121

Re: Kas zavi vyrus...?:)

plauka palaidi,kazkiek banguoti.

122

vingiuoti gal ?

123

Oi, kiek daug Jus kalbat apie ta isvaizda, vaikinai, taciau manau, kad sutike ta savo vienintele visa tai uzmirsit ir bus nesvarbu grazi ar ne, tiesiog bus gera su tuo zmogum ir tiek :::a48 Beje, pastebejau, kad tie vaikinai, kurie daugiausia rekia, kad mergina turi buti grazi, galiausiai susiranda visai ne grazuole, o paprasta mergina, nepasizymincia ypatingu groziu, todel geriau garsiai apie tai nekalbekit, nes prisikalbesit :::629

124

o tai kas tu per toks nepriklausomas orbitras kad vertint grazi ar negrazi mergina? :?

125

o ar nežavi smulkaus sudėjimo mergičkos? Bent jau aš pastebėjau, kad mažytės paklausesnės vyriškoj rinkoj smile

126

na mane tai zavi merginos,visa kita tai po to smile man labai idomu ka merginos mano apie tai? smile

127

visa kita po to ? big_smile tai cia ryte kai atsibundi ir pamatai be makiazo?  :DDD

128

mane zavi zavios mergos ; big_smile

129

o kas yra zavi mergina? :?

130

kaip pamatai ir sakai mintyse ar draugui blyn padarychiau ja wink big_smile:D:D

131

tej cia gal seksuali tada? :?

132

gal bet vis tiek tada sexualiai zavi wink big_smile

133

zaviausios melynakes, grynos spalvos arba siek tiek maisytos, geras humoro jausmas ir zodzio neturejimas kiseneje. sexsuali, tai man, kai pamatai iskart traukianti ir negali akiu nuplesti nuo zvilgsnio. Cia merginoms ir vidus tada jau normalus.

134

jeigu jau isore tokia tai ir vidus tada normalus? :?

135

teoriskai, jei grazus kunas, tai turetu but ir grazus vidus smile kazkada per vokietijos tv ziurejau, bande teorija, kad jei zmogus grazus, tai reiskia genai pas ji geri, tai jis turetu buti ir protingas. nu zodziu nemoku paaiskint, bet turetu but aisku mazdaug. cia kaip sveikame kune sveika siela. juk jei zmogus gimsta protiskai atsilikes, tai dazniausiai tai ir isorej matos. zodziu ten skaiciavo top modeliu iq, gaila nepamenu kuo baiges tie testai. bet toks dalykas, kad ismaliavota nusidazius blondine tai nera grazi is esmes, ji tik tokia save padare, spaklium ir pan. todel pas ja nebutinai ten turi buti proto daug ;]

136

hmmm na as ir sakau kad kazi kaip cia jus skaiciuojat ta grozi ir ta vidu. Nes siais laikais neina atskirt kur naturalus grozis kur dirbtinis grozis na bet sakykim betkuriuo atveju galimas variantas kad mergina gali ispuikti savo grozio ir uzriest nosyte, pasidaryt karaliene ar panasaus stiliaus lupikautoja;) tai argi cia tada buna vidus normalus? :?

137

man atrodo viska akys pasako. kai zmogus kvailas, tai jo ir zvilgsnis toks tuscias...

138

o jei zmogus tiesiog pavarges tai ir jo zvilgsnis toks tuscias big_smile

139

Auris, 19 parašė:

o jei zmogus tiesiog pavarges tai ir jo zvilgsnis toks tuscias big_smile

na manau kad pavargusio zmogaus ir kvailo zmogaus zvilgsnis skiriasi. nebent kvailas zmogus yra pavarges big_smile

140

na joa net nebeturiu kaip ir beatsisauti big_smile~