221

Re: Charakteris pagal zodiako zenkla?

Na taip, su nuodais gali buti ne kas, nes jeigu mane supykdysi, isgasdinsi ar dar kaip sutrigdysi, tai tikrai juos panaudosiu wink o siaip tai pas mane mesike nera labai skani, tai kad nebutu po to Tau nusivylimas :::819

222

nu siaip as maistui labai isranki, bet gal jau kaip nors ;D

223

jeigu alum uzsigersi tai tikrai viskas ciki bus :::608

224

ne viska galima su aluciu gardauti wink

225

Nijolė, 20 parašė:

oi ne ne... Daivute, kaip gi sitaip.. Sigitas saslyku stato, tai kur cia galima sitokio gerio atsisakyt ;D

Nori saslu? Is jautienos tiks? big_smile

226

Daiva, 21 parašė:

Ech, as jau kazkada kovojau del tu saslyku, bet nieko nesigavo, tai pasidaviau big_smile bet jeigu kas apsigalvojo ir vis delto bus saslyku, o gal dar ko ir prie saslyku, tai mane irgi i norinciuju sarasa irasykit:D

Su ta salyga, jei vietoj valgio yrankiu bus galima panaudoti Tavo streliukes... ;D

227

Sigitas, 23 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

oi ne ne... Daivute, kaip gi sitaip.. Sigitas saslyku stato, tai kur cia galima sitokio gerio atsisakyt ;D

Nori saslu? Is jautienos tiks? big_smile

ne, mane labiau vilioja avienos saslykai ;D

228

Na, saves, kaip patiekalo, as tikrai nepristatinesiu, atsiprasykit... ;D

229

uz ka :? nera uz ka cia atsiprasineti ;D
>> tai saves nepristatineji, kaip patiekalo, tai ko kitus ant iesmo mauni :?

230

Nijolė, 20 parašė:

uz ka :? nera uz ka cia atsiprasineti ;D
>> tai saves nepristatineji, kaip patiekalo, tai ko kitus ant iesmo mauni :?

Tai kur supratimas pas jus, panele Nijole? Taigi kitus lengviau nei save paty... ir aisku daug paprasciau ir neskauda kai kramto... big_smile

231

Mane galima būtų sulyginti su kate–nepriklausoma, išdidžia individualybe.As–etiška materialiste,kuriai labai rūpi nepriklausomybė, tačiau As neužmirštu ir amžinųjų vertybių - tikejimo,meiles,vilties!
Butent tas labiausiai man atitiko is mano zodiako zenklo charakterio aparasymu!

232

kur šašlikai? kam šašlikai? ir aš nor šašlikų :::209 ei.............. kur jie??? ;D

233

vieniem atitinka kitiem ne... bet visi turime savo zodiako zenklo savybiu. domiuosi tuo. kai susipazystu su naujeis zmonem visada paklausiu zodiako zenklo ir bandau lyginti, ziureti kuo panasus, kuo skirtingi. as tai pati savo zenkla atitinku apie 90%.

234

as tai 99%

235

Tomas, 27 parašė:

as tai 99%

ir koks tavo zodiako zenklas? smile

236

Daiva, 21 parašė:
Rasa, 20 parašė:
Daiva, 21 parašė:

Kaip manote, ar zmogaus sharakteriui, temperamentui turi itakos zodiako zenklas? Pvz., kad Skorpionai yra patys seksualiausi is visu zenklu; kad Liutai yra valdingi, megstantys vadovauti ir pan. Ar kadanors atkreipete i tai demesi ir kokiu dalyku pastebejote? smile

ale klausyk pavyzdziai tai visalaika skorpionai . . .;D
itakos gal ir turi jai tiki jais zmogus. . . o kad kiekvienas horikas turi savo issiskirenti harakterio bruoza vienoki ar tai kitoki . . tai tikrai tikiu. . .;D;D;D bet vel gi mes visi kazkuo panasus ir skirtingi neatsizvelgent i horikus. . .:::041

Skorpiona kaip pvz. paemiau visai atsitiktinai, tiesiog atejo i galva ir tiek wink

todel kad kazkode daugumos nuomone susidarius kad ji arsus kazkoki. . ;D;D;D ir siaip daug kur skorpionas kaip pavyzdys  big_smile
:::a38

237

aviniokas as esu wink

238

kas cia tiek juokingo man slykstu kaizmones taip skirstomi!

239

lina o kaip jie skirstomi? jie neskirstomi.. smile

240

Niu istikruju mano zenklas taip pat atitinka 99% charakterio!