Tema: Kokie bučiniai patinka? Kaip, kur, kada?
Kokie buciniai patinka,- kaip,kur, kada?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kokie bučiniai patinka? Kaip, kur, kada?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kokie buciniai patinka,- kaip,kur, kada?
gera tema,- nes paskutinis patyrimas man juokingas buvo
vyrukas,-metuose,- o buciuotis nemoka,- buciuoja kap mama
prancuziski buciniai jam nesigauna, neitiketina
O as moku, bet nemegstu... ;D
Nu tai jau senis ne tas galvoj jam.
O as moku, bet nemegstu... ;D
kodel nemegsti?
o koks skirtumas koks amzius?
patinka visur, tik aisku savu laiku ir tinkama nuotaika. man irgi ne visada patinka buciuotis. bet kartais kai kabli pagauni, tai taip gali issibuciuot... mm... siaip, sukonkretink klausima, ir ko klausi, vyru ar moteru ?
patinka visur, tik aisku savu laiku ir tinkama nuotaika. man irgi ne visada patinka buciuotis. bet kartais kai kabli pagauni, tai taip gali issibuciuot... mm... siaip, sukonkretink klausima, ir ko klausi, vyru ar moteru ?
kai buciuojies, ar naudoji liezuvi ar ne?
siaip ne nuo manes vieno priklauso ar naudoju ar ne. vienas juk nesibuciuoju bet ta prasme taip, man patinka buciuojantis naudoti ir liezuvi.
tai cia ir suo pakastas, nes man teko susidut tu vaikinu, kuris nemoka
tai cia ir suo pakastas, nes man teko susidut tu vaikinu, kuris nemoka
jei nemoka tai laikas ji pamokyti
o man viskas priklauso nuo kito zmogaus, jei zmogus labai patinka tai ir patinka su juo buociuotis, nesvarbu kur, kada. svarbu kad su patinkanciu zmogum
kaip pastebejau, ne man vienai, ir saulei toks variantas buvo papuoles
pats pirmasis buzinys su butent tuo zmogumi - degina.. nera geresniu.
Sigitas, 23 parašė:O as moku, bet nemegstu... ;D
kodel nemegsti?
Hmmm... sako, niekas nevyksta be priezasties, bet as jos nezinau... :V
Na, kad ne tas galvoje, gal ir sutikciau, bet kad senis, tai cia neprie ko... ;D
gera tema,- nes paskutinis patyrimas man juokingas buvo
vyrukas,-metuose,- o buciuotis nemoka,- buciuoja kap mama
prancuziski buciniai jam nesigauna, neitiketina
Bet nors smagu yspudy turi...
nelabai smagu , kai tenka kaip zuviai ziopciot )
nelabai smagu , kai tenka kaip zuviai ziopciot )
Na bet gal kaikam ir patinka...? ;D
Beto, mergina neturi pasimest ir ziopciot kaip zuvis, jei vaikinas kazko nemoka... :V pasimest gali tik vaikinai... na... kartais... o merginos negali visai... ;D ;D ;D
o man viskas priklauso nuo kito zmogaus, jei zmogus labai patinka tai ir patinka su juo buociuotis, nesvarbu kur, kada. svarbu kad su patinkanciu zmogum
del sito irgi sutinku, ne su kiekvienu dar galima normaliai buciuotis. jei kitas supranta ko nori, susiderini, tai ir buciuotis gaunasi. o jei kaip tau laura, tu bandai vienaip jis kitaip, tai ir gavosi belekas ;] teko turet mergina su kuria buciuotis buvo nuobodu!:D nes ji kaip tu sakei, ziopcojo kaip zuvis, monotoniskai, po keliu minuciu uzknisdavo ;]
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kokie bučiniai patinka? Kaip, kur, kada?