Re: ka manote apie zmones su negalia?
Na, reiskia jau turi kuo dziaugtis, ar ne?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ka manote apie zmones su negalia?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na, reiskia jau turi kuo dziaugtis, ar ne?
dziaugiosi net netikejau kad taip buna...
visi esam lygus tiek su negale tiek be jos. visi esam zmones, visi turim svajoniu, visi mylim, ir tikrai negalim vieni kitu lyginti ar isskirti kad kitas su negale... labai skaudu matyti kai kaikurie tyciojasi is tu kurie turi negale, manau tai labai negrazu. juk visi galim bet kuria minute patekti i avarija ir palikti invalidais...
visi esam lygus tiek su negale tiek be jos. visi esam zmones, visi turim svajoniu, visi mylim, ir tikrai negalim vieni kitu lyginti ar isskirti kad kitas su negale... labai skaudu matyti kai kaikurie tyciojasi is tu kurie turi negale, manau tai labai negrazu. juk visi galim bet kuria minute patekti i avarija ir palikti invalidais...
aciu uz supratima...
Gal as pasirodysiu ziauri ir daba visi iskeiks mane, bet nemanau kad zmogus su negalia gali butu lygus su visais, juk taip pat nesulyginsim seimuno ir statybininko, Eminemo ir Minedo..Visi mes turim geru ir blogu savybiu ir lygint cia nera ko..
Gal as pasirodysiu ziauri ir daba visi iskeiks mane, bet nemanau kad zmogus su negalia gali butu lygus su visais, juk taip pat nesulyginsim seimuno ir statybininko, Eminemo ir Minedo..Visi mes turim geru ir blogu savybiu ir lygint cia nera ko..
priestarauju tau... tavo mintys tikrai neteisingos. mes ne zmoniu balsus lyginam o zmogaus teises. be to as palaikyciau statybininka o ne seimuna. jei tu turetum negale, tarkim sedetum invalido vezimely ir negaletum pajudeti. ka tada darytum? abejoju ar dziaugtumeis, kai visi is taves saipytusi... mes niekada nesusimastom ka patys darytume vienu ar kitu atveju, o vertetu kiekvienam susimastyti...
P.S. Eminemas man nepatinka
tai irgi nuomone nors ir ziauri...
zinoma negalime juos lyginti su sweikais zmonemis bet bent su jais bendrauti, jais nesibjaureti- kaip kaikurie lazdawotis pradeda... jie ir zmones, jie jaucia... todel nemanau kad i juos negalima neatkreipti demesio.:)
saunu kada taip masto jaunimas...
Zmoniu lyginti isvis nederetu, nes vienodu nera... O zmones su negalia, nera nezmones!!!
Taipkad Tavo tas ziaurumas, kazkoks vaikiskas nesupratimas...
Stai radau ir dar viena gineja ACIU, Sigitai.
manau kad viskas priklauso nuo negalios.
>>jei zmogus negirdi jis mato pasauli kitaip negu mes. be garsu,komplimentu pirmo savo vaiko zodzio taip pat negirdi. o tai manau yra nuostabu
>>zmogus kuris nemato,isvis nemato pasaulio jis tik girdi ji. jei toks zmogus tau idaus su savo lazdele negalima ant jo pikti juk jis taves nemate
>>zmogus kuriam kazkas blogai yra su smegenimis pasauli supranta kitaip,kiti neskiria gero nuo blogo,kiti yra labai jautrus. o kitiem (kaip cia graziai pasakius....) protas yra pasimaises
taigi zmones su negalia taip pat yra zmones,bet jie viska supranta kitaip. kas mums yra didziausia tragedija jiem gal yra tik seip problema,nes didziausia ju tragedija yra ju negalia..
manau kad viskas priklauso nuo negalios.
>>jei zmogus negirdi jis mato pasauli kitaip negu mes. be garsu,komplimentu pirmo savo vaiko zodzio taip pat negirdi. o tai manau yra nuostabu![]()
>>zmogus kuris nemato,isvis nemato pasaulio jis tik girdi ji. jei toks zmogus tau idaus su savo lazdele negalima ant jo pikti juk jis taves nemate
![]()
>>zmogus kuriam kazkas blogai yra su smegenimis pasauli supranta kitaip,kiti neskiria gero nuo blogo,kiti yra labai jautrus. o kitiem (kaip cia graziai pasakius....) protas yra pasimaises
![]()
taigi zmones su negalia taip pat yra zmones,bet jie viska supranta kitaip. kas mums yra didziausia tragedija jiem gal yra tik seip problema,nes didziausia ju tragedija yra ju negalia..
suprantama pozicija, nors man nepriimtina tai kad tu bandai tokius zmones isskirti tu pati matai neigaluji kitokiu zmogumi.
mes visi esame kitokie o jie yra daug jautresni,supratingesni todel jie ir yra kitokie.
Manau, kad jie toki kaip ir mes. Man butu sunku bendrauti su tokiu zmogumi, nes jie nemegsta net menkiausiu gailescio gaideliu... O jei jos netycia nuskambetu mano balse?
Manau, kad jie toki kaip ir mes. Man butu sunku bendrauti su tokiu zmogumi, nes jie nemegsta net menkiausiu gailescio gaideliu... O jei jos netycia nuskambetu mano balse?
Egle, supranti - supratima galima parodyti ir be gailescio. Butent, apie ta as visada kalbu, kad suprastu o ne sigailetu.
aš noriu asmeniškai tiems kas nenori pripažinti jiog neygalieji įra tokie patys žmonės kaip mes ir jiuos
pamatyti bei įvertinti asmeniškai kviečiu peržvelgti artėjiančios neygaliųjų šventės puslapį
http://www.negalia.lt/naujas/index.php?lang=lt&id=17&x=17 čia informacija apie spalio 18 dieną
vyksiančią šventę vilniaus siemens arenoje "Būkime Kartu 2007"
Pagarbiai neygalusis žmogiukas Justinas
Pernai tokioje sventeje buvau VISAI SAUNU
Netycia nieko tokio... Suprasciau Tokiems zmonesm nereikia gailescio. Ne visi jie tokie kokius juos isivaizduojate. Kai kurie sugeba pasiekti daugiau nei sveikieji, daug daugiau... Jiems reikia bendravimo, meiles ir kitu dalyku, apie kuriuos sveikieji labai nesusimasto, nes jiems tai yra savaime suprantama ir nepalyginamai lengviau pasiekama. Pats turiu negalia ir pagrindinis dalykas kuris mane jauciu baigia nuzudyti, tai kaip sunku susirasti mergina, kuri tai pamaciusi nepabengtu.
jei ką mano anketos ID 581703
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ka manote apie zmones su negalia?