Re: ieskok.lt chatas
nu zinoma jos praskaidrina ir pagyvina visa texta:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → ieskok.lt chatas
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu zinoma jos praskaidrina ir pagyvina visa texta:)
Ką manot, ar reiktų ieskok.lt chato?
visai fainaj butu:D
taip veikia.. bet turbut per java :? o as ja susigadinau, ir neina man jos persiinstaliuot :? nes neapsiziurejau ir ja istryniau, veliau supratau,kad jos nera, tai bandziau instaliuot, bet elektra dingo instalinimo pabaigoj.. todel dabarnei istrinti neina tos pusiau instaliutos javos, nei is naujo instaliuot :? reikes windowsus turbut isnaujo suinstaliuot :V
pasikviesk koki drauga suprantanti apie pc ir istrins, as ir buvau taip prisizaides su java bet susitvarkiau kaskaip
ai, mes su vienu susitarem, kad visus windowsus perrasys, nes cia pas mane tam kaune tai nesuprantami NSO vyksta tam kompe...
registrus bandyk trint rankiniu budu
as tau sakau, kad per instalinima uztrigo.. dzin, bus gerai ir ponas windowsu perrasymas
nemaloni procedura :D
kazkada buvo geras tox chat.lt vien del to kad buvo patogu ir privatai ir kanalai visi vienam lango tipo explorerio 7 ar kitu ten i-browseriu tipo nes cia tox kur per java ir vis naujas langas atsidaro uzknisantis bishki... poto tiek apacioj langu kad susigaudyt tikrai nera lengva:) Gal kas ish jusu ji prisimins:)
ex.. smagus laikai buvo, kai chat.lt gyvavo:D man zodis "chatas" tik su situ puslapiu ir asocijuojasi
na tai chato turėtume sulaukt jau šią savaitę, gal būt net rytoj
o tai per java bus :?
na tai chato turėtume sulaukt jau šią savaitę, gal būt net rytoj
>> bus kose makalose
chato rejke
chato rejke
mergaite tu forume rašyti nemoki o ką tu veiksi chate :?
> sakydamas kad nemoki turiu omeny šitą -->> (rejke)
gal ismoks rasyti
nors didziai abejoju
o tai per java bus :?
taip
nu man nesiseka prisijungt prie chato raso kad neteisingas raktas. ka cia reiskia?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → ieskok.lt chatas