9801

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Tomai cia jau haremas :::b02

9802

našlaitėlė gero būdo, tik os pamotė pikta...
žiūrėk, kad taip nebūtų big_smile

9803

Tomas, 24 parašė:

Tavi o ja kaip meiluze:::003

ak ją kaip meilužę! įsižeidžiau :::852

9804

Diana, 17 parašė:

As jau pasiruoses vaiku tureti tik pinigu reikia daugiau .Kuo daugiau pinigu tuo daugiau vaiku va!:::034
<<<Tomuk is palidovines pasidarei:)

9805

Pajuokavau tik tavi viana ir suni:)

9806

Fiodoras, 24 parašė:
Diana, 17 parašė:

As jau pasiruoses vaiku tureti tik pinigu reikia daugiau .Kuo daugiau pinigu tuo daugiau vaiku va!:::034

na, turėjau omeny, kad ne vien pinigų ir paties pasiruošimo vaikų turėt reik :V
Tomai, dabar tu tik taip besakai tongue
nu ką, einu miegučio, nes ryt jei noriu pasivažinėt, turiu nemiegot lig pietų ;D labos smile

9807

Jo jei manes  klaustu ka rinktis, as tai visdelto pasirinkciau suni:::041 nes nepavyduliauja taip:::036

9808

Fiodoras, 24 parašė:

Jo jei manes  klaustu ka rinktis, as tai visdelto pasirinkciau suni:::041 nes nepavyduliauja taip:::036

o marse kam aš turėčiau pavyduiaut? :? šuniui? big_smile

9809

Diana, 17 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:
Diana, 17 parašė:

na, turėjau omeny, kad ne vien pinigų ir paties pasiruošimo vaikų turėt reik :V
Tomai, dabar tu tik taip besakai tongue
nu ką, einu miegučio, nes ryt jei noriu pasivažinėt, turiu nemiegot lig pietų ;D labos smile

Nu jo teks vaziuoti tik su sunim kaip visalaik:::b02

9810

Diana, 17 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:

o marse kam aš turėčiau pavyduiaut? :? šuniui? big_smile

Nesupratai as ir zmogaus draugas suo.Jis man palaikytu kompanija...moters neimciau.

9811

As tai negaleciau spirciau suni lauk ir pagrobciau Diana:::036

9812

Gerai baikim ...:::829 zmogus nori miego
< Ate Dianuk :::920

9813

Zinai mano dienovidines nuo gaublio nusitryne:::041
- Labanaktis smile visdelto nereikejo man juokauti:::818

9814

Nusipiesi tas dienovidines ar pakeisi nauju. As tau zemelapi duosiu galesi instaliuotis! 
< Tik ne apie istikimybe broliuk yra viena vienintele ir nepakeiciama:::920

9815

Manau tu vis dar zalias ne tas tame o kas kame, cia jau pasisiukslinau :::003 juodas humoras ir truputi gruboka ,bet usimirsau :::041.Ji gerai ieio ji pokalbi ane?

9816

Vede lix, tol kol nenusisnekej.Kitakart nepamirsk kad ir kiti  yra ne tik as:::829
Labanaktis!

9817

Ramiu blusu:::041

9818

sveikuciai wink

> Tomuk gausi luti :::a16 neleisiu Dianos 20 skraidintis tau ji man reikalinga zemeje :::051
> na nebent as ja nusiskraidinsiu i savo planeta LINIJA tik dar nenusprendziaukokios manosiosplanetos koordinates :::818

> o siaip Tomai noretum utreti meiluze ? jei tavo pana butu lb gera suprantanti mylinti ir lb verta demesio wink

9819

laba naktele :::920
>>> Tomai, o manes i marsa neimsi :? visai jau mane pamirsai :::818
>> as tai ka tik parsivilkau namolio.. visai namuciuose nepabusiu,... grizau, pavalgiau, isejau :::b18 bet labai smagiai vakareli praleidau.. susimaciau su savo draugutemis, kurias beprotiskai myliu :::727 ojeee, kiek mes prisipliotikinom :::920 bet labiausiai tai prsijuokem kavinej. jau paprasem saskaitos ir tas henrikutis (padavejo vardas) atnese ja mums :V paskui jis dingo kazkur... o mes kai pradejom apie ji kalbeti, pradejom ant cekio rasineti viena kitos numerius :::b31 galu gale liko parasytas mano :V mes nematem, kad jis ateina, tai sedim, vel kalbam, ir tas henrikutis ateina, jau imt pinigus, as kaip sokau, sakau, palauk, palauk, neimk, ir ieskau to cekio su mano numeriu :::a50 tai jis nuejo big_smile) paskui laukiam laukiam mes jo, neateina.. (nenorejom 6 lt arbatai jam palikti :? )zdz, tingejom  mes to bernelio laukti, tai vis delto palikom  6 lt tuos arbatai hmm bet tai bent juoko turejom, nes visu reakcijos tai nerealios buvo, visos kai sokom is vietos :::b02 o dievai, nepamirsiu tikrai big_smile) kol gyva busiu big_smile)
>> bet va i gala musu susitikimo tai apliudom visos sad prisiminem visos savo berniukus, tai taip ir norisi sugrizti metais atgal sad sad sad

9820

Nijolė, 20 parašė:

laba naktele :::920
>>> Tomai, o manes i marsa neimsi :? visai jau mane pamirsai :::818
>> as tai ka tik parsivilkau namolio.. visai namuciuose nepabusiu,... grizau, pavalgiau, isejau :::b18 bet labai smagiai vakareli praleidau.. susimaciau su savo draugutemis, kurias beprotiskai myliu :::727 ojeee, kiek mes prisipliotikinom :::920 bet labiausiai tai prsijuokem kavinej. jau paprasem saskaitos ir tas henrikutis (padavejo vardas) atnese ja mums :V paskui jis dingo kazkur... o mes kai pradejom apie ji kalbeti, pradejom ant cekio rasineti viena kitos numerius :::b31 galu gale liko parasytas mano :V mes nematem, kad jis ateina, tai sedim, vel kalbam, ir tas henrikutis ateina, jau imt pinigus, as kaip sokau, sakau, palauk, palauk, neimk, ir ieskau to cekio su mano numeriu :::a50 tai jis nuejo big_smile) paskui laukiam laukiam mes jo, neateina.. (nenorejom 6 lt arbatai jam palikti :? )zdz, tingejom  mes to bernelio laukti, tai vis delto palikom  6 lt tuos arbatai hmm bet tai bent juoko turejom, nes visu reakcijos tai nerealios buvo, visos kai sokom is vietos :::b02 o dievai, nepamirsiu tikrai big_smile) kol gyva busiu big_smile)
>> bet va i gala musu susitikimo tai apliudom visos sad prisiminem visos savo berniukus, tai taip ir norisi sugrizti metais atgal sad sad sad

>
neliudek gi jau buvo ir praejo daugiausia zmogaus gyvenim tik ateities nes praeitis jau buvo p dabartis lb greita... wink