9941

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

o kas ten per ikona? hm... pabandom big_smile :::b48

9942

Diana, 17 parašė:

o kas ten per ikona? hm... pabandom big_smile :::b48

galejai nebandyti :::b02 kodel tu taip padarei :::b02 dabar krizenu is neviltingo juoko :::b02
verkiu tiesiog VERKIU... V-E-R-K-I-U .... prajuokinai, nebegaliu :::b02 sakiau, kad tomukas, o tu nepatikejai :::b02
>> gerai, zuikiai.. einu as paziureti, ka finansu sasiuvinyje turiu :::920
uzsuksiu as vakare, paziureti, kaip laikosi garbingasis 10.000asis Aurio postas.. nes turiu itarima, kad si arba kita naktis LEMTINGA :::b18

9943

Aleksandras, 22 parašė:

tuomet nuosirdziai tikiuosi kad jusu blevyzgos cia ir liks. nes ir kitose temose taip pat nemazai dialogu i sona. sekmes.

Aciu uz ta sekme:::036 tik nemanau kad "i sona" matai ne kad kalbetume i tema, o kad veiktu pagal paskiri, tai yra, kad mes kuklus ir nedrasus cia kalbetumemes ir igautume patirties  + bendrautume:::041 kaip ir tai darpme smile
< ANIA mielieji:::036!!!!!

9944

taip taip, Tomuk smile
šiaip aš irgi noriu būt kartu lemtingąją naktį, o kaip bus, tai dar bus matyt smile

9945

Aleksandras, 22 parašė:
Evelina, 17 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:

beprasmiska tema: klik - "uzrakinta".

cia kokia tema beprasmiska?

kaip stebiuosi kad nesupranti. maniau daugiau koses turi. visas temas rakini, nes tau jos atrodo beprasiskos (nesvarbu kad taip ir yra), tai sita tema irgi beprasmiska, kadaise cia buvo "nedrasiu kukliu vyru klubas", o dabar sedi vistos ir snekasi apie beleka, kame prasme ?

zinau kad anksciau cia tik apie nedrasius kalbejome...o dabar neaisku apie ka...ir aisku sita tema yra tokia pat kaip ir kitos...bet tokia tema uzrakinti nepasikele ranka ...

9946

:::b42:::504:::b42 :::504saudyt juos ...tuos pakaitalus:::829
<Labux hebryte:::110

9947

:::b42:::d92gal ne sendi :::041

9948

galų gale atsirastų nauja tam skirta smile
bet Evelina, negi tau neatrodo, kad klubai skirti tam, kad atėję žmonės galėtų kalbėti apie ką nori? :?
Tomai, tuoj pat pataisyk savo žinutę arba tau geltona pareina.

9949

Sori  Dianuk neticia nuspaudziau:::003
< siaip viska apgalvojus ,nera tu nukripimu ,o kam nepatinka tegu cia nesilanko ane:::041

9950

nieko tokio, gi ne aš geltoną gaučiau, bet svarbiausia, kad pasitaisei wink
iš viso kas nemėsta forumų ar kai kurių temų galėtų jose ir nesilankyti.
rodos vieni ir belikom, kaži kur Fedia :? pasisveikino ir išlėkė...

9951

O man patinka smile tapau daug drasesnis :::110 ir tai reiskia ka tema vykus ir grieztas NE jos uzrakinimui ir isvis kokiam nors pakeitimui ir tuo labiau jos cenzuravimui ir pan...

9952

labuka wink
sitiek ilgai buvau palikus ir tik 19 psl. i prieki pavaret...senstat chebra:::044:::044:::044

9953

Fiodoras, 24 parašė:

O man patinka smile tapau daug drasesnis :::110 ir tai reiskia ka tema vykus ir grieztas NE jos uzrakinimui ir isvis kokiam nors pakeitimui ir tuo labiau jos cenzuravimui ir pan...

o kuo tavo pradrąsėjimas pasireiškė? smile ką jau nuveikei? smile

9954

O as net nenoriu, kad cia esantis tik pradetu kalbeti apie nedrasius ir kuklius, nes ne tik nedrasus bet ir drasus egzistuoja ...tai ka norejau pasakyti!!!! kaip ismoksi bendrauti su draseis jei tik nedrasus ir kuklus cia butu.:::041

9955

Danguole, 21 parašė:

labuka wink
sitiek ilgai buvau palikus ir tik 19 psl. i prieki pavaret...senstat chebra:::044:::044:::044

o... sveika, seniai beregėta... smile
mes ne senstam, o išdąsėjom ir tapom užimtesni tongue ;D
kaip pačiai sekas? smile

9956

Nu Dianuk pasireiske dabar kalbedamas nebetoks uzsispyres vienu ar kitu klausimu susije su moterim ...daug nuolaidesnis, nes supratau kad ir jos panasios i mane ir mus vyrus :::110 Siaip moteris tas pats zmogus kaip mes vyr:)

9957

Diana, 17 parašė:
Danguole, 21 parašė:

labuka wink

kaip pačiai sekas? smile

malonu,kad isdrasejot :::034 ai gerai sekasi...gyvuoju vnz...:::034 o tau kaip?:)

9958

Tomai, yra tavo žodžiuos tiesos smile galų gale kiek čia apie tą nedrąsumą šnekėsi?
Fedia, užsispyrimas nėr blogai, jei jis iš gerosios pusės smile na, jei buvai užsispyręs su moterimis daug nešnekėt, mat jos iš veneros, o tu iš marso, tada jau gerai, kad šitai išnyko smile

9959

Kaip lomanriska marsas venera :::034

9960

Danguole, 21 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 21 parašė:

labuka wink

kaip pačiai sekas? smile

malonu,kad isdrasejot :::034 ai gerai sekasi...gyvuoju vnz...:::034 o tau kaip?:)

ai, gerai ir man smile žinai tik kas man nepatinka? esu pagavus neblogų knygų o nėr kada jų skaityt ;D ir visada taip :V jei yra įdomios veiklos, tai laiko nėra. kai pagalvoji, kad kiti kone užsimušt nori iš neturėjimo ką veikt... :-)