Re: Baudos balai ir baudos! kas kiek uzhsidirbe?
Sigitas, 23 parašė:Tai kas per vairuotojai be baudu ir balu...? ;D
pesti, su teisem kisenej:D)
Butent, turiu teises 7 metus, bet vaziuot nemoku ir neturiu automobilio... ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Baudos balai ir baudos! kas kiek uzhsidirbe?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sigitas, 23 parašė:Tai kas per vairuotojai be baudu ir balu...? ;D
Algirdas, 25 parašė:Sigitas, 23 parašė:Tai kas per vairuotojai be baudu ir balu...? ;D
arba megsti vaikshtinet arba pana ratuota turi
seip linxmiausi metai buvo lakstant be teisiu:) ir baudu maziau gauni ir balu kalt negali;D tik va ir verkimas geras kad ponai pareigunai nesakeekit mamai nieko ji serga ir taip ja jaudint dbr gal susitarkim draugishkai:D nu susitari mashina nuplaut ir poto paleidzia;D o seip jai balai ir baudos tai va per tuos 3 metus be teisiu sukises tiek kiek galejau 2 kartus eit ishsilaikyt;D cia skaudu bet uz malonuma visada moket reik... nesvarbu kam ir kaip... gerewsia bauda pirma avarija legaliai:D nu bet teisiu kisenej nebyuve dar ti ir patruliai dar paprikolino:D tai gavau tik ispejima ir 100lt baudele uz eismo trigdyma nors taksistas pyko siuto seip pats kazys kaltas.... O seip buciau ash tai daugiau bausciau tuos kurie miega uz vairo... ir eisma stabdo... o greitis... baika jai reakciaj yra o ne miegi:) tai va pinigines baudos suskaiciuot... neimanoma;) nu oficialias galiu nevirsys 1000 o balu per visa karjera 3 metu 16 butu:) paskutriniai 4 2007-01-01 23:40 gera metu pradzia;D
kai issilaikiau teises po dvieju savaiciu jau ir sutabde bet paprase tik dirza uzsisegt ir viskas, as sakau gerai uzsisegsiu,o mentukas sako but gerai kad dabar uzsisegtai
o baudu dar nemokejau, bet manau kazkada uz greiti paklosiu :V
Dirzai dirzeliai;D xebra pirkit baltas maikes nupiesiat juoda 7-8 cm juosta skersai nuo kairio peties i apacia kaip dirzo imitacija ir jusu del to tikrai nestabdys;D;D o seip nesamone noriu seguosi noriu ne:) mano asmeninis reikalas jai saves nesaugau:)
man jau refleksas galima sakyt yra atsirades pastoviai prisisegu bet galiu pasakyt kad kartais jie zhiauriai trukdo.
tai jau tikrai as ir nemegstu dirzu bet ka padarysi jei reik tai reik
o as neturiu ne vieno baudos balo... nes esu pavyzdinga keleive
nu apie tavo ta pavyzdinguma tai as jau patylesiu ;D
nu apie tavo ta pavyzdinguma tai as jau patylesiu ;D
atsiprasau visada su dirzu sedziu, kai prisimenu ji uzsisegt :? tai kame problemos...
as kalbu apie tavo reakcijas ir vieno pirsto kombinacija ;D:D
as kalbu apie tavo reakcijas ir vieno pirsto kombinacija ;D:D
tai ka man daryt, jei tie oziai nemoka vairuot :{} ir as geriau vairuoju nei tie ziogai :{} todel ir parinuosi :? bet uz mano reakcijas niekas baudos neduoda.
>>> o tu grazuolyte prisipazink cia lietuvai, kaip zmogu snnieguciu pavaisinai.,. niekuo detas vyrukas uzkrimto sniego>>>pasipasakok, nesidrovek
neaaaa :V ne nenoliuuuuu as gi netycia.....:D
tai jau taip... nesibijok, cia kokio keliu policininkas neuzeis.. ir baudos tau kvito neiteiks :?
nu ...:V tu papassakok tu....nu gerai prisipazinsiu aptaskiau as ji aptaskiau as ji sniegu :V gi netycia vietos man kelyje maza buvo ginemaciau kad jis ten islipa,,,,, :V
tai va.. isvada - kaltas pats.. bus jam maisytis mums po ratais
niu baudos balai man skaudi tema... apie baudas tikrai nesnekesiu nes tai man pernelyg skaudi tema bet teisiu tai jua nebeturiu teks vasara sukt planus del atgavimo... :V
tai va.. isvada - kaltas pats.. bus jam maisytis mums po ratais
kai mes vaziuojam as uz vairo o tu salia tai tegu vyrai traukias is kelio ;D;D;D
tai reik moketi vazineti
niu baudos balai man skaudi tema... apie baudas tikrai nesnekesiu nes tai man pernelyg skaudi tema bet teisiu tai jua nebeturiu teks vasara sukt planus del atgavimo... :V
Cia man katastrofa butu uzjauciu tave
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Baudos balai ir baudos! kas kiek uzhsidirbe?