Re: Ko merginom reikia daugiau meiles ar pinigu?
nu sunku su tom merginom siulai jom meile tokios kuri isimins ir nebenores taves palikti bet tada pradeda i pinigine ziureti ir pamaciusios kad nieko neturi pasako fe
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ko merginom reikia daugiau meiles ar pinigu?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu sunku su tom merginom siulai jom meile tokios kuri isimins ir nebenores taves palikti bet tada pradeda i pinigine ziureti ir pamaciusios kad nieko neturi pasako fe
o mwerginos su pinigais nepasirenka to kuris tikrai jos neisnaudotu kuris jai paklustu kuris atsiduotu visa siela kunu jausmais atiduotu visa demesi jai jos geismui malonumui palaimai pasirenka soleriumini kuris jau suplanaves kaip ja numelsti ir poto sklinda gandai kad vyrai siokie tokie . o tiem ir nebelieka vietos tokiam pasaulyje , nors jie butu patys geriausi ir suteiktu to ko net supermenas nesuteiktu nor turetu daugiau negu turi kiti
labiausiai to ko butent tuo momentu neturi
labiausiai to ko butent tuo momentu neturi
Pritariu tau tevai....
asmeniskai man jei meiles yra reik jos daugiau
As asmeniskai neieskau vaikino su placia pinigine...ir pati uzsidirbu...Man svarbiausia kad turiu zmoguti kuri myliu...;)
Jei renkiesi vaikina pagal jo kisene...taj zinokit ne kas per mergina turetu buti..gaila man tu vaikinu, kurie ant tokiu pakliuna:) Tad vyru giminele laikykites...
Bet kodel vaikinams patiems labiau patinka merginos, kurios i pinigine labiau ziuri? na, zinot, tokios visokios fyfos... o po to dejuoja, kad tik del pinigu su jais buna! Atverkit ne tik pinigine, akis, bet ir sirdi, ir surasit ta tikra meile...(nenupirkta)...
romantikos..!!!!!!!!!tai db ir spresk!!!!!!!:):)
seniau meile daug vertesne buvo, o dabar ir ja uz pinigus galima nupirkti tai ar dar kyla klausimu?...Patys prie to ir privedet
Ko merginom reikia daugiau meiles ar pinigu?
priklauso nuo nuo merginos ko jei trukta,arba kiek ira kvaila.Na tos kurios mane supa ti iesko protingo nes tokie visada prasisuks ir kare ir bade ir meileje o kas liecia grozi ti kad baidikle nebutu paskui senstant...na zinot visi pasensta ir grozis praranda savo prasme
fifu nakenciu suvy joms per dazytas galvas oppapa
as tai manyciau kad uz meile nes pinigai greit tirpst o meile isliek ilgai..:)
pinigu :DDDD
kvaila tema kazkokia
Meiles
kaip kam, priklauso nuo merginos ir jos poreikiu
meiles ir pinigu..su meile ir be pinigu sotus nebusi (cia tik serialuose taip buna, kad meile yra viskas )
merginoms reikia ne pinigu ir ne meiles... o vyro kuris myletu ir turetu pinigu:DDDD
kokie isvedziojimai
nu cia aisq as sakau apskritai...o ne is savo puses
nes man pvz ...pfff man reikia kad vaikinas turetu masina...as zymiai mieliau vazinesiu su dviraciu ar ruogutem.... man nereikia kad vestu mane i brangiausius restoranus..man uzteks kad pavaisintu parke eskimo ledu.... ir nereikia kad atrodytu kaip misteris tobulasis...
absurdas jei sakot,kad pinigu nereikia,jei jau su vaikinu troleibusu reikia vaziuot ar ji pati veziot,tai ir nenormalu.reikia ir pinigu ir taip aisku.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Ko merginom reikia daugiau meiles ar pinigu?