ok antras dublis, nes pirma internetas suvalge
hey NIK klubo nariai, sveciai ir visi tie kurie skaitot sita mano nesamone:
bishkutuka noreciau prisistatyti, prisistatymas paruoshtas pagal Nijolytes rekomendacijas tai jei kas nepatiks akmenis metykit i jos darza
Kaip mane saukti jau turbut visi zino jei dar nezinot, tai galit paskaityt dabar kairiam sone virsh kazkokios postmoderistinio paveiksliuko su belenkokiais ratais kvadratais uzrasyta Karolis, cia toki pavadinima iteisino mano gimdytojai pries daugiau nei 22 metukus.
Gimiau, augau, mokiaus, bishki studijavau, dziaugiausi, myliu ir gyvenu didziausiam musu mylimos Lietuveles kaimutyje, jei kas nezino sitaip yra tituluojamas Vilnius
Siuo metu bishki esu pakeles sparnus, vieno kaimuko mergu neuztenka tai nusprendziau dar ir i kita isibrauti, tai dabar lankstau tarp Vilniaus ir Klaipedos, vienur dirbu kitur studijuoju...
Tai apie geografine dislokacija butu tiek... dabar gal bishki apie save, ten anketoj yra, cia galiu apie chrakteri pora sakinuku brukstelt, tai siaip esu labai bjaurus na gal nelabai, bet bishki ir cia beveik tiesa zmogus kuris gali prisigalvoti visokiu nesamoniu ir po to priversti dar kitus jas igyvendinti... siaip turiu bishki suvalkietishko kraujo tai dar ir skupas esu kitaip tariant ko paprasysi to negausi ir dar prie visko gali but islazdavotas...
dar cia prie bendro vaizdo tai bishki buvau sokejas, gal kokius 14 metuku, bet deja del traumu ir garbaus amziaus teko atsisveikinti su siuo linksmu uzsiemimu, kur ka kam ir kaip sokau, cia informacija atskleidziama tik privaciai jei ka domins kreipkites
Bishkuti apie pomegius, ju irgi turiu begale, visu tikrai nevardinsiu, nes uzfloodinsiu visa tema
keletas pagrindiniu: biliardas, kartingai, turistiniai zygiai, keliones, masinos, jura, saule, alus, merginos na ok rimciau, wow ( kas zino gerai, kas ne irgi gerai ), viskas kas susije su fantastu veikla, nes esu vieno Vilniaus fantastu klubo narys, dar aisq laisvalaikis su bratva ir visa kita saika, dar labai megstu grybavima ( ne ta kur kazka rinkt reikia, o tikraji grybavima ), ir dar daug daug daug visokiu linksmu uzsiemimu.
Na gal jau uzteks manau is 5 sakiniu gavosi bishki daugiau, atsiprasau visu kad teko sita mano nesamone skaityt jei dar ka ka nori suzinot maloniai prasom klausti
tai kaip ir viskas