Re: Niekada negrysiu i Lietuva.
na paskaičius jūsų komentarus man keli klausimai kyla - kokiose landynėse jūs gyvenot Lietuvoj? panašu, kad jūs Lietuvoj neturėjot jokių draugų ir išvis neturėjot ką veikt. Tai sakyčiau, gal Lietuvai labai pasisekė, kad jūs iš jos išvažiavot...
Teko gyvent ir Europoj ir Amerikoj - nepasakyčiau, kad dievinu tą laiką. Europoj dar žmonės normalesni, bet Amerikoj... Iš pradžių tas bukumas juokina, paskui jau nervuoja. Bendrauja tik labai paviršutiniškai - nepasakyčiau, kad pavyko surasti nors vieną žmogų, su kuriuos sietų stipresnė draugystė - šilčiausi ryšiai ne su vietiniais, o su tokiais pat atvykėliais - iš Japonijos, Bahreino, Olandijos, Italijos ir pan. Iš kur tas kaifas gyvenimo svetur? niekaip nepajėgiu suprasti...
Lietuvoj turiu darbą, butą, giminių, draugų - metukų man jau sočiai - manęs nė karto neapvogė, neužpuolė, o kad kelis kartus kokia bobutė pensininkė paburnojo - tai čia jos asmeninė problema, o ne visos Lietuvos kaltė...
As tik tiek galiu pasakyti, kad as is Lietuvos kitu ir nebandau isvaryti. As tik baigusi mokslus isvaziavau i uzsieni laimes ieskoti ir ja radau. Turiu lietuvoje nama. Dabar jau tik vasara i ji gryztu. Ir nepasakyciau, kad ten landyne. Na bet kaip kam atrodo.
As Lietuvoje uzdirbciau minimuma uz kuri, kaip visi zinome labai sunku gyventi. Kas laimingi Lietuvoj tegu ten ir gyvena, o Kas laimingi svetur tas svetur.
Forumo tema: niekada negrysiu i lietuva (reiskia as negrysiu), o ne: bekit is Lietuvos ar kaip nors panasiai.
O draugai mano beveik visi i uzsienius isvazineje. Gimines aplankyti galima ir i svecius pasikviesti, bilietai dabar pigus. Juk ne del draugu ar giminu gyvenam. Del saves ir savo seimos.