Tema: ka manote apie lesbiietes ir gejus?
ka manote apie lesbiietes ir gejus?ar tai siekia visas iskrypimo ribas?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ka manote apie lesbiietes ir gejus?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
A papbludai tiek prikures ?
megiju gauti korteliu
kol manes tai neliecia as nieko pries, beja turejau pazystama kuris i ta puse tai su juo labai faina buvo laika leisti
nius man jie zmones kaip zmones...
>>> nepatiks, jei prie manes lis (bet cia taip pat ir su vaikinais, jei vaikinas nepatinka, o jis prie taves ikyriai lenda, tai irgi atgraso; tai tas pats ir su jais ) pasaulis ivairus
jau kazkur rasiau, bet manau cia taip pat tinka, tai pasikartosiu-wisokiu yra, wisokiu reikia
kas darytusi , jei wisi wienodi butume
Lesbijietes man patinka...biseksuales merginos...mmmmmmm.....
nsm vaiva nereyk tokiu, gamta tayp nedawe
nezinau... dar nesusidariau nuomones apie juos. bet manau kad jiems pakankamai sunku gyventi.
nsm vaiva
nereyk tokiu, gamta tayp nedawe
kaip tik gamta taip sutwere, kad tokie atsiranda
nu siaip gincijamasi ar cia gamata sutvere ir cia auklejimo itaka, ar nauju pojuciu ieskojimas nuvede....
Arturas, 21 parašė:ka manote apie lesbiietes ir gejus?ar tai siekia visas iskrypimo ribas?
Lesbijietes man patinka...biseksuales merginos...mmmmmmm.....
Bisexuali ir lezbijiete skiriasi... tai kas Tau patinka? Turbut bisexuali, nes lezbijiete "neprisileis"...
pati esu bisexuali o gejai ir lezbietes? hmm.... zmones kaip zmones ir kas cia tokio?
as tai pasakyciau kad sukure mus vyriska ir moteriska lyti tad turetu jie tai ir daryti, o gejai ir lezbietes manau yra nusivylusios(e) savo priesingos lyties partneriu, tad tikisi kad tos pacios lyties zmogus ji supras ir zinos kas vienas kitam maloniausia... nors as esu kategoriskai pries gejus,lezbietes tai dar galima kenteti:)
manau kiekvieno teise pasirinkti kokiu nori buti,aisku pati nenoreciau tapti lezbiete:)))bet nepamirskim kad gejai geriausi merginu draugai:)))
na jei kiekvienas iskrypelis prisisiuves **** ar papus majsysis mano vaikams
tolerancija siuo klausimu lygu abejingumui jei visuomene nebutu abejinga savo sveiku vaiku ugdymui as tik dziaugciaus
Tiek lesbietes tiek gejai lygiai tokie patys zmones kaip jus... tik kad juos traukia tos pacios lyties zmones, ar cia kazkas baisaus... Kiap cia kazkas sake, kad gejus pats geriausas draugas merginai, tai lesbiete pati geriausia drauge draugui... As nesuprantu tokiu zmoniu kaip homofobu... Ir dar cia kazkas prakalbo apie tolerantiskuma, homofobai neturi tolerantiskumo, tai geriau vertetu visiems homofobams patyleti ir gyventi savo gyvenima, o nekisti nosies kur nereikia, arba burna praverti kai jusu niekas neciulbina... jusu homofobai niekas nevercia su tokiais zmonems bendrauti jei jus nemegstat tkiu ir nepripazystat... jei nors kiek turit tolerumo tai jei pamatote galveje tai imkit ir tyliai praeikiti...o ne ciulbekite nesamiu
Tolerancijos daugiau
jie jug irgi nori but mylimi
tik tegu nekisa saves lauk pvz kaip geju paradas ar pan
ne, tai nesiekia visų iškrypimo ribų. Kiek galima kištis į kitų žmonių asmeninį gyvenimą? Ir ką galima manyti apie homoseksualus? Žmogų vertinti pagal jo seksualinę orientaciją yra šlykščiai buka.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ka manote apie lesbiietes ir gejus?