81

Re: Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose

nu zinokit tikrai specialiai nekopijavom, senai i jusu forumiuku buvau beuzklydus, tad tikrai sorry, jeigu erzinam del to netycinio kopijavimo wink
o organizavimo darbus perleidau kitiems, yra ir be manes organizuotu zmogiuku, kurie tikiu suorganizuos dar geresni meete smile ane viktorija? big_smile

82

Saunuole viktorija kad apsiemei sia role big_smile nes pati zinau ne lengwa ji big_smile
as nieko nesakau tik taip kad prikolas kad taip gaunasi big_smile imkit tai juokais ;D

83

Juste nepyk, bet saziningai nieko nekopinau ir as netgi nelendu niekur kitur kad ir pasiskaityt big_smile matyt su kitais organizatoriais mintys sutampa big_smile na tikiuosi kad bent vakarelio tema nepanasi, o data tokia todel kad savaitei pries nebegavome ir buvo laisva tik vasario 17d big_smile P.S.- boulinge nebuvo meeto, buvo biliardinej big_smile

tai vat kas uzklystate cia zinokite kad sia savaite pradesime rinkti pinigelius, taip kad pasiruoskita kas kada galite big_smile pradesiu su visais vaikscioti i pasimatymus big_smile

84

Jo mes jau irgi pradejom i pasimatymus waikscioti big_smile niu pas mus dress code bus, tokia wisai kita tema. bet tik siaip pastebejima parasiau ir tiek.
kaip pas jus su zmonem noriai eina ???

85

juste ce teminis vakaras mano mintis buvo,ir jokiu ce copy paste nera tongue

86

vaje vaje... kaip faina,kad vel organizuojamas mytas smile deje negaleciau papildyt jusu gretu,jau turiu planu...

87

ausvi tavo ideja- o tema mano :*

88

kiek cia babkiu reikia duoti uz viska?

89

minde, bus mini meetas, pasiimk kokius penkis tukstancius - uzteks big_smile

90

siandien as varau su viktorija i pasimatyma, tai veliau visiem pasakysiu kiek paeme:::045:::034

91

Viktorija, Viktorija, negi tu nori mane palikti visai basa?

92

Tiesa, kada tas mini meetas bus?

93

jei nori gali siandien paimt mane is kirpyklos ir tuomet vaziuotume i centra su inga susitikt smile o baso tikrai nenoriu palikt- cia butu i musu bendro gyvenimo fonda padeta big_smile

94

O tai toks fondas jau yra?

95

nera, blyn koks tu nesupratingas... big_smile

96

Tai pradinis inasas 5000 lt?

97

sakai daug? investicija juk gera big_smile

98

viktorija, papasokok kur tas meetas bus?
ir kas cia per teminis vakarelis?

99

nu Deni, nebuk kaip is medzio iskrites, tai ka tu manai mes cia forume rasinejam belenka? big_smile iki sekmadienio noriu surinkti visus pinigus is visu dalyvaujanciu, del vietos kur susitinkam siulykite patys, kas negalite bendroj kruvoj rinktis galime asmeniskai susitikti arba neskite mazajai viktorijai i darba, nes ji centre dirba- suma 35lt. Tikiuosi uzteks smile praneskite ir kitiems dalyvausiantiems, nes galiu visu ir neapglebt big_smile

100

niekaip nebeatsimenu kas as turiu but.........:::034