181

Re: Auskarai. Kiek ir kur?

big_smile:D:D:D

182

Turiu tik ausyse.. na iprastai labai :::629
o dar bamboj noreciau turet.Kazkada man auskaras bamboj atrode negrazu, bet dabar mano nuomone pasikeite..

183

Greta, 16 parašė:

Turiu tik ausyse.. na iprastai labai :::629
o dar bamboj noreciau turet.Kazkada man auskaras bamboj atrode negrazu, bet dabar mano nuomone pasikeite..

man taip buvo su liezuviu.anksciau net slykstedavausi tuo,o dabar zaviuosi big_smile

184

kazkada as ir norejau auskaro liezuvy..bet dabar supratau, jog visai to nenoriu :::528 nera grazu kai prisivaro auskaru visur, kur tik sugalvoja..

185

tai auskaras liezuvyje reiskia jau prisivarimas visur ????

186

Ugne, 12 parašė:

tai auskaras liezuvyje reiskia jau prisivarimas visur ????

ugne gal greta turi daugiau auskaru ne tik ausyse.....gal jai atrodo jog jei isivertu i liezuvi tai jei jau butu per daug......:D

187

ne, auskaras liezuvyje nereiskia, kad per daug.Bet jei ausyse nuo 3-4 iki 7-8 (daznai pasitaiko ir daugiau..),+nosis/antakis/lupa/bamba..(zinoma yra ir daugiau varijantu..)..na nezinau.Cia reikia turet saiko.Kas per daug-tas nesveika..:::127..dar prisiminiau, jog visai nesenai norejau auskaro lupoj.Na tokio ziedelio per pacia lupa.Man ir dabar tai grazu, tik suvokiau, kad jeigu tai grazu, tai nereiskia, kad butinai ir as turiu tai turet..Dar plius vaikinas patare, jog geriau nesivert..

188

jo pritariu kai turi auskaru daug ant veido big_smile bet jei turi liezuvyje nosyje antaki ausyse tai ten praktiskai nesiskaito big_smile:D ir bamboj tai dar visai nieko bet kai turi nosi liezuvi lupoj kokius du antaki dar bamboj ten dar kurnors tai tikrai jau nebegrazu  http://forumas.ieskok.lt/imgload/2251  vat pvz cia mano drauge isivere man tai nlb grazu big_smile nors gal visai nieko

189

nu jo.........MAN NET NERA grazu kai yra ir ausis apkarstyta!!!

190

ziurejai kur mano drauge isivere ???:D sake ziaurei skaudejo smile

191

Ugne, 12 parašė:

jo pritariu kai turi auskaru daug ant veido big_smile bet jei turi liezuvyje nosyje antaki ausyse tai ten praktiskai nesiskaito big_smile:D ir bamboj tai dar visai nieko bet kai turi nosi liezuvi lupoj kokius du antaki dar bamboj ten dar kurnors tai tikrai jau nebegrazu  http://forumas.ieskok.lt/imgload/2251  vat pvz cia mano drauge isivere man tai nlb grazu big_smile nors gal visai nieko

omg, kas ten virs antakio?auskaras..?negrazu.Jei jau zalotis veida auskarais tai reikia turet proto ir vertis nedaugiau nei 1

:::819 ir svarbiausia, kad tiktu.Ir kad neatrodytu kaip pas ta Nijole is "69 danguje"..kai fotografai turi retusuot foto, jei nori det i zurnala..nes kitaip durnai atrodo..

192

ten virs antakio auskaras big_smile:D:D

193

zinau, bet ne i tema..jei antaky tai antaky, o ne kazkur :::127:::044

194

tai tu nematei gal kitus kur i lytinius organus veria big_smile:D arba i spranda big_smile:D:Ddar nematei tokiu gal ?????????

195

maciau maciau..

196

tai vat cia visi i tema big_smile:D zmogus nenorejo paprasto auskaro i antaki ji sugalvojo idomiau nes istikro tai ir man tie auskarai antaki jau atsibode big_smile:D

197

jau geriau butu atrode antaky, o dabar atrodo, kad dure ir "biski" ne ten pataike :::557

198

jei ka jos toks stilius ir ji neatrodo kaip durne as galiu pasakyti kad tu atrodai kaip durne ji yra panke ir pas juos stiliuje stai toks auskaras yra tik menkas auskariukas big_smile:D:D:D:D:d

199

as atrodau kaip durne?Oooo..aciu :::044 apsiverksiu is juoko :::961 atsirado mat panke..Pffff..toli grazu :::d20

200

tavo ziniai ji ne as o ji yra pati tikriausia panke ir cia is sios nuotraukos nieko nenuspresi big_smile:D tu nematei kaip ji atrodo ir su kuo draugauja iki tokio lygio kaip jos tau kaip iki debesu big_smile:D:D:D:::619:::833:::044:::044:::044