Tema: Kas varys i Dimos Bilan koncerta Kaune?
ti va..kas varys? gal atsiras kas varo vienas/a? nes taip gaunas,kad draugai neis...tai vienai biski liudnoka butu ![]()
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kas varys i Dimos Bilan koncerta Kaune?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ti va..kas varys? gal atsiras kas varo vienas/a? nes taip gaunas,kad draugai neis...tai vienai biski liudnoka butu ![]()
pff..sumoketu ir tai neiciau 
..nemėgstu tokios muzikos..dėl to neisiu
ti va..kas varys? gal atsiras kas varo vienas/a? nes taip gaunas,kad draugai neis...tai vienai biski liudnoka butu
o tai vestumeis mane :? 
 as tai tokios muzikos neapkenciu.. :-)
Justina, 19 parašė:ti va..kas varys? gal atsiras kas varo vienas/a? nes taip gaunas,kad draugai neis...tai vienai biski liudnoka butu
vesciaus,bet uz bilieta tikrai nemokeciau 
Linas, 19 parašė:Justina, 19 parašė:ti va..kas varys? gal atsiras kas varo vienas/a? nes taip gaunas,kad draugai neis...tai vienai biski liudnoka butu
na yra daug grazesniu dalykeliu pvz teatras ir jau geraiu 40 lituku teatrui paaukociau 
>> o tau butu jauku su nepazistamu jauniikaiciu eiti i koncerta kur dainuoja soliariume gimes ir auges narcizas :? ![]()
nju matai kiekvienam savo 
  man patinka jo dainos ir nesvarbu,kad dainuoja soliariuminis berniukas 
 del jaukumo...kazn... vienai nejauku ![]()
nju matai kiekvienam savo
man patinka jo dainos ir nesvarbu,kad dainuoja soliariuminis berniukas
del jaukumo...kazn... vienai nejauku
na tai o be eurovizines dainos kiek jo dainu zn :? ![]()
man db skaiciuot pradet? 
 zinau daug,bet patinka ne visos ![]()
Justina, 19 parašė:Linas, 19 parašė:Justina, 19 parašė:ti va..kas varys? gal atsiras kas varo vienas/a? nes taip gaunas,kad draugai neis...tai vienai biski liudnoka butu
na yra daug grazesniu dalykeliu pvz teatras ir jau geraiu 40 lituku teatrui paaukociau
![]()
>> o tau butu jauku su nepazistamu jauniikaiciu eiti i koncerta kur dainuoja soliariume gimes ir auges narcizas :?
tai dar gerai, kad būtų už 40 Lt. dabar like bilietukai ti už 80 ir 100 piginėlių
Linas, 19 parašė:Justina, 19 parašė:Linas, 19 parašė:Justina, 19 parašė:ti va..kas varys? gal atsiras kas varo vienas/a? nes taip gaunas,kad draugai neis...tai vienai biski liudnoka butu
![]()
>> o tau butu jauku su nepazistamu jauniikaiciu eiti i koncerta kur dainuoja soliariume gimes ir auges narcizas :?
tai dar gerai, kad būtų už 40 Lt. dabar like bilietukai ti už 80 ir 100 piginėlių
tai gal Linas, bus geras ir tave, Gedai, nusives i teatra pasikulturinti 
Varyciau,bet many many truksta:)
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kas varys i Dimos Bilan koncerta Kaune?