Re: Merginos kodel jums taip reikia sexo???
na pala...reikia paziureti...pasirodo moteriskos tik paziuros platesnes ir naujesnes, bet bijoti nera ko, nesikandzioju...beveik
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Merginos kodel jums taip reikia sexo???
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na pala...reikia paziureti...pasirodo moteriskos tik paziuros platesnes ir naujesnes, bet bijoti nera ko, nesikandzioju...beveik
tai tu kaip platesnių pažiūrų tai aktyviai propaguoji seksą visada - per mėnesines, paskutinį nėštumo trimestrą, per gimdymą ir t.t.
as tai sugalvojau kodel, nes moterim prakaituoja ten ir niezti labiau, pas mus ventiliacija geresne, nes viskas isorej, ne taip prakaituoja
Viktorija, 20 parašė:na pala...reikia paziureti...pasirodo moteriskos tik paziuros platesnes ir naujesnes, bet bijoti nera ko, nesikandzioju...beveik
tai tu kaip platesnių pažiūrų tai aktyviai propaguoji seksą visada - per mėnesines, paskutinį nėštumo trimestrą, per gimdymą ir t.t.
ka tu cia nusisneki !! atsiprasau kad saukiu, bet jau be ribu biski, tu isiskaityk ka zmones raso, o ne perfrazuok taip kaip tavo iskrypusiai fantazijai atrodo !
Viktorija, 20 parašė:na pala...reikia paziureti...pasirodo moteriskos tik paziuros platesnes ir naujesnes, bet bijoti nera ko, nesikandzioju...beveik
eee...pala,ramiai...dabar jau ir mane baime ima prasome nemaisyti teoriniu ir praktiniu paziuru,o be to as net neuzsiminiau apie jusu isvardintus atvejus
Diva, 33 parašė:Viktorija, 20 parašė:na pala...reikia paziureti...pasirodo moteriskos tik paziuros platesnes ir naujesnes, bet bijoti nera ko, nesikandzioju...beveik
ka tu cia nusisneki !! atsiprasau kad saukiu, bet jau be ribu biski, tu isiskaityk ka zmones raso, o ne perfrazuok taip kaip tavo iskrypusiai fantazijai atrodo !
o tu pats įsiskaitei į pirmą Viktorijos komentarą, apie tai, kad moterys gali visada... ko čia piktiniesi? beje komentaras ne tau adresuotas...
Diva, 33 parašė:Viktorija, 20 parašė:na pala...reikia paziureti...pasirodo moteriskos tik paziuros platesnes ir naujesnes, bet bijoti nera ko, nesikandzioju...beveik
eee...pala,ramiai...dabar jau ir mane baime ima prasome nemaisyti teoriniu ir praktiniu paziuru,o be to as net neuzsiminiau apie jusu isvardintus atvejus
man palengvėjo.... kokiom nori teorinėm pažiūrom remkis, bet tiek moterys gali ne visada, tiek vyrai - taip kad 50/50....
cia kam skirta tas pakeltas balso tonas?....
taigi ten tik posakis toks buvo,radai prie ko prisikabint...matomai nesupranti tokiu...
Aleksandras, 22 parašė:Diva, 33 parašė:Viktorija, 20 parašė:na pala...reikia paziureti...pasirodo moteriskos tik paziuros platesnes ir naujesnes, bet bijoti nera ko, nesikandzioju...beveik
cia kam skirta tas pakeltas balso tonas?....
Įtariu, kad man buvo tas pakeltas tonas skirtas...
taigi ten tik posakis toks buvo,radai prie ko prisikabint...matomai nesupranti tokiu...
geras posakis, tik nelabai pasiteisina... aš tai jį supratau puikiai, o tu?
manau cia viskas labai aisku. ir butent, tas posakis yra anekdotinio tipo, niekas nesako, kad jis yra kazkoks praktiskai ar moksliskai teisingas.
tai posakiai tam ir yra,kad anekdotus atstotu tik biski lengvesniu budu
manau cia viskas labai aisku. ir butent, tas posakis yra anekdotinio tipo, niekas nesako, kad jis yra kazkoks praktiskai ar moksliskai teisingas.
na labai jau aršiai stojote ginti posakio - nemėgstu, kai ant manęs rėkia...
nemegstu neteisybes.
na niekas nemegsta buti aprektas koks skirtumas dabar, rasta cia del ko pykti
nemegstu neteisybes.
aš, beje, irgi...
Aleksandras, 22 parašė:nemegstu neteisybes.
aš, beje, irgi...
ne jus vieni...o kas ja megsta...
idomu, kam cia labiau reikia sekso - vaikinams ar merginoms... nevykusi tema...
teisingai, gana cia tusciai sneket, visi nusprende kad merginos be sekso gyvent negali ir nereikia cia del to ant ju varyt. taika
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Merginos kodel jums taip reikia sexo???