Re: Top 5 automobiliu markes
vilius > awatare tawo bemaris ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Top 5 automobiliu markes
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vilius > awatare tawo bemaris ?
1. Mercedes-Benz
2. VW
3. Audi
4. BMW
5. Peugeot
vat
mazda
honda
toyota
...
...
(japonai bent jau man labiau prie sirdies del sawo vaziawimo, nors motoras butu ir silpnesnis nei pas koki vokieti litrazu bet vaziuoja daug geriau)
bet japaskos geriau ir rudyja pavazinek su audine ir su honda ziema lietuvoje druskuotais keliais ir iseis saibom honda
bet japaskos geriau ir rudyja pavazinek su audine ir su honda ziema lietuvoje druskuotais keliais ir iseis saibom honda
vot teisingai;D;D...kas gali daugiau zinoti apie masinu patvaruma jei ne 17-te pana;D
motoras geras, tik resursas mažas:)
Na matai gal tu girdejai apie RX 7 Tai irgi prikolna masina, tik kas 10 000 km variklis perrenkamas, o sukasi nerealiai. O RX 8 Tai irgi nerealus daiktas Kubatura juokinga o arkliu po kapotu pakankamai...
kubatura nei juokinga nei ka. paprasciausiai kitoks variklio tipas ir tiek. Be to retas rx8 prisuka tiek arkliu kiek rasoma, o ir sukasi tik prie itin dideliu apsuku, sukimo momento truksta jam. Ir variklis perrenkamas kas 100-130 tukst. km, o ne 10. Aisku idomu kaip baigsis visiems tiems rx8iem del tos ju klaidos...
1.mazda
2.vw
3.audi
4.bmw
5.crysler
Sunkoka čia spręsti, kai neklausiama kurio būtent laikotarpio automobiliai yra renkami, bei į kokią kainą orientuojamės Dauguma čia akcentuoja būtent naujus aparatus, bet aš bandysiu akcentuoti tokius, kokiais dabar važinėja didžioji dalis Lietuvos, tai pagal amžių būtų 10 - 20 metų senumo Taigi:
1) Mercedes Benz vienareikšmiškai, super patikimi, puikūs varikliai, pasakiškas važiavimas
2) Vėl vokietis - AUDI, "ceškės", "beškės", kad ir tos pačios silkės - puikūs automobiliai
3) Honda - neblogas kainos ir kokybės santykis (neskaitant kai kurių modelių)
4) Volkswagen
5) Volvo
1 Opel Manta
2 Bmw
3 Honda
4 Ford
5 Mercedes
SEAT
BMW
FORD
VAZ
ALFA ROMEO
1. LAMBORGHINI
2. FERRARI
3. MASERATI
4. BENTLEY
5. ASTON MARTIN
1. Subaro
2. Peugot
3. BMW
4. Audi
5. Porsche
O seip istikruju,kad butu kuo galingesnis variklis,apsukos,kuo daugiau arklio jegu,pasiektu norima greiti ir aisku Juodos ar Raudonos spalvos!
subaro wertos sawo kainos masineles bet ne nr. 1 manyciau :>
man nr 1. SUBARo
labai faina su jomis pavazineti,o jeigu dar naujausio modelio,tai jau ir jausmas nerealus!
reik tureti pazystamu kas turi tokias masinas!
1.Toyota
2.Honda
3.Mitsubishi
4.Bmw
5.nebesvarbus...
1-jeguar
2-pezas
3-audi
4-BMW
5-opel
1.BMW
2.Honda
3.Toyota
4.Audi
5.Huyndai(kas neturejas, tas nesakykit kad nekokibiska ir t.t., maza kaina dar ne wiskas, galiu ranka ant sirdies padet)..del pirmos wietos taj man kitu nuomone neswarbi, BMW - mano pirmoji ir paskutine meile!!!
1-dodge;2-ford;3-BMW(525i);4-audi;5-mercedes-benz....
sakot geriausi masiniukaj ?????
1. audi
2. bmw
3.mersedes
4. opel
5.peugot
mmm... o kuom opeliai geri?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Top 5 automobiliu markes