Tema: su kwaila moterimi/vyru myletis negaleciau...
ka apie tai manote?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → su kwaila moterimi/vyru myletis negaleciau...
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka apie tai manote?
matai kas vienam atrodo kvaila, kitam gali pasirodyti labai protinga.
viskas priklauso nuo to kaip suvoki ta kvailuma... kvailumu galima palaikyti net paprasciausia naivuma...
nu jo jolanta, ka jis sake visam sitam paragrafe, tu suglaudei iki vieno sakinio
visu pirma as negaleciau pasimyleti su kvaila moterim, nes nesugebeciau iki to "dabendrauti", jei man zmogus nepatinka, as su juo is vis vengiu kontaktuot, tai taip gaunas, kad ir iki galutinio kontakto nebus prieita siaip simple. patinka, kabini, nepatinka - ne. o jei kam patinka kvailos, tai valio, jis jas ir medzioja.
teisybe pasakei aleksandrai. jei matai kad zmogus tau nepriimtinas, tu su juo nebendrauji. o jei nebendrauji, tai kur rasi ta pasimylejima. nera.
...minutele, o kas sake, kad pries pasimylint reikia su tuo asmeniu "bendrauti"? Hmm..one night date, klube, kurorte..nesvarbu kur, atsitinka gi, kad ir nebendravus nusitempi i kampa...ji gerai zino, ko jinori, o ir as taip pat. Tiesa, apsisaugot nuo tokiu nuotykiu reikia, o siaip...kvaila ar nekvaila ta moteris, jei visi santykiai tik seksa liecia, tuomet kodel ne?
bet jei jau zmogus trenkia kvailumu, uztenka ir vieno zodzio. o be zodziu nei is sio nei is to pradeti myletis? tikrai kvaila.
Niu jau is kur tu gali zinoti kokia ji,gal ji tik bando apsimesti kvailele ar protinga,kaip jau kazkas paminejo visi mes skirtingi,tad tikrai nemanau,kad yra skirtumas,o ypac vaikinams!
jeigu kvailas zmogus, tai jo kvailumas ir lovoj pasimatys, nors pries tai gali per daug ir nebendraut. kai leptels ka nors, tai..
As su kvailu tai nemiegociau, nes iki lovos dar reikia pabendrauti, o kvailumas greitai islenda ir niekur jo nenuslepsi
tam kad suzavetum kita reikia tureti proto ar gudrumo, nzn... bet juk buna kvailu pupyciu, kurios su turtingais diedais vaiksto. matyt lovoje zino ka daro...
jeigu kvailas zmogus, tai jo kvailumas ir lovoj pasimatys, nors pries tai gali per daug ir nebendraut. kai leptels ka nors, tai..
nebutinai kvailumas gali zodziais issireikst
siaip, su kvailu stebsiuos nemiegoti, em, tiksliau nesidu****ti
merginos, niekada nesakykite niekda, o tai dar gyvenimas kaip tycia poksta iskres ;D
AS nesakau niekada, nes zinau, kad tai atsigrezia pries bet jeigu nepakeisiu mastymo ir siaip niekas nesusuks man proto, tai pasistengsiu kad kvailiu kuo maziau mano kelyje(o tuo labiau lovoje) pasitaikytu
kely gyvenimo nuo kvailiu neapsisaugosi ;D per daug vargo butu vien stengiantis ta daryt
Jeigu su jais tik prasilenki gatveje tai nieko, o jeigu bando isitrinti i draugus, tai tiesiog galima pasakyti, kad nenori su juo bendrauti, taip ir isvengsi kvailiu
zinoma
As ti nezinau pries miledamasis man niekas nededave testo intalektui nustat
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → su kwaila moterimi/vyru myletis negaleciau...