1

Tema: brunetes ar blondines?

vieniems patinka blondines kitiems brunetes...kuo jos ypatingos, kuo skiriasi...tiesiog issakykit savo nuomone...
p.s. kazkada buvau blondine, bet dauguma mane kad jei blondine tai ir kvaila, tai patapau brunete, bet praejus kuriam laikui vel noriu buti sviesiaplauke...neapsisprendziu ar butu verta keistis...

2

Re: brunetes ar blondines?

plauku spalva nieko nereiskia. kokia nori buti tokia ir buk ir neklausk kitu nuomones... as tai noriu but raudonplauke va ir zadu pabandyt paziureti kaip atrodyciau...

3

nes blondines tupos,dazosi tik tos i  blondiniu spalva tik kales:DDDDDDDDD

4

ir beja dauk kas nemegsta blondiniu nes daugiausia blondines fifos ,o fifos duros

5

Elvira, suauk. Gee, nebutina cia demonstruoti savo nesubrendimo.

O seip Sonata, rinkis ta spalva kuri tau paciai tinka ir patinka. Kad blondines kvailos cia yra prietaras bobuciu isgalvotas. Plauku spalva neturi nieko bendro su smegenu galimybem.
As kadangi auksaplauke tai dilema tarp blondines ir brunetes nekyla big_smile

6

Elvira, 16 parašė:

ir beja dauk kas nemegsta blondiniu nes daugiausia blondines fifos ,o fifos duros

merginos ga ir nemegsta, nes blondines neblogai atrodo ir vaikinam patinka...cia matyt pavydukas kalba...:) pazystu lb protingu sviesiaplaukiu, bet pazystu kvailu bruneciu...

7

Dora, 18 parašė:

O seip Sonata, rinkis ta spalva kuri tau paciai tinka ir patinka. Kad blondines kvailos cia yra prietaras bobuciu isgalvotas. Plauku spalva neturi nieko bendro su smegenu galimybem.

man abi spalvos tiko, bet bijau kad plauku nesusigadinciAU dazydama sviesiai...todel ir kyla ta dlema...

8

Elvira, 16 parašė:

nes blondines tupos,dazosi tik tos i  blondiniu spalva tik kales:DDDDDDDDD

o man patiko sita mergiote big_smile turi savo tvirta nuomone siuo klausimu big_smile:D:D

9

as irgi blondine buvau, bet persidaziau tikrai ne del to, kad protingesne kitu akyse atrodyciau.. smile kyla po truputi ir man noras vel pasvieset, bet nesiryztu kazko plauku gadint.. smile

10

man grazesnes blondines, bet labiau traukia mane brunetes

11

Sonata, 22 parašė:
Dora, 18 parašė:

man abi spalvos tiko, bet bijau kad plauku nesusigadinciAU dazydama sviesiai...todel ir kyla ta dlema...

Na del to tai gali buti problema, bet galima ir nebalinant sviesinti plaukus. Loreal pamegink. Jie turi sviesiu spalvu be baliklio. Na aisku neatrodys kaip peroksidiniai plaukai - bus kiek tamsesni, bet man atrodo taip ir geriau.

12

bandysiu kad ir brangiausia bet turi buti kokybiska, nes bijau kad nusidazius nepalikciau ryyyyza!!!

13

va va, del sito irgi baisu, kad paskui ryza nebutum.. nes kai as is bordiniu nusprendziau blondine but, tai jokie peroksidai nepadejo.. vaiksciojau oranzine!! fek.. baisu net prisimint.. aisku, po kokiu 15 dazymu pagaliau gavau spalva kokios norejau.. bet plaukam sakes buvo.. hmm

14

sisigadinai plaukus?

15

cia priklauso nuo tavo veido...ziurint kkokia spalva tau tinka...

16

man pvz patinka labiau briunetes , bent jau paskutiniu metu smile bet tai nera pagrindinis faktorius.

17

Olegas, 20 parašė:

man pvz patinka labiau briunetes , bent jau paskutiniu metu smile bet tai nera pagrindinis faktorius.

o kuo jos tau labiau patinka?ryskesnes, tamsesne oda ar del to kad "protingiau" atrodo?

18

as esju juodaplauke, bet waikinus tai netraukia... kdl waikinus labiau trauke blondes>?

19

Elvira, 16 parašė:

ir beja dauk kas nemegsta blondiniu nes daugiausia blondines fifos ,o fifos duros nes blondines tupos,dazosi tik tos i blondiniu spalva tik kales

tj jaigu as esu blondine reiskias as esu dura ra tai ten kale ane? jai tjp tji tu tokia ir esi nes tikrai negalvoji.... blondines yrgi yra protingos tik apie jas kuria ivairius anegdotus

20

Kristina, 12 parašė:

as esju juodaplauke, bet waikinus tai netraukia... kdl waikinus labiau trauke blondes>?

na as seip nlb zinau bet manau kad ne del plauku cia yra