Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Diana, 18 parašė:;D o tu žmonių išsiilgęs?
ypac Taves :H kur buni :? ir kur Tava avataras :?
nenorėjau čia būt. o su mano avataru buvo problemų, tai dėjau.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 542 543 544 545 546 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nenorėjau čia būt. o su mano avataru buvo problemų, tai dėjau.
Labanaktis Nijoliuk
<Karoli kas tau mokslai smauria :?
<Labs Linai
<Dianuk nepyk bet is visko supratau tik "tai dėjau."
Linai zdrv jaunuoli
Fiodoras, kas tik nespaudzia ir mokslai ir darbas ir dar kaip sakiau saviveikla kuria pasirinkau savo noru, o dabar naktim ramiai miegot negaliu
Baila. Let me see you dance babe Issimiegojau tai dabar baliavot patrauke ;D
Sveiki gyvi
<Dianuk nepyk bet is visko supratau tik "tai dėjau."
never mind...
<Labu vakaru visi
<Nu Auri tikrai dabar atodai geriau ir cia kelioms italems patikai (uzlindao jos kai valgiau kuhnei)nes palikau Tavo anketa atversta pasakiau kad vienas arabas ir moka tik hebraiskai ir be sancu susikalbet su juo na persuko zabtus nesuprato jos ar as rimtai a ne nu va :V
< o politikams as visados sakydavau "isiplaukit galvas as APOLITISKAS "bet sende dzin ,nes zmoniu tikrai isijilgau :H
oh tu senas selmi nu zinai... bent jau kas nors susidomejo negu kad visiskai niekas ;D progresas reiskias kaip sakand ske
as cia nors pro reta bandau pasivaidenti, kad nepamirstumet manes
o siaip tai jau atsibodo man toks oras..... noriu saules.....
cha o man faina bent prapucia rytine galva prasiblaivai, atsibundi ;D
man tai smagiau kai ryte spinduliukas saules saules pro langa mane pazadina
labas rytaas
labas Lina
na ir kaip sekiojasi kaip orelis is pat ryto ziauru ane
man tai smagiau kai ryte spinduliukas saules saules pro langa mane pazadina
Na tai mano langas yra i rytus, tai visada ryte kai saule kyla, pazadina ir mane. O kadangi klaipeda labai vejuotas krastas tai cia kad pastoviai butu apsiniauke yra retas dalykas ;D
Labas rytas .....
nu esu ne Australijoi ,bet atsikeliau tik dabar ;D
< jai kam idomu tai pas mani jau lauke su triuskiais galima iseit:/ jau dvi savaites taip:/ kas bus toliau :?
sesiaus zodziai: imk, lak ir tylek ;D ;D
tai ka gali.. ar atsakysi.... o siaip, tada i sveikata ..
beje, Auri, zuiki, pameni, kalbejom apie nauja svyturio alu... toks baltas.. premium pils.. :? sakei, kad tik klaipedoj.. tai va.. marijampoliuke ir klaipeduke susisajungavo ir pas mus uzveze to alucio (mm) zdz, va sitas alus tai (geris), o baltas, skia,,, pelesis.. ;D (inlove)
Kad tas musu tada treidalius skiedalius kai kalbejau su juo sake kad tik Klaipedeiciai skanauja megaujasi o kitur dar nera jei leidzia i rinka tai visoj LT ir visur kitur kur eksportuoja kad nemeluok tada nes gi sakiau kad i skudurus gausi
sesiaus zodziai: imk, lak ir tylek ;D ;D
tai ka gali.. ar atsakysi.... o siaip, tada i sveikata ..
beje, Auri, zuiki, pameni, kalbejom apie nauja svyturio alu... toks baltas.. premium pils.. :? sakei, kad tik klaipedoj.. tai va.. marijampoliuke ir klaipeduke susisajungavo ir pas mus uzveze to alucio (mm) zdz, va sitas alus tai (geris), o baltas, skia,,, pelesis.. ;D (inlove)
Nijoliuk siaila varva nuotokiu kalbu pas mane tik sampana butelis ir senas vynas ir tuos pacius nera kaip atidaryt
< nu Auri Sveikinu Turbut cia del to kad esi sviesus
cia as melage? tu mane melage cia apsaukineji?
Nijolyt, atidarymas buvo Klaipedoj. Mes pirmi ji paragavom. Tai aisku kad veliau i visa LT uzveze...cia ir kalbos nera apie tai...
na svarbu draugai kad visi mes juo dziaugsimes
Puslapiai Ankstesnis 1 … 542 543 544 545 546 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~