Tema: Counter-Strike
Raskykite viska kas susija su siuo zaidimu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Counter-Strike
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Raskykite viska kas susija su siuo zaidimu.
gal zinote ish kur sita zaidima parsisiusti?:)
http://cs.rin.ru/download-cs16-non-steam-eng.html
Siuskis Counter-Strike 1.6 non steam - FULL version
Bet pirma uzsiregistruok tame puslapy
Ir jei noresi zaist LT serveriuose atsisiusk Counter-Strike Patch v26
http://www.counter-strike.lt/index.php?cs=3
mane ziauriai nerwina cyteriai... ir nepatinka tai kai gerai eina, wisokie pirmokai pradeda wh wadinti:(((
) man tai kad chytu vadina jau senai yr **** nes as beveik masofkej nezaidziu. GATHER arba CM yra tikras counteris, o visa kita- tik taip pasidergt arba parsilost. O jei losu su kokiu cytu, kad ir AIM, 1vs1, ans vistiek gauna malku, nes mano reakcija geresne:D
zaidziu si zaidima 6,5 metu ir nematau nuovargio ... cs nuo 1.0 iki CS:s taigi patariu zaidziu Cyber_traktor serve as ten adminas jei problemos mani nick [5ea] #cs.trakotr
siaip davaj kokiu 1.6 servu papostinkit
cs norm grajus kaip db turi savo klana tai ydomeu palosti
cs 4-ever losiu net as )))
tikrai geras zaidimas .
Geras Zaidimas, man patinka Ir avataras su ta tema
gaidys tas kaunteris
kas nemokas tas ir saukai gaidys...nes padaro po 3 sek...
kodel net...ash dauk mergu sutikdavau kurioszaidzia...:D kol pats zaidziau...
zmones... pamirskit ta zaidima... vaikuciai tik ir losia... nesuprantu ash jusu kai zmones po 19h y para prie to caunterio pasedi... nu nzn nzn.... keisti tokie padarai...
cs forewer
Įsivaizduoju kaip tu losi begi begi kol kulka pagauni
Jei rimčiau užsiemi csu ir nori i merginu komandą patekt tai parašyk padėjau įkurti 1 iš 2 Lietuvos merginų cs komandą dabar toi komandoi 8 merginos kelios inactive tai reikia naujų tai vat
Šiaip nelošiu ir nesu lošusi Ir nelošiu, nes supratau kaip žaidimai migdo sąmonę
cs geras zaidimas bet sedeti prie jo 19h tai jau labai ligotu zmogum reikia buti as jei losiu tai maximum pora valandzikiu bet labai nervina chytai su jais labai sunku kovoti nera geru anticheatu
geras www.conter-strike.com ~
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Counter-Strike