21

Re: The Best Kiss Ever!

Martyna, 18 parašė:

kur, kada, kaip, su kuo, kodėl ? Išvenkim tokių pasisakymų, kaip "jei myli žmogų visi bučiniai patys geriausi" ir pan. Na tai pasakokit ! wink

Su viena 6eis metais jaunesne uz mane big_smile Buciavomes per jonines ir lijo siltu lietumi ,bet vistiek buvo salta tai buvom susiglaude ir sokom big_smile tiesa ji jau ne mano bet ieskoke maciau jos anketa big_smile pagrazejo big_smile

22

buvo ir hamake :::036 voro bucki isbandziau :? bet vienas istrigo toks netycia buvo :::818 autobuse prie visu tiesog Ji ir as turejom apsilenkti bet tarpas tarp sediniu buvo labai ankstas ir zvilgsiai uzsipjove tik kai Ji uzsimerke tai as nepasikuklinau ir net leziuvi ikisau :::111
ateiti bandysiu vandenyje:::036

23

mano isimintineusiais tai kai dar darzeli, o gal jau pradine lankiau ai zdz neatsimenu. tai va as su drauge zaisdavau lelem laiptinej ir kaip tik jos pusbrolis buvo atvazeves ta drauge numete zaisla i apace ir mes su tuo jos pusbroliu nuejom paimt, kai jau buvom apacioj ji sako gaudykit dar viena mesiu ir as stoviu ir ziuriu i virsu ir tik jauciu toki staigu pakst i zanda :::746 net nuraudau visa, gal toks paprastas bet netiketas todel niekad jo nepamirsiu :::047

24

Tomas, 24 parašė:

buvo ir hamake :::036 voro bucki isbandziau :? bet vienas istrigo toks netycia buvo :::818 autobuse prie visu tiesog Ji ir as turejom apsilenkti bet tarpas tarp sediniu buvo labai ankstas ir zvilgsiai uzsipjove tik kai Ji uzsimerke tai as nepasikuklinau ir net leziuvi ikisau :::111
ateiti bandysiu vandenyje:::036

as hamake viena nuotrauka  turiu pasidares, ti gaila kad ne bucinys buvo o apsikabine buvom tai ir buckio reikejo nuotrauka pasidaryt tongue tik negalvojau, buvau uzsiemes tuo laiku ;D big_smile  siaip man hamakas nepaprastas dalykas big_smile noretusi prisiristi prie palmiu, salia juros ir uzsiversti ten blodine:p:::740

25

nju mano situacija lb juokinga big_smile as pasakosiu ne apie geriausia (nes tokio nebuwo:D) o apie pirma:D swajojau kad tj bus lb romantiska, kaip per filmus rodo kad net kyli y dangu big_smile  o pasireodo wisa romantika baigesu tuo kad mane pabuciawo geriausias draugas atsisweikindamas, ir kaip nenuostabu jui buwo ryskiai isgeres :::810:::044:::044 wa ir romantika big_smile

26

Jurgita, 24 parašė:

nu man tai ne pats geriausias bet pats isimintiniausias buvo kai as jaunensni vaikinuka pabuciavau, jis nugriuvo atsistojo ir pabego, tai iki siol atsimenu ir prisiminus juokas ima va:::353

cia tai geras big_smile dar vienas irodymas, kad vaikinai daug kuklesni uz panas big_smile

27

Inga, 15 parašė:

nju mano situacija lb juokinga big_smile as pasakosiu ne apie geriausia (nes tokio nebuwo:D) o apie pirma:D swajojau kad tj bus lb romantiska, kaip per filmus rodo kad net kyli y dangu big_smile  o pasireodo wisa romantika baigesu tuo kad mane pabuciawo geriausias draugas atsisweikindamas, ir kaip nenuostabu jui buwo ryskiai isgeres :::810:::044:::044 wa ir romantika big_smile

reikejo tau ji pabuciuot big_smile

28

Tomas, 25 parašė:
Inga, 15 parašė:

reikejo tau ji pabuciuot big_smile

reikejo :::041 nu bet wat prasowiau gera proga big_smile :::044 kas juokingiausia jis nk neatsimine :::044

29

Na gerai dabar ir as pasipasakosiu... Net nezinau ar jis buvo geriausias... Bet, kad unreal toks tai tikrai... Kopose su draugu begiojom nuo skruzdziu... Slapia buvau iki puses, nes braidziojom po jura...:) Toki laimingi abudu buvom... nepamenu kodel pradejau nuo jo begt... Begau ir jis na mane pagavo ir taip uzsiverte... Na zinot taip uzlenke ;D kaip per filmus buna... ir mes pasibuciavom... va taip nerealiai... tikrai kaip filme...

30

Geriausias bucinys buvo pirmas.Iki dabar atsimenu ta jausma...Tai buvo visiskai netiketas bucinys,o dar labiau netiketa is to zmogaus.Tai buvo taip paprasta,svelnu ir svarbiausia tikra.Kai gali jausti,kad tai kas tau skirta t.y. bucini,tai yra daroma nuosirdziai is to zmogaus ir pirma karta kazka jauti neapsakomo...

31

O man mano pirmasis buvo visiskai nemalonus...

32

Nenusimink.Svarbiausia gauti ne pirma ir ne paskutini pati geriausia bucini.Svarbu,kad tai butu is mylimo zmogaus.

33

Na greiciausiai tu teisingai sakai wink bet noretusi, kad pirmasis butu isimintinas, bet deja laiko nebesugrazinsi...

34

jo jo, cia kaip pasiseka, savo pirmo nenoriu net prisimint, nes nupurto big_smile o geriausias tai kaip sakyt.. su nuolatine drauge daug buciavomes, nu tai pamenu viena karta nu taip saldziai buvo... mm.. turbut tas ir buvo geriausias big_smile

35

Na,buvo taip: Su geriausiu draugu vaiksciojome po miskeli big_smile Atsisukau i ji ir taip uzsimaniau pabuciuoti smile Toks noras buciuotis dar niekad nebuvo kiles big_smile) (net su bernu buvusiu ) Na,tad as atsisukau ir staigiai griebiau ji big_smile)) Bucinys buvo labai fainas ir smagus big_smile) NUo to bucinio ir prasidejo linksma draugyste musu big_smile)

36

Egle, 17 parašė:

O man mano pirmasis buvo visiskai nemalonus...

burna smirdejo cigaretem turbut:V

37

Ne. Man buvo slykstu ir tiek. Ir visai ne del kvapo. O bjauru buvo tie liezuviai ten rangosi smile big_smile

38

na,mano primasis bucinys pariko,bet antras labiau,nes pirmojo bucinio parteris nevykusiai buciavosi,:D

39

pirmas bucinys buvo nepakartojamas, nes tada buvo tik 16 metu... o kai myli zmogu kiekvienas jo prisilietimas, bucinys, privercia drebeti visa kuna is malonumo

40

buvo pirmas..antras,,ketvirtas.....ir jau atrode, kad niekad nebus to, nuo kurio kojos sulinktu ir noretusi ta akimirka pratest bent valanda....:) uztat galiausiai vienas buvo geras smile toks geras, kad virto i meile...ech...: audra, salta, slapias saltas smelis, naktis ....ir mes nardom po bangas...siurpu, bet ir svaigina, nes jura atrode juoda, uztat debesys kazkokie violetiniai,dar db atsimenu sarstelejusi lupu skoni ir pasiurpusia oda...:) reiks pakartot!