes kada nublizgint juos ;D
>>> Auri, po pagerimu, reikes dar labiau tos stipkes...... ... gerai bent tiek, kad tas mediumas anksciau bus nei moket uz moksla... nius... bet juk viltis dar neprarasta
>>> tai mes Auri, jau viskas... nurasytos????...... verkiu vel... kodel mane siandien skaudini dar ir tu :? ;D
Nijoliuk nieko tu nesijaudink siais laikais gyvybes draudimas gi net ir uz moraline zala pinigus moka
tai tu dziaukis geriau !
kad as neapsidraudus o pusbrolis siule
kvaisa as....
Auri, o tu mane jau perkandai? o be to, verta bendraut ir su durna, jei tiksliai zinai, kad durna? ;D
Nijole, o kodel jis tave turetu nurasyt? :? gi tu naturali brunete
na Nijolyte as tikiu kad suzibesi kita semestra ir nereikes uz moksla moketi... kitais metais.. stengsiesi ir prisistengsi
>> na Auri gi buna ne del plauku spalvos apsimetineja o taip kad menko protelio... ;D
>>>>
kaip diena praleidot :-)
tingiu net pasakot, nes nieko reiksminga neivyko o kaip tu?
as tai snd buvau kaune blaskaiusi su tokia mergaite.. :-) nzn dar maniau susitiksiu su Danguolyte bet ji negalejo nes vargsele daug darbo turejo
>> arba as ja taip uzknises kad nei matyti nenorejo ;D (sposiju)
nu nenuskilo, kad dvieju mergeliu tuo paciu vaziavimu negalejai pamatyt... ;D
Zmones zmones...matau jum visiem kazkaip nelabai su gera nuoataika ar cia man tik tai atrodo:?
ir sveiki;)
gal ir nesivaidena, tau
joa, labas o kaip paciai nuotaikytes?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 347 348 349 350 351 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~