Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
hoh dovanos nera blogai cia geris
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 508 509 510 511 512 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
hoh dovanos nera blogai cia geris
Auris, 19 parašė:Evelinuke, su gimtadieniuku tave irgi :* Daug laimes meiles ir bapkiu tau !
Aciu Auri;)
mano gimtadienis kazkaip uzsitiese..net siandien dar dovanu gavau:Dbeja Sveiki;)
>> LAbas, geriau veliau nei niekada ;D
>>> Na as atsijungiu parai pavasario miegu uzmigsiu kaip miegantysis grazuolis nes jei ne tai kanopas uzversiu nuo issekimo.. nes 2 para normaliai per referatus neisisimiegu.. :{}
>> na zuikeliai einu as
kaip cia tuscia :? kodel :?
laba jus cia tylus kai nezinau kas visi uzsieme kazkokie ka taip veikinejat brangieji beja Feodoras su Tomu dingo kazkur gal mus palikti sumane
labas tai kad visas forumas išmiręs aš tai surezgiau planą kaip į Vilnių nusigaut bereik tik įgyvendint dar rezgiau planą kaip užvaldyt pasaulį ;D gaila, kad makaulės nėr su manim... :?
o kuom jūs užsiėmę?
zmones nu visai...jau kiek dienu manes cia nebuvo...o nieko naujo ne paraset baisu...
sveiki.. sakyciau laba ryta, bet nesakysiu, nes geda, paziurejus i laikrodi
Diana, o kada i ta vilniu gautis nori?? butu gerai, jei musu meetas ivyktu ir tu dar bent pro sali pralektum nors barbes puodeliuui
Evelina, sakiau, junkis prie musu skaipe, susirask mane, as tave pridesiu
---
o siaip, joa, truputi mus pastabde reikaliukai visokiausiausi... :? nu, bet skaipas irgi rankini cia truktelejo mums :V :V tokius reikaliukus ir ten apsiplepam :V:V:V
>> ai, o mes va sus sesium prispirkom ledu, tai brolis sako, mikliai suvalgot cia greitai, nes man ju saldytuve nereikia, nes mes paskui isvazinesim, tai dabar saldomes ledais
oi prajuokinai Dianele su tuo pasaulio uzvaldymu davai kartu uzvaldom ir per puse pasidalinam
Žiūriu, visai nieko tas jūsų klubas. Kaip į jį įstoti?
Žiūriu, visai nieko tas jūsų klubas. Kaip į jį įstoti?
tiesiog lankykis cia diskutuok su mumis ir busi musu narys...tada musu kurejas Auris irasys tave i pirma puslapi
Diana, tai tu tas, kur sako KREPST??
nu, as gal prie skypes tik i gilu vakara prisijungsiu, tai nauju naujienu cia uzvesiu, nes tikrai paziuri visi cia
>> Auris sake, kad balandzio 15 tokia visai draugiska diena planuoti musu meetuka tai va... Linutai, Diana ir Danguole, skelbkit zodi, ir bus jau nutarta diena, kada mes kaune... nes jau cia kliba traska meeto kojos..
na man visai gerai...
jo sveiki
lėksiu aš matiekos egziuko laikyt, užtad dabar labai praverstų, kad kai kas masažą padarytų, nes tai paspyrėtų mane į priekį aš irgi primečiau, kad visai neblogai būtų jus pamatyt, bet greičiausiai man iš karto po egzo lieps namo grįžt su kitais... :Vo be to, žiūriu planuojatės balandžio 15ai, tai.... tiek to
Danguole, o kaip mes būsim užvaldžiusios visą pasaulį, jei dalinsimės perpus? :? tu Brain, tai ir aiškink
taip, Nilke, tie patys ir iš tiesų jis sako Narht ar kažkaip pan ir mane erina, kai kiti už jį sako krepšt... :V
Diana >> Narf, Point
joa 15 balandiniu butu gal ir nieko ka ponas Linutas mastytis?
beje, kur musu mieliejo Fiodorovas ir Tomas pradinge? :V
joa, tiksliai, visai nelogiškai parašiau ;D
o ponas Linutas gi gimsėj, ką jis dabar galėti mąstytis?
joa... jis dabar kaip tikras Latras prilupes voliojas dantim i siena su kokia panike... :-D
beje, kur musu mieliejo Fiodorovas ir Tomas pradinge? :V
tu vėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėjjjjjjjjjjoooooooooooooo paklausk ;D
Nilke, nepyk už mičių plagijavimą, bet kitaip jau nebus
Auri, pričiom dantim į sieną? kokią užslėptą mintį turi šis pasakymas?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 508 509 510 511 512 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~