Re: auksti vaikinai - deficitas?
visu pirma tai toli nereikia ir ieskot
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → auksti vaikinai - deficitas?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
visu pirma tai toli nereikia ir ieskot
tai cia pats siulaisi ar kaip ?
nagi nagi...ir kur gi tas netoli?
nagi nagi...ir kur gi tas netoli?
ten kur ieskai tai tikrai nerasi jeigu cia tu palindus po bimbalu:=)
manau klyti jei taip palysciau mieste...
jei taip palystu, tai jau ieskot nebereiktu-sawanoriu eiles butu
nu va prasau ir variantas num 1 kaip rasti vaikina:=)
na kad kazkaip nelabai tas variantas ci labiau tinka laidai pvz :0 nu kai slapta kamera filmuoja ;D
socialinis eksperimentas
turbut jie ismire su dinozaurais....
Man nepatinka kad merginos sako man patinka auksti vaikinai. O man sakau patinka aukstos merginos:D
Nemegstu zemu merginu man patika ne truputi aukstesnes, bet aukstos merginos stilingos juodaplaukes juodakes uh.....
niu kiek matau jau pradeda atsirasti tu vaikinuku vis aukstesniu! Paplokime paplokime!
Nemegstu zemu merginu man patika ne truputi aukstesnes, bet aukstos merginos stilingos juodaplaukes juodakes uh.....
klink klink
niu kiek matau jau pradeda atsirasti tu vaikinuku vis aukstesniu! Paplokime paplokime!
saunumelis, nes jau kaip ir nusiwylusi buwau
Vaiva, 19 parašė:turbut jie ismire su dinozaurais....
Man nepatinka kad merginos sako man patinka auksti vaikinai. O man sakau patinka aukstos merginos:D
niu jei patinka, tai ka daryt? sakyt atwirksciai ir wiskas? cia net ne patikime esme.. tai daugiau kaip kriterijus... be to jei nebuciau auksta, tokio kriterijaus ir netureciau
Lina, 19 parašė:niu kiek matau jau pradeda atsirasti tu vaikinuku vis aukstesniu! Paplokime paplokime!
as irgi jau buvau kaip ir nusivylusi,bet vakar kaip skridau tai sutikau tikrai nemazai tokiu sexy aukstaugiu!
Vaiva, 19 parašė:Lina, 19 parašė:niu kiek matau jau pradeda atsirasti tu vaikinuku vis aukstesniu! Paplokime paplokime!
as irgi jau buvau kaip ir nusivylusi,bet vakar kaip skridau tai sutikau tikrai nemazai tokiu sexy aukstaugiu!
wow kur cia taip ?
Norvegijoje..Oslo oro uoste,tikri aukstaugiu netruko!
reikejo siuntinuka i LT padaryt tikskiau i pnv klaipedos g.
Darius, 20 parašė:Nemegstu zemu merginu man patika ne truputi aukstesnes, bet aukstos merginos stilingos juodaplaukes juodakes uh.....
klink klink
Mua!! zujki parasyk man i ieskok.lt pasta
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → auksti vaikinai - deficitas?