8201

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Mindaugas, 26 parašė:

ne tavo nijole ****,kodel man galima rasyti,tu linai slysk ****

padauzyk galva i isena matau daug energijos turi arba nueik pas kauno urlaganus kad koki peili i sona ivarytu gal tada aprimsi... bet urviniai siaip turetu zoosoode buti o ne forume cia visus siuntineti... ;D

8202

tarp kitko, Mindaugai, kodel pats gaisti laika rasinedamas forume i temas, jei tau jos atrodo kvailos?

8203

tai jau viskas... Edvardukas pasistenge ir padare gera darba musu visai visuomenei :::419
>>. bet man kazkaip labai jau panasus to tomuko ir mindaugelio tikslai ir siekiai siame forume :?

8204

Nijolė, 20 parašė:

tai jau viskas... Edvardukas pasistenge ir padare gera darba musu visai visuomenei :::419
>>. bet man kazkaip labai jau panasus to tomuko ir mindaugelio tikslai ir siekiai siame forume :?

na gal gal.. bet va EDvardas padare tam gala.. big_smile

8205

Nijolė, 20 parašė:

aha, nes kai apkaltinau toma slaistymusi, pastebejau, kad minde slaistosi, o ne jis. pagalvojau gal bereikalo cia uzsipuoliau, kad visuos forumuos skelia :::757 taciau as taip pamaniau, nes ju rasliava vienas prie vieno dedama smile

8206

cia gal tokia mada 10 anketu susikurti ir ant visu stumti ;D

8207

:::209:::209:::209 jau as taves bijau :::215 kraunuosi lagaminus, jamu sketi, ir begu kuo toliau... tokie kaip tu, su savo tomiskais, mindaugiskais ir vaidotiskais vardais, mane i depresija gilia meta...

8208

turejai isgama senai jau isnykt,is lt

8209

vaidotas mindaugas ar tomas cia man regis vienas ir tas pats asmuo... ji uzblokuoja o jis vel prisiregistruoja kitu vardu

8210

kiek daug smegenu turi,tai pabandyk priregistruot,proto bokste

8211

heh.. juokinga. Piemburnis uzsirases anketoj daug metu apsimetineja pasaulio bamba smile ...

8212

vaidotai kiba darzeli lankai big_smile

8213

man tai verkt noris... sitiek pinigu sukisama i svietima ir zmoniu protinima, bet tokiu idiotu kaip anas vis daugeja... sad

8214

:::d08

8215

auri o kas pas tave geresnio smile

8216

o pas tave Linut kas? smile

8217

na,,,buna ir geriau bet dabar tai puikiai wink

8218

manau, kad visada gali but geriau big_smile gi zmones esam :-)

8219

nu tai taip:D

8220

sveikutes wink
siandien faina dienike visai buvo.. geru ir graziu dalyku visokiu maciau :::742 norejau su draugute darba kartu daryti, tai neisejo,nes pas ja kompas uzluzo, tai grizau namo, padariau puse ir nusiunciau jai :V tai sedziu, beleka veikiu.. deginu zvakes vel (bet man nesalta ;D ) neseniai valgiau...viriausi koldunus.. tai drauge manes klausia, kokie koldunai vidury nakties>>> as jai sakau, ai visai tokie skanus ;D
>> va sedziu.. maniau Aurio kopija (mano pusbroli) pamatysiu savaitgali, bet pasirodo, kad tas vaikezas seniai fly fly padare sad verkiu....