9481

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Fiodoras, 24 parašė:
Linas, 19 parašė:

ana kaip cia big_smile reikia tartis kokiu laiku 8 ar grinvico ar vokietijos ar Milano laiku nes net pacioj lietuvoj nuo ryciausios iki vakariausios dalies laikas skiriasi 24 ar tai 27 minutem :-)

Siaip nezinau kai atskrendu i Liatuva tai rodykle ir pasuku.O tai  zinok visu saliu laika tai iseisi is proto :::034
<LABAS Linai :::b25

na bet čia norima susitart, pagal kurį laiką matuot big_smile
manau, kad reiktų pagal Lietuvių, mat visi lietuviai esam ;D

9482

na jo reiktu pagal lietuviu smile

> naas ne del valandu na nemoku paaiskinti na nuo rytinio iki vakarinio tasko yra 27 minuciu skirtumas na saule del apvalumo vakaruose veliau pateka tongue :-) per aukstos materijos :? big_smile

> sveikutis sveikutis Fiodorai wink

9483

žinau kuo puikiausiai dėl ko tas skirtumas toks, t.y. suvokiu smile bet esmė ne tame branguti wink gi Lietuvoj vis tiek yra nustatytas vienas oficialus laikas, kuriuo ir vadovaujaumes. negi tau lalaila rodys vėliau nei man? big_smile

9484

Diana, 17 parašė:

gausi pradėt orientuotis į mūsų laiką :::027

Tikrai reiketu keisti daug ka orentuoti laika o gal net orentacija :::041
reiketu pakeisti litine orentacija aisku ne geju bet lezbieciu visai nieko:::041
Dabar visalaik ieskosiu dvieju lesbiu kad pasimyleciau!!!!kaip manot:::a07

9485

9486

kaip cia gavos Turejau buti po Dianos :::041.Taip isejo kad pirma atsakimas o paskui klausimas:::041

9487

Fiodoras, 24 parašė:
Diana, 17 parašė:

reiketu pakeisti litine orentacija aisku ne geju bet lezbieciu visai nieko:::041

> kad as Fiodorai skaiciau akd tipo jau radai kazkada :-) :? tai kaip cia tu forume rasei as skaiciau big_smile

> bet pamastyk logiskai jei tu  nori pasijusti demesio centre tai tada lezbietes netinka turi buti bisexualios tongue

9488

aga ;D bet žiūrint pagal laiką tai vis normaliai :-)
neičiau aš tavo vietoj į lovą su dviem lezbėm.... argi tu joms įdomus būsi? big_smile

9489

Diana, 20 parašė:

>>Nijole tai jau kokliai kokie prasideda kad naktim zadi nebemiegot? :::b56 nors man juk irgi treciad jau atatistikos atsiskaitymas, tai taipogi teks pasedet jau prie knyguciu... :::a57

nu man mokytis liko tik 3savaites su sita, paskui 3 men praktikos :-) (o del tu pataisymu, gali netaisyt, suprasim, nekvaili esam :::920) tai mes dvigubu tempu einam, jau daugiau nei puse programos isejus :::818 o statistika tai pasaulio blogis ir neviltis... 3semestra mokausi as ja.. jau bloga :::921
>>>> o Fiodorai, ka tu cia per sventines orgijas ruosi :::921
:::a03 jau nelaukiu as to sekmadienio, kai laika mes atsuksim priekin... skausmas mano miegui... zdz, nerealus nusivylimas sad verkiu .... nu, grindu neplausiu asarom, nes vakar ploviau, skalbiau as ten kilimus visokius :::a03, tai palauksiu kitos dienos :::b49
>>>> o vaikai papasakosiu nutikima, kurio dar ne vienas is musu nesugalvotu :? mano kambarioke ziuri i laptopa ir ne su pele bando palakstineti po kilimeli, o su telefonu, kuris visada metosi ne ten, kur turetu :::818 zdz... gal nejuokinga, bet ji atsisuka ir sako, kodel pele neveikia :::b25
----------
jau viskas, mano protelis ant ribos... o dar puse liko :::b08

9490

Linas, 19 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:
Diana, 17 parašė:

> kad as Fiodorai skaiciau akd tipo jau radai kazkada :-) :? tai kaip cia tu forume rasei as skaiciau big_smile

> bet pamastyk logiskai jei tu  nori pasijusti demesio centre tai tada lezbietes netinka turi buti bisexualios tongue

Linuk biseksualus tai dvi seksualines orentacijos tradicine ir ne tradicine tai svarbu kad nebutu su vyrais o su viena o paskui su dviem lezbem :::034 jei sakiau kad dariau tai melavau(bet cia dar neaisku) ir negalejo buti dar, bet kad pasvajojau tai ne viena karta ir  isisakau gan laisvai net tevams sakiau :::044 kad kazkas ira nes traukia prie lesbiu(bet transvestitu ar geju tai tikrai griestas ne)

9491

Nijolė, 20 parašė:
Diana, 20 parašė:

>>Nijole tai jau kokliai kokie prasideda kad naktim zadi nebemiegot? :::b56 nors man juk irgi treciad jau atatistikos atsiskaitymas, tai taipogi teks pasedet jau prie knyguciu... :::a57

nu man mokytis liko tik 3savaites su sita, paskui 3 men praktikos :-) (o del tu pataisymu, gali netaisyt, suprasim, nekvaili esam :::920) tai mes dvigubu tempu einam, jau daugiau nei puse programos isejus :::818 o statistika tai pasaulio blogis ir neviltis... 3semestra mokausi as ja.. jau bloga :::921
>>>> o Fiodorai, ka tu cia per sventines orgijas ruosi :::921
:::a03 jau nelaukiu as to sekmadienio, kai laika mes atsuksim priekin... skausmas mano miegui... zdz, nerealus nusivylimas sad verkiu .... nu, grindu neplausiu asarom, nes vakar ploviau, skalbiau as ten kilimus visokius :::a03, tai palauksiu kitos dienos :::b49
>>>> o vaikai papasakosiu nutikima, kurio dar ne vienas is musu nesugalvotu :? mano kambarioke ziuri i laptopa ir ne su pele bando palakstineti po kilimeli, o su telefonu, kuris visada metosi ne ten, kur turetu :::818 zdz... gal nejuokinga, bet ji atsisuka ir sako, kodel pele neveikia :::b25
----------
jau viskas, mano protelis ant ribos... o dar puse liko :::b08

o kaip ten tau gaunas, kad sutrumpintas? :? kokia ten proga taip? big_smile
man taip pat nepatinka, kai laikas sukiojamas... :V ne bet ką, žmonės esam prisitaikėliški padarai, tai gyvensim big_smile
o dėl tos pėlės tai gerai big_smile gerai dar, kad nepagalvojo, jog katinas tą pelę suvalgė ;D ar bent apkramtė :-)
o dėl mokslų... galiu pasakyt tik ... LAIKYKIS :::035

9492

Fiodoras, 24 parašė:
Linas, 19 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:
Diana, 17 parašė:

Linuk biseksualus tai dvi seksualines orentacijos tradicine ir ne tradicine tai svarbu kad nebutu su vyrais o su viena o paskui su dviem lezbem :::034 jei sakiau kad dariau tai melavau(bet cia dar neaisku) ir negalejo buti dar, bet kad pasvajojau tai ne viena karta ir tai isisakau gan laisvai net tevams sakiau :::044 kad kazkas ira nes traukia prie lesbiu(bet transvestitu ar geju tai tikrai griestas ne)

bet aš nesuprantu kaip tos lezbės su tavim į lovą eis? :? tai būtų tas pats, kas trim bahuram duotis ;D

9493

o... kokią gražią žinutą man pavyko parašyt.... :::916:::916:::916:::916:::916:::916

9494

Diana, 17 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:
Linas, 19 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:
Diana, 17 parašė:

Linuk biseksualus tai dvi seksualines orentacijos tradicine ir ne tradicine tai svarbu kad nebutu su vyrais o su viena o paskui su dviem lezbem :::034 jei sakiau kad dariau tai melavau(bet cia dar neaisku) ir negalejo buti dar, bet kad pasvajojau tai ne viena karta ir tai isisakau gan laisvai net tevams sakiau :::044 kad kazkas ira nes traukia prie lesbiu(bet transvestitu ar geju tai tikrai griestas ne)

bet aš nesuprantu kaip tos lezbės su tavim į lovą eis? :? tai būtų tas pats, kas trim bahuram duotis ;D

Butu kaip trim bahuram jei vietoi manes Tu butum.O jei man patinka totaliai visos kas cia blogo:::041

9495

Fiodoras, 24 parašė:
Linas, 19 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:
Diana, 17 parašė:

>>>>>>>>>>>>>>>
nu jau tu tik nepradek man paskaitu pravedineti apie orientacijas nesas skaitau knygas wikipedija visagale viska man papasakoja tongue :::818

> na gi vistiek turi buti panos bisexualios o ne lezbietes nes tada tu ju nedominsi o Italija gi visokiu istvirkimu krastas tai jau cia nuokaligulos laiku tai tokiu agregatu ten yra tai manau susirasti nebus dideliu problemu tik va klausimas ar i lova neparsinesi koju ligu :::819 :?

9496

cia dabar papasakosiu, bet nemanykit, kad mano draugai visi tokie, ar as tokia :::818
>>su tom lesytem :? tai vienas mano draugas lyg ir buvo salia, bet sake, kad per daug grazu buvo, kad net kistis nenorejo ir tik ziurejo :V net nepriejo.. nenorejo trukdyti... tai va, fiodorai, gal busi apakintas grozio :V ir nenoresi nieko :V
----------
nukreipiam tema vel... Dinciau.. tas kursas nesutrumpintas, o sukistas ir suspaustas, nes siais metais mes kaip bandomi banniai :::150, ir pirma syki padare 3 men praktikos, anksciau budavo tik3 savaites :::a03 tai ta praktika bus 12 kreditu net, o budavo tik 3

9497

Fiodorai, mes abu su Linu bandom paaiškint tau tą patį - tu negali mylėtis su lezbėm, nes tu joms neįdomus! o jei įdomus, vadinas jos bisekses smile
-----
ai, kadangi atsirado praktika, tai ir kursas susispaudė, kad išsitektų tam pačiam laike? :? kur studijuoji? big_smile

9498

vat butent Tu skaitei kas jau yra!!! O ko nezino Pasulis :::041 tai kad miletis vyrui su moterim tai normalu o su dviem tai kas gejei !!!!???vienas vyras ir dvi moterys tas tai???? ----BINGAS---TRAKTORIUS___:::041 padekit nusistatiti kokiai priklausu orentacijai:::041
manau kad grupinis:::044

9499

Fiodoras, 24 parašė:

vat butent Tu skaitei kas jau yra!!! O ko nezino Pasulis :::041 tai kad miletis vyrui su moterim tai normalu o su dviem tai kas gejei !!!!???vienas vyras ir dvi moterys tas tai???? ----BINGAS---TRAKTORIUS___:::041 padekit nusistatiti kokiai priklausu orentacijai:::041
manau kad grupinis:::044

nu grupinis, nesiginčiu, bet jei merginos ne vien tarp savęs užsiims, bet ir su tavim žais, tai jos jau nebelezbes smile

9500

Diana, 17 parašė:

Fiodorai, mes abu su Linu bandom paaiškint tau tą patį - tu negali mylėtis su lezbėm, nes tu joms neįdomus! o jei įdomus, vadinas jos bisekses smile
-----
ai, kadangi atsirado praktika, tai ir kursas susispaudė, kad išsitektų tam pačiam laike? :? kur studijuoji? big_smile

Taip zinau puikiausiai kad lezbe lezbei ,bet jei man lezbes patinka tikriausiai ira kazkur dvi lezbes kurioms kartais troksta viro del to jos taptu biseksuales ir as jas vesciau ...Tapciau musulmanu ir tureciau dvi zmonas bekieka apsimesti kad tikiu tuo alahu:::034
sakykit yra sancu ???:::041