Re: Nusirasineti ar ne?
neturiu del ko pawydet. as ir nesakiau, kad esu pries nusirasinejima... pasiskaityk ka rasiau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Nusirasineti ar ne?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
neturiu del ko pawydet. as ir nesakiau, kad esu pries nusirasinejima... pasiskaityk ka rasiau
nusirasyk jei taves sazine negrauze tai varyk visom keturiom
o kas ta sazine?
Sakei Va, pasiziurek:
negaliu ziuret kaip kiti nusirasineja, gauna zymiai geresnius pazymius ir sedi wisiskai walstybes finansuojamose wietose... todel jei turiu proga tikrai i tai nespjaunu. nes saziningumas siais laikais dar ne wiskas, gywenti reikia moketi
Ar pasakymas "negaliu ziuret..." kartais reiskia ne ta pati, kaip nuostata "esu pries nusirasinejima"?
Vaiva, 19 parašė:neturiu del ko pawydet. as ir nesakiau, kad esu pries nusirasinejima... pasiskaityk ka rasiau
Sakei Va, pasiziurek:
Vaiva, 19 parašė:negaliu ziuret kaip kiti nusirasineja, gauna zymiai geresnius pazymius ir sedi wisiskai walstybes finansuojamose wietose... todel jei turiu proga tikrai i tai nespjaunu. nes saziningumas siais laikais dar ne wiskas, gywenti reikia moketi
Ar pasakymas "negaliu ziuret..." kartais reiskia ne ta pati, kaip nuostata "esu pries nusirasinejima"?
na taip, bet tesiu minty... ir skaityk TOLIAU... "... todel... "
Karolina, 19 parašė:Vaiva, 19 parašė:neturiu del ko pawydet. as ir nesakiau, kad esu pries nusirasinejima... pasiskaityk ka rasiau
Sakei Va, pasiziurek:
Vaiva, 19 parašė:negaliu ziuret kaip kiti nusirasineja, gauna zymiai geresnius pazymius ir sedi wisiskai walstybes finansuojamose wietose... todel jei turiu proga tikrai i tai nespjaunu. nes saziningumas siais laikais dar ne wiskas, gywenti reikia moketi
na taip, bet tesiu minty... ir skaityk TOLIAU... "... todel... "
Upsik.. Kazkodel man susisviete kad tu tipa nespjauni i tai, kad kiti nusirasineja ir tipa stukacini.. Neisigilinau i paskutini sakini.. Sorry
Karolina, Vaivai gaila, kad nusirasinejantieji nemokamai mokos
is tokiu diskusiju akivaizdu, kad pas mus ryskiai per daug studentu. realiai daugelis net vidurines kurso nebuna gerai isisavine, o gauna aukstuju diplomus. kam tas diplomas, jei nesupranti kas destoma ir kam to reikia? darbdaviam siais laikais dazniausiai ne diplomas pirmoje vietoje. eikit dirbt, busit su patirtim, tapsit paklausiais darbo rinkos objektais
Karolina, Vaivai gaila, kad nusirasinejantieji nemokamai mokos
diana, man negaila... kad tik daugiau tu nemokanciu butu
Upsik.. Kazkodel man susisviete kad tu tipa nespjauni i tai, kad kiti nusirasineja ir tipa stukacini.. Neisigilinau i paskutini sakini.. Sorry
stukacini... irgi toks labai reiksmingas zodis lietuvoj. pabandytu kas nors paskust, kad kazkas nusirasineja, arba dar geriau - pabandytu kazkas neduot nusirasyt butu juodai grupej "uzduhintas", mes megstam kalejimo taisykles
Vaiva, 19 parašė:Karolina, 19 parašė:Vaiva, 19 parašė:neturiu del ko pawydet. as ir nesakiau, kad esu pries nusirasinejima... pasiskaityk ka rasiau
nieko tokio
negaliu ziuret kaip kiti nusirasineja, gauna zymiai geresnius pazymius ir sedi wisiskai walstybes finansuojamose wietose... todel jei turiu proga tikrai i tai nespjaunu. nes saziningumas siais laikais dar ne wiskas, gywenti reikia moketi
tai kaip suprast sita tavo posta? prie ko cia tas negaliu ziuret?
tai kaip suprast sita tavo posta? prie ko cia tas negaliu ziuret?
nu uz ja geriau nusiraso, matyt, turbut pikta, kai zinai, kad nuo konspektu 1 prie 1 nuorasei, o gauni mazesni pazymi, taip reikia suprast turbut
nu gerai, vaiva, o kas is to, kad tie nusirasinetojai baigs nemokamai univierus, bet bbus beverciai darbininkai? gi darbdavys manau neziuri mokejai tu uz savo moksla ar ne, jam svarbu, kad moketum dirbt, o jei mokesi gerai dirbt, tai ir mokslai nesunkiai atsipirks
nusirašyt galima dažniausiai tik teoriją. o kas iš teorijos? nauda minimali. reikia daug iškalt, o kai iškali, po mėnesio praktiškai nieko nebeatsimeni... ir patikėk daros pikta, kai žinai, kad kažkas nusirašinėja ir gauna geresnį pažymį negu tas, kuris nenusirašinėja, o kala per naktis (nors nesu už kalimą ir pati nesugebu niekaip iškalt, kad ir kiek dėčiau pastangų..) tai va, kas dar, tai gerai, tarkim susimoki tuos 500 už mokslą, bet stipkės.. pvz, pas mus padidinta stipkė ~320, paprasta ~180. gali pati paskaičiuot, kiek susidaro per pusmetį.
todel, kad labai didele dalis studentu nusirasineja ir jei turi galimybe nusirasyt bei gauti geresni pazymy-naudokis ja!
pas mus padidinta 210 lt, bet ir tiek geriau negu nieko:) be to nieks neatsizwelgia i tai, saziningai ar nesaziningai gawai gera pazymi...
todel, kad labai didele dalis studentu nusirasineja ir jei turi galimybe nusirasyt bei gauti geresni pazymy-naudokis ja!
dauguma pareigunu korumpuoti ir gerai del to gyvena, o tu tuo tarpu turi vargti nuo atlyginimo iki atlyginimo, todel jei esi pareigunas ir turi galimybe vogti - vok!
na, is viso sistema yra nekokia Lietuvoj... kazkaip net tingis apie ja ir bekalbet siaip vidurinej budama as matau, kad naudos ner nusirasinejant, na o kai viskas remiasi i pinigus.. gal kai pati studentausiu ir mano poziuris keisis i nusirasinejima dar labai geras budas nenukentet, tai padlaiziavimas destytojams, mokytojams oj kaip padlaiziu nekenciu... ;D
o jum tarkim nekyla mintis, kad jus nusirasinedami pavogiat pinigus pirmiausiai is tu, kurie saziningai mokosi ir negauna stipendiju, ar dar blogiau - moka uz mokslus, antra - apskritai is valstybes (tai yra is visu musu - mokesciu moketoju), kuri finansuoja jusu studijas, o jus tuos pinigus tiesiogine prasme svaistote
pritariu, Sauliau, tavo minciai
mokesciu moketojus nesaziningi studentai "apwagineja" maziausiai lyginan su korupcija ir neteisybe, kuri yra isigalejusi wisur...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Nusirasineti ar ne?