Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auris, 19 parašė:temperatura spakoina, esu visu 100% pajegus sivakar ;DD
Diana, matai... gal tai tavo sansas
m? :? kas per šansas? ;D nesigalvoja man dabar
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 453 454 455 456 457 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Auris, 19 parašė:temperatura spakoina, esu visu 100% pajegus sivakar ;DD
Diana, matai... gal tai tavo sansas
m? :? kas per šansas? ;D nesigalvoja man dabar
alia suprantat zmones. Dabar rimtai. Sedziu as siandiena krapstau galva ir niekaip nesuprantu. Ar cia man temperatura uzvinguriavo akeles ar jus specialiai kai tik kas su manim susije vis persat Diana ? :?
Auri, cia tik tarp kitko :V
>>> cia Linukas isejo i tolimuosius sapnus,.... as tai dar iki 1.00 tempiu ir lekiu luzt ;D ryt Danguolyte pamatyt dar juk reikes
na tada taw liko lygiai 10 minuceliu:))
alia suprantat zmones. Dabar rimtai. Sedziu as siandiena krapstau galva ir niekaip nesuprantu. Ar cia man temperatura uzvinguriavo akeles ar jus specialiai kai tik kas su manim susije vis persat Diana ? :?
nežinau ar tu matei, bet Linas kažkur sakėsi pirksiąs bilietą ir lėks tavęs lankyt
ošiaip studentai gi pinigus taupo o aš arčiausiai... ;D tik neturinti norimos laisvės
pas mane berodo 6 tik tak.. tik tak....
mane Nijolyte vienintele is klubieciu pamatys pavydekit jai
;D nu jo, dar tik apie laiką ir kalbėkit per tas paskutines minutes... ;D
Nu tai linas as zinau ko pas manes vaziuotu juk laukia jo alus jau seniai pastatytas nu bet o tu ? :? negi ir tu alaus dabar uzsimanei, juk tu negerianti ir siaip merginos alaus negeria (isskyrus Nijole ir Nelinute )
as kaip priskrentu tai ne su niekup neatplesit ;D
> Auri man irgi jasu taip pasirode kad kazkas kazka persa.. :-) kaip cia yra :?
mane Nijolyte vienintele is klubieciu pamatys pavydekit jai
o aš šį kartą pabūsiu gera ir nepavydžia mergaite ir nepavydėsiu
Nu tai linas as zinau ko pas manes vaziuotu juk laukia jo alus jau seniai pastatytas nu bet o tu ? :? negi ir tu alaus dabar uzsimanei, juk tu negerianti ir siaip merginos alaus negeria (isskyrus Nijole ir Nelinute )
aina sau... :V be žodžių...
as kaip priskrentu tai ne su niekup neatplesit ;D
> Auri man irgi jasu taip pasirode kad kazkas kazka persa.. :-) kaip cia yra :?
nu vo ziurek reiskias temperatura cia neturi nieko bendro su mano matymu ir rodymais... visgi turiu bendraminciu :?
>> Auri gi as jau shaibinis pasidariau gi stipke normalia daunu kuri jau gali man finasuoti keliones :-) tai kai pasitaisysi ir busi sveikut sveikutelis ir nusiteikes laukti sveiu gi zn kaip man parasyti ir atguzesiu as pas tave jei nori
ir siaip merginos alaus negeria (isskyrus Nijole ir Nelinute )
ne, nu cia nusiskambejo ;D ;D tai tokia prakeikta pijoke pasijauciau.... o zinai, del ko as alu geriu, o ne mixus fixus sidrius visokiausius :? nes jie skrandi man gadina
>> niekas cia nieko nepersa, nekliedekit.. maziau gerkit
----
o jei po teisybei, tai lekiu as i loviukus, kad ryt zvalute buciau, ne kaip siandien maisu trenkta ... labociausios maziai ir Danguolyte
o Danguolyte jau didele? ;D labos ir tau
Danguole, 21 parašė:mane Nijolyte vienintele is klubieciu pamatys pavydekit jai
o aš šį kartą pabūsiu gera ir nepavydžia mergaite ir nepavydėsiu
>> DAnguolte peesiprasau gi as irgi norejau tave pamatyti bet tu dirbai tada tai pati kalta
na nuskambejo tas isskyrus MELINUTE ir Nijolyte lb skambiai ;D
> panasiai kaip " euina merginos ir Nijole su NELINUTE " ;D ;D
Linai, ok skambtelsiu as tau kai busiu pasiruoses O del tu nijoliu ir nelinuciu... nu... supranti gi nu
na nuskambejo tas isskyrus MELINUTE ir Nijolyte lb skambiai ;D
> panasiai kaip " euina merginos ir Nijole su NELINUTE " ;D ;D
jau uzknisot su tuo nelinute linute ir jau visai kaip slapiu skuduru per snuki ka mes jau ne merginos o tik savo vardu nesiotojos......:?:? dabar as sypykau..................
Puslapiai Ankstesnis 1 … 453 454 455 456 457 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~