Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Uždaryta ] Telefonu vagys (Puslapis 1 iš 2)
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 27
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tema: Telefonu vagys
Pries valanda is brolio ateme mobilu, pries metus is manes buvo pavoge. kaip isvengti tokiu dalyku ? is kur tiek sunsnukiu po saule ? mano telefono vagi pagavo, skaiciau visu nuo jo nukentejusiu liudininku parodymus, tai gal buvo apie 10 zmoniu apvogtu, vaikinu, vaiku, merginu. jau toks zmogus yra tikras nusikaltelis, jei reguliariai taip daro. as dabar jauciuosi taip, kad susaudyciau vietoj tokius isgamas. kiek reikia sazines neturet, kad is vaiku atimineti.................
- Aušra, 15
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: Telefonu vagys
nu jau tokiu dalyku neisvengsi
pvz mano pusbrolis buvo nusipirkes nauja telefona suplojo nemaza sumele ir pirma diena atsinese i sule ir jo klasiokas paprase parodyti , niu kad leistu palaikyt nu tai padave ir tas klasiokas pasiemes telefa pabego nu aisku ji padave i teisma ir tokia nesamone atsitiko ,kad teisme nusprende , kad jis t.y. mono pusbrolis pats kaltas kad dave palaikyt tai ir neatgavo telefono o tas klasiokas dabar ji turi nu tai kur cia teisybe ?????????
- Emilis, 21
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
nu ce bisky nusnekejai kazka, jei naujas tel dokumentus visus turi taj joks teismas tokios nesamones nepadarytu:D nu o vagys visi vienodi, tie kurie tel karosina ne kiek nei geresni nei blogesni uz tuos kurie vagia masinas, magus, ar pinigines troleibusuose. tajp jau yra...tik va as nesuprantu tewu kurie perka 12 metu vaikuj mobilu uz 1k litu, nesinesiuotu malalietkos tokiu brangiu daiktu ir tu vagysciu sumazetu....juolab jei paskuj patys ir perka tuos tel pyzdintus...tajp kad kol yra paklausa tol bus ir pasiula:D
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
kas blogiausia kad mokomes is savo klaidu. daugiau nebeduodu o broliui kitoks scenarijus, as tokiu prisiskaiciau savo byloj. prieina ir sako, kad jus panasus i tuos, kurie pavoge is mano brolio mobilu, arba kazka padaret mano draugei. palaukit tuoj ateis drauge paziuresim ar atpazins jus ar ne. parodyk telefona. pas ja buvo nokia. ir dzin koks telefas, dar gali sakyt, imam kaip uzstata, eik su mumis, atiduosim. o po to sako dink, arba papjausim tuoj. ir viskas. brolis tai gal ir teisingai padare, niekur jis su jais nejo, sako man gyvybe svarbiau uz telefona, tegu ima, bet nei sumuse nei papjove.
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
nu pas mus tai tokiu dalyku neatsitinka pas mus cia(vokietijoje) kiekvienas vaikas telefona turi...taigi cia niekas nieko nevogia;)
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Evelina, 17 parašė:nu pas mus tai tokiu dalyku neatsitinka pas mus cia(vokietijoje) kiekvienas vaikas telefona turi...taigi cia niekas nieko nevogia;)
oo, tai musu lietuviams arba rusakalbiams lietuvos gyventojams ten butu rojus !..
- Aušra, 15
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Emilis, 22 parašė:nu ce bisky nusnekejai kazka, jei naujas tel dokumentus visus turi taj joks teismas tokios nesamones nepadarytu:D nu o vagys visi vienodi, tie kurie tel karosina ne kiek nei geresni nei blogesni uz tuos kurie vagia masinas, magus, ar pinigines troleibusuose. tajp jau yra...tik va as nesuprantu tewu kurie perka 12 metu vaikuj mobilu uz 1k litu, nesinesiuotu malalietkos tokiu brangiu daiktu ir tu vagysciu sumazetu....juolab jei paskuj patys ir perka tuos tel pyzdintus...tajp kad kol yra paklausa tol bus ir pasiula:D
nu tikrai nenusisnekejau tik sakau kaip buva
- Emilis, 21
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
aj uztaj man kazkajp ir nera noro tu madu vaikytis telefonu ir pirk ten uz tukstancius zaisliukus....kad paskuj prisoktu gatvej tryse ir atimtu...nesiojies toky kad negajla atiduot butu ir viskas... bettaj vistiek..va praeita savaitgaly ejau is klubo isgeres bisky..prisikabino 2se..atrodo atidot ta telefona ir viskas..pora simtu lt vertas..bet ne-pasimust reik...taj gerai kad pasimete bachurai kaj viena atjungeu...gerai kad peilio negavau dar kokio..kaj pagalvoji ko tik gyrtas nepridirbi:D
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Aleksandras, 21 parašė:Evelina, 17 parašė:nu pas mus tai tokiu dalyku neatsitinka pas mus cia(vokietijoje) kiekvienas vaikas telefona turi...taigi cia niekas nieko nevogia;)
oo, tai musu lietuviams arba rusakalbiams lietuvos gyventojams ten butu rojus !..
nu tikriausiai:D
prisimenu ir mano broliui buvo pavoge telefona pries kazkokius 4metus ar pan. mokykloje irgi paprase parodyti jis parode o poto jam pagrasino tai nieko jis nepradejo daryti tik paskiau i mpolicija nuejo...(tai nutiko vilniuje)
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Linas, 19 parašė:na telefas gi reikalingas kad paskambintum ir sms rasyti galetum
> o tokius ilgapirscius tai sunku pagauti bet gi galima uzsirasyti savo tel Id ten kazkoki specialu nr ir tada nuejus pas savo operatoriu telefa uzblokuoti.. jis neveiks tada ir perdejus kita korta..
>na nzn tik kaip su softo perrasymu ar tada bus jis tinkamas naudoti ar ne
nezinau tokiu dalyku, man atrodo nera tokio pas mus, kad uzblokuotu pati telefa. o jei ir imanoma, tai aisku galima viska pakeist, kad vel veiktu. vienintelis budas lietuvoj paprastiems zmonems susisekti savo telefona, tai jei i ta telefona bus ideta abonento kortele. jei bet kokia isankstinio papildymo, tai neras. sakau, nes is patirties zinau. is tiesu galima vieta nustatyt, bet niekas tokiais dalykais neuzsiima paprastiems zmonems, mentai taip neiesko vogtu mobu.
- Vaiva
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
vokit vokit zmones lupkit kitu nuosavybe....:)
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Aleksandras, 21 parašė:Linas, 19 parašė:na telefas gi reikalingas kad paskambintum ir sms rasyti galetum
> o tokius ilgapirscius tai sunku pagauti bet gi galima uzsirasyti savo tel Id ten kazkoki specialu nr ir tada nuejus pas savo operatoriu telefa uzblokuoti.. jis neveiks tada ir perdejus kita korta..
nezinau tokiu dalyku, man atrodo nera tokio pas mus, kad uzblokuotu pati telefa. o jei ir imanoma, tai aisku galima viska pakeist, kad vel veiktu. vienintelis budas lietuvoj paprastiems zmonems susisekti savo telefona, tai jei i ta telefona bus ideta abonento kortele. jei bet kokia isankstinio papildymo, tai neras. sakau, nes is patirties zinau. is tiesu galima vieta nustatyt, bet niekas tokiais dalykais neuzsiima paprastiems zmonems, mentai taip neiesko vogtu mobu.
vienas baxurelis pasakojo man, kad nusipirko gatvej telefa kazkoki popigiaj, isidejo savo korta, viskas norma. po poros dienu jam i duris paskambino mentai, sako atiduok telefa. yra ten kazkas, kad galima padaryt, kad jei pavagia, tai mentai suseka ir be kortos.. bet as tai nz nieko tixliai.. :? pasidomejus galima suzinot tikrai
- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Aleksandras, 21 parašė:Pries valanda is brolio ateme mobilu, pries metus is manes buvo pavoge. kaip isvengti tokiu dalyku ? is kur tiek sunsnukiu po saule ? mano telefono vagi pagavo, skaiciau visu nuo jo nukentejusiu liudininku parodymus, tai gal buvo apie 10 zmoniu apvogtu, vaikinu, vaiku, merginu. jau toks zmogus yra tikras nusikaltelis, jei reguliariai taip daro. as dabar jauciuosi taip, kad susaudyciau vietoj tokius isgamas. kiek reikia sazines neturet, kad is vaiku atimineti.................
tokie zmones,dazniausiai yra narkomanai....jiems visiskai tas pats vaikas,ar suauges...jie mato daikta uz kuri gali gauti pinigus,o uz tuos pinigus eiline doze...tavo broliui dar lb lb pasiseke,kad tik mobilu ateme,galejo viskas daug blogiau baigtis....mano tevu pazistama vedziojancia suni uz 2lt uzmuse...taip,kad jau kai iremia peili,tai geriau nesipriesint ir atiduot,nes tokiem zmonem jau viskas vienodai sviecia....
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Aušra, 15 parašė:nu jau tokiu dalyku neisvengsi
pvz mano pusbrolis buvo nusipirkes nauja telefona suplojo nemaza sumele ir pirma diena atsinese i sule ir jo klasiokas paprase parodyti , niu kad leistu palaikyt nu tai padave ir tas klasiokas pasiemes telefa pabego nu aisku ji padave i teisma ir tokia nesamone atsitiko ,kad teisme nusprende , kad jis t.y. mono pusbrolis pats kaltas kad dave palaikyt tai ir neatgavo telefono o tas klasiokas dabar ji turi nu tai kur cia teisybe ?????????
vat cia ir yra tox skirtumas ne ateme o isviliojo apgaules budu del to buna neteisemas arba gaunama lb maza bausme taip tavo pusbrolis pats kaltas nereike dalinti savo asmeniny daikta kam papuola
- GT
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Nzn..man atrodo yra ir paties apvogtojo kazkiek kaltes..Nafik reik rodyt ar duot i rankas tel belekam? Suprantu jei kokiai panai is ranku pagriebia bekalbant ar berasant sms (ka jos daro pastoviai ir nesveikai)..
O siaip vagiu buvo visada ir bus..pvz jei nebutu vagiu nebutu tokiu pigiu tel..as pats kazkada pirma tel turejau is vagiu.. uz 100lt pirkau, o jei oficialiai jis butu kainaves 5 kartus daugiau..
Cia lygiai taippat ir su kitais daiktais, mageliai masininiai (argi kitaip butu imanoma gaut mp3 uz 150lt?), dviraciai ir t.t..
Vienu zodziu as aisku nepateisinu vagiu, bet izvelgiu ta puse kad tada gali nusipirkti pigiau..O pats kol tfu tfu tfu neuzlekiau ant ju tol ramus..:D
- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Aušra, 15 parašė:nu jau tokiu dalyku neisvengsi
nusisneki konkreciai!arba ne ta pasakoji arba pasakas seki
- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Aleksandras, 21 parašė:Linas, 19 parašė:na telefas gi reikalingas kad paskambintum ir sms rasyti galetum
uzblokuoja telefonus ir drasiai.informacija 100%. tik reikia tureti telefono pirkimo dokumentus ir policijos rastas apie ivykusia vagyste ar plesima.daugeliui telefonu uzblokavus imei pakeist neimanoma.tai ta telefona nebent ant daliu
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 27
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.