10401

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nijolė, 20 parašė:

:V :V :V kad man jo niekas nevalgytu.. ciur as ji uzsisakau:::b18:V pagailekit manes, juk as studente :::748

Na o kad as studentas tai niekam nerupi :::756
Ziuriu cia dziungliu istatymai big_smile kova del grobio smile gal pasigailekit manes kaip naujoko :::818

Nijolė, 20 parašė:

>> tik va Karoli verkiu, kad rukalais uzterstas sad sad tikrai verkiu, bet nieko, mes tikrai pasistengsim tave myleti, jei tu prie musu prisidesi... kaip nors as susitaikysiu su sia skaudzia tiesa big_smile)

Ka padarysi toks jau gyvenimas, visa save kazkaip nuodyja :::629

Nijolė, 20 parašė:

einu as sita vaika pamokyti gyvenimo asmeniskai :::b18

Dekui uz pamokas, atsidekosiu pirmai progai pasitaikius :::817

10402

Diana, :::a48

10403

Aciu Nijolyt wink big_smile

Karolis, 22 parašė:

Diana big_smile nors siaip tai mes cia dvi Dianos ;D mane draugai Dianyte vadina wink malonu Karoli susipazinti;)miela kad cia jungiesi prie musu, linkiu sekmingai prisijungti smile as beje irgi cia visai neseniai dar priimtra esu smile bet jauciuos kad jau simta metu cia visus pazistu;)

10404

Karolis, 22 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

:V :V :V kad man jo niekas nevalgytu.. ciur as ji uzsisakau:::b18:V pagailekit manes, juk as studente :::748

Na o kad as studentas tai niekam nerupi :::756
Ziuriu cia dziungliu istatymai big_smile kova del grobio smile gal pasigailekit manes kaip naujoko :::818

man tas maziausiai rupi, kad tu studentas, o tuo labiau, kad tu naujokas big_smile) visi man lygus ir vienodi :::742negi mane badu marinsi :V :V

Karolis, 22 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

einu as sita vaika pamokyti gyvenimo asmeniskai :::b18

Dekui uz pamokas, atsidekosiu pirmai progai pasitaikius :::817

tu neprisizadek :::b18 nes as zinok dalinuosi su sesium sav grobiu :::742

10405

Diana, 20 parašė:

bet jauciuos kad jau simta metu cia visus pazistu;)

ojee..... :::818 kaip mieliakiska :::818

10406

Karolis, 22 parašė:

Bet visgi negrazu zmones valgyt :::047

kas negrazu tas viskas pakavota big_smile

10407

Nijolė, 20 parašė:
Diana, 20 parašė:

bet jauciuos kad jau simta metu cia visus pazistu;)

ojee..... :::818 kaip mieliakiska :::818

mieliakiskiems zmogams mieliakiskai ir pasakyt galiu wink ;D

10408

ziuriu svpgunus pamatysim kaip cia jie siais metais pavarys ;D

10409

Lina, 23 parašė:
Karolis, 22 parašė:

Bet visgi negrazu zmones valgyt :::047

kas negrazu tas viskas pakavota big_smile

true true ;D ;D ;D << bet buna ir grazus dalykai pakavoti sad sad ;D ;D big_smile

10410

aciu, sesiau, o as nieko nepamtysiu.. isskyrus kompo ekrana big_smile)

10411

Diana, 20 parašė:

Diana big_smile nors siaip tai mes cia dvi Dianos ;D mane draugai Dianyte vadina wink malonu Karoli susipazinti;)miela kad cia jungiesi prie musu, linkiu sekmingai prisijungti smile as beje irgi cia visai neseniai dar priimtra esu smile bet jauciuos kad jau simta metu cia visus pazistu;)

:::818 ok galim tave perkrisktint i Dianyte, kad nesimaisytu :::027
Ir man malonu susipazint smile tikiuosi sugyvensim ir linksmai pablavyzgosim cia :::817
Tikiuosi pro priemimo komisa praeisiu su savo klisu rastu ir kvailom sapalionem  :::100

10412

Paneles gal jau baigiam ta manes valgymo tema gvildeti :::017 nujaucia, kad tikrai galiu buti panaudotas ne pagal paskirti... :::818

10413

Karolis, 22 parašė:

Paneles gal jau baigiam ta manes valgymo tema gvildeti :::017 nujaucia, kad tikrai galiu buti panaudotas ne pagal paskirti... :::818

berniukai :::b25 nu padekit man :::b25 ar mes kada nors jus naudojom ne pagal paskirti :? niekada :::127
>> o mes tai Karoliuk, vis dar laukiam nesulaukiam tavo galutinio zodzio (tavo prisistatymas ir yra bilietas i si kluba :V )

10414

Nijolė, 20 parašė:
Linas, 19 parašė:

matau kad dar Karolis atsibaste cia gerai gerai sviezena mergaites nesnaus ;D

Diana, 18 parašė:

ką čia nori pasakyti tuom, kad mergaitės nesnaus?
sakai suvalgysim? :::818

kad sitie zodziai dievui i ausi :::818
.>>> Diana, ko cia situose zodziuose nesuprasti :? tu man pasakyk.. cia viskas aisku :::b18

>> jei paciulbesi cia mums dazniau ir graziai gal ir tau kvietima i meeta parasysim :::a03

na, matau, kaip greit iš Danguolės mokais big_smile
>> o gi rodos sakei, kad kvietimų čia niekas nedalija... :V

Fiodoras, 24 parašė:

< Dianuk sveikinu big_smile :::643

ir su kuom gi tu mane sveikini? big_smile

Karolis, 22 parašė:

kas, Karoliuk? smile o bendrai į kurią Dianą kreipeis big_smile kaip matai, čia mūsų yra dvi wink
Diana, labai džiaugiuos, kad atsikratei to ženklo, kurį aš šiom dienom užsikabinsiu... big_smile

10415

ar as ?? nekaltink manes Dinciau, nekaltink nebutais dalykais :V man iki Danguolytes dar oi toli kaip saukia....
>>> bet tai siandien atsiverciu savo uniko ftp serveri ir nueinu i katedra ir tik akys ant kaktos kaip soko man :::921 pamaciau, kad toki blanka reikia man pildyti :? kasdiena.. jau kaip issigandau, tai ryt nesuosi spausdinti ji ir pildysiu jau.. aciu dievui, kad tik savaitele buvo praejus, nes jau buciau nagus nusigrauzus.. ir gerai,kad atsimenu, ka dariau per ta savaite doro ir naudingo.. nu beveik naudingo.. nors siaip ten jie man rankas ir kojas turejo buciuoti uz tai,ka as jiems padariau, nes butu vaikai tie sedeje naktimis wink zdz....
>>>> ai, as irgi naujienu turiu geru.. jau beveik zinau savo bakalaurinio darbo tema.. :::a48 tik kaip sakiau, reikes juos ten inirtingiau pakamantineti ir bus ciki piki viskas :::a39

10416

Karolis, 22 parašė:

mes viska panaudojam pagal paskiti ;D
>>>sesiau taigi kartos dar ir pamatysi wink

10417

jo jo.. juk valgymas gali buti suprantamas ir netiesiogiai :V nu ... nu zinot... :V :::818

>>> ale, cia Karoliukas tas inese mums nauju veju, vilciu ir jausmu pavasariniu, nes jau musu meiles tai mus ir apleide buvo :::818 bet zinau, kad jie mus myli be galo, be krasto :::918
>>> o ir siaip.. seniai cia besiburem....

10418

aha to jau truko big_smile
bet jau meruna radzi grooda bobom kai perrenge tai sakes ;Ddar bagis ir vilius kartu ;D

10419

nu jo, nevydėm Fedios pasiūlymo kasdien 20:00 rintis, tai taip ir gaunas ;D

10420

nauja titaniko versija SIKANIKAS :::639:::639 o svogunai beje alytuj vyko big_smile