Re: Ka manote apie Mineda?
Kuris cia taip sake?;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 21 22 23 24 25 … 33 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kuris cia taip sake?;D
nebezinau... lig ir ponas Muntianas ar koks jis ten
as cia nei ginsiu nei dar kazka darysiu,bet tik pasakysiu,kad minedas dar normaliai palyginus dainuoja,nes maciau anglu atranka tai viespateliau koki ten daininikai,tai nors bek ir rek!
tai man jau ir nuo minedo begt norisi
man tai jis patinka:DDDDD labaaAAai:D shiaip negalima ish invalidu shaipytis baikit...
man tai jis patinka:DDDDD labaaAAai:D shiaip negalima ish invalidu shaipytis baikit...
jo nesisaipikit is invalidu ba jus tokie tapsit;D;D ei! bet kai laukiu nesulaukiu kai turesiu vaiku galesiu gazdit juos bukit geri arba nomedas nakti ateis ei ei! arba mokikites vaikai arba tapsite kaip nomedas;D;D;D
paklausykit visi ar nemanot kad gana skatinti visuomene juojtis is tokiu zmoniu kaip jis,gal laiukites diskutuoti sia tema ir nurasykit i nuodstolius is pradziu bvuo juokinga,bet db galiu pasakyti man jo jau gaila ,nes musu tauta skatina ir stumia ji nezinia kur,,,dar vienas prarastas zmogus...kad ir koks btu bet jis nieko nei vienam is musu nbepadare...gana isikalinet nejau nesuprantat iki siol kad negalima juoktis is toku kaijp jis?
gal be moralu?
arvydai,blem nu atsipeikekit moralai moralais bet nejau an tiek kvaili esate kad nesuprantate tokiu dalyku.as taij jau klausyt nebegaliu kaijp buvo bajeriai apie ciaka norisa madoj db taip pat apie mineda.kas kita auka?
Tautvydas, 17 parašė:man tai jis patinka:DDDDD labaaAAai:D shiaip negalima ish invalidu shaipytis baikit...
jo nesisaipikit is invalidu ba jus tokie tapsit;D;D ei! bet kai laukiu nesulaukiu kai turesiu vaiku galesiu gazdit juos bukit geri arba nomedas nakti ateis ei ei! arba mokikites vaikai arba tapsite kaip nomedas;D;D;D
nomedas?
ha ha Nomedas cia naujas ciu kazkox:)))))))))))kazkas net vardo nezino o kad stumdo tankus:)))))))
Urodas su gaidžio protu tas minedas
erelis teliuko akim
man jo gaila...
Minedas... minjetas... nomedas... koks skirtumas dabar jau... ;D
Minedas... minjetas... nomedas... koks skirtumas dabar jau... ;D
zajabys minedas
tik nepulkit
tik nepulkit
oi, jaunuoli, bus bedos tau su tais zodziais.. ech...... davai jami raudona skraiste ir bus tau cia korida ;D
as netycia:=)issprudo
Puslapiai Ankstesnis 1 … 21 22 23 24 25 … 33 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?