Re: Valentino dienos Meetas Vilniuje:)
Man nuo ryto sitaip... gryzes dar geriau.. alaus isgeriau autike o namie vodziaros... nu kaip gali buti nesunki diena... .juk ji dar nesibaige.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Man nuo ryto sitaip... gryzes dar geriau.. alaus isgeriau autike o namie vodziaros... nu kaip gali buti nesunki diena... .juk ji dar nesibaige.
Labukas visiems. Aisku grizau, kur as desiuos, ~7:40- Jurga jau namie Matai, vesti gali kur nori, bet cia jau mano reikalas, kuri kelia pasirinksiu per ta trumpa laika jis man nepadare nieko blogo, taip kad bukit ramios
Jurga, mes uz tave dziaugiames:D
Kosmaras...
Jo...
Giedre, brangioji, kodel mano liezuvis visas nudegintas, mmm? skauda. ka as geriau ten??? Ei, sakei, kad parasysi gryzusi, bet neparasei...
Hmmm, nieko nepamamenu... ka as? zadejau kazka?
Na o del tavo lieziuvio, tai nzn kur tu ten ji kisai, kad jis visas nudegintas
Sweiki wisi as turbut gryzau namo is wisu weliausiai t.y. katik nemiegojus tik pas Gina nusnudau dwi walandeles ir wiskas gryzau katik paskaiciau atsiliepimus, saunu forumas atgyjo, malonu
Dekuj wisiems uz iwertinima ir grazius zodzius ir nora toliau bendrauti
Jus wisi nepakartojami, linksmuoliai fainuoliai, as sedejau apsalusi kai maciau kokie jus nerealus, wisi sokat, zaidziat, bendraujat ir taip draugiskai kad net gera paliko ant sirdies
ACIU ir tikiuosi iki greito
Man kazkas kava dare kelis kartus.. Nezinai kas? be to, tikrai sakei, kad parasysi.. as zmogus su gera atmintim...
ten nusiplikiusiu gi buvo dar.. ar ne tu augi rankas nusideginai.. auris berods irgi
Augustinas, 20 parašė:Man nuo ryto sitaip... gryzes dar geriau.. alaus isgeriau autike o namie vodziaros... nu kaip gali buti nesunki diena... .juk ji dar nesibaige.
Kosmaras...
Kodel kosmaras? mmm? juk ne daug.. cia tam, kad greiciau miegas imtu ir nesalta butu, nes vejas tai nerealus buvo ryte.. brrrrr
Tai gal mane su kokia kita sumaisei, nes as visada pazadsu tesiu
Ne.. bet man Giedre padare kavos karstos ir as liezuvi nusideginau.. daugiau nieko..
Nu tai gal dar atsimenu tavo veida sakau..
Giedrė, 24 parašė:Augustinas, 20 parašė:Man nuo ryto sitaip... gryzes dar geriau.. alaus isgeriau autike o namie vodziaros... nu kaip gali buti nesunki diena... .juk ji dar nesibaige.
Kosmaras...
Kodel kosmaras? mmm? juk ne daug.. cia tam, kad greiciau miegas imtu ir nesalta butu, nes vejas tai nerealus buvo ryte.. brrrrr
Nu tai as ir sakau, ne diena o kosmaras...
Giedrė, 24 parašė:Augustinas, 20 parašė:Man nuo ryto sitaip... gryzes dar geriau.. alaus isgeriau autike o namie vodziaros... nu kaip gali buti nesunki diena... .juk ji dar nesibaige.
Kosmaras...
Kodel kosmaras? mmm? juk ne daug.. cia tam, kad greiciau miegas imtu ir nesalta butu, nes vejas tai nerealus buvo ryte.. brrrrr[/quot
Nu tai as ir sakau, ne diena o kosmaras...
Matkaip.. Kagi.. beveik atspejai.. gal net daug geriau nei kosmaras.. nieko, taisausi jau.
Iki vestuviu tikrai uzgis...
Tikekis tikekis.. jei neuzgis - tada tau teks apsiimt gydyti..
Buvo geras
Kada vestuves?
Ammm, nezinau dar.. nenusprendziau.. kada siulai?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)