281

Re: Auskarai. Kiek ir kur?

Sigitas, 24 parašė:

As jau senei sakiau, kad nesamone is zmogaus kuno daryti rety... big_smile
Bet vat kas isto, juk tom 13 - 16 metu mergaitem/merginom, kurios juos veresi su malonumu, tai yra labai grazu... feeee... big_smile

kiekvienas grozi supranta savaip ;D ir + skonio reikalas big_smile:D

282

as turiu 7 auskariukus,vienas is ju bamboj o kiti ausyse.nemanau kad tai yra per daug,nes ausyse auskariukai per plaukus netgi nesimato,ant veido vertis auskarus kazkaip nevilioja,kai pamatau kai pas drauges yra like randai po lupa ar antaky tai susimastai kad tokiu pati nenoreciau turet.o siaip dar visai noreciau liezuvyje turet bet per daug vargo gydant ta auskariuka ir gali koplikaciju visokiu but tai pakolkas nerizikuosiu.

283

seip gydant tai ten tu problemu net nera big_smile o jei pas gera auskaru vereja versies ir ji priziuresi kaip reikia jokiu komplikaciju nebus big_smile:D:D

284

gal kas zino kiek kainuoja isiverti i liezuvi auskara viska paemus ir ar tai nepavojinga?:::042

285

ziurink pas kokia speceliste versies !!!! seip apie 50-60 bent jau pnvz big_smile  o seip ajsq pavojinga bet jei gera SPECELISTE taj nera ko bijoti !!!!

286

as tai laabai noreciau auskaro i antaki, bet man nieks neleidzia draugai sako kad merginai tai netinka,ir beto turi buti tam tikras stilius...

287

liezuvi auskaras man grazu labai tik sveplas truputi palieki, bet as tai bijociau vertis, bet noreciau

288

Kristina, 20 parašė:

liezuvi auskaras man grazu labai tik sveplas truputi palieki, bet as tai bijociau vertis, bet noreciau

kodel visi mano kad kai isiveri auskara i liezuvi sveplas palieki truputi visai ne big_smile juk svepliuoji truputi tik tada kai tik isiveri nes liezuvis patines buna ir viskas big_smile:D o poto viskas ok big_smile

289

Kristina, 20 parašė:

as tai laabai noreciau auskaro i antaki, bet man nieks neleidzia draugai sako kad merginai tai netinka,ir beto turi buti tam tikras stilius...

na kaip kaip kuriom merginom jei mergina visiskai neturi stiliaus ir veriasi i antaki auskara tai nemanau kad lb grazu big_smile bet jei mergina turi soki toki kodel gi ne !!!

290

Ugne, 13 parašė:
Kristina, 20 parašė:

na kaip kaip kuriom merginom jei mergina visiskai neturi stiliaus ir veriasi i antaki auskara tai nemanau kad lb grazu big_smile bet jei mergina turi soki toki kodel gi ne !!!

o man kartais net graziau kai eina panele klasikinio stiliaus o ten kur nors antaki ar liezuvy auskariukas slepiasi

291

Gintė, 16 parašė:
Ugne, 13 parašė:
Kristina, 20 parašė:

o man kartais net graziau kai eina panele klasikinio stiliaus o ten kur nors antaki ar liezuvy auskariukas slepiasi

nu nzn man tai nlb big_smile

292

na auskarai kiekvienam zmogui ivairiuose vietose tinka,,svarbiausi akad butu tvarkingai graziai ir neperdaug,,
del bambos tai nera  pavojinga,,ir problemu nera smile tieiosg kaip ir visus kitus auskarus rejkia priziuret ir tiek smile

293

"...uzpakaliuko zandukus galima susegti..."

294

Gintė, 16 parašė:
Ugne, 13 parašė:
Kristina, 20 parašė:

ir man visai grazu,tie stiliai ir t.t. jie su laiku atsibosta,ar atsiranda ko nors naujo,zmones juk nesirengia visad vienodai o va auskariukai lieka jei nenori su randeliais vaiksciot..

295

Martynas, 23 parašė:

"...uzpakaliuko zandukus galima susegti..."

tai zinoma kad galima...viskas imanoma...jei tik labai nori... ;D big_smile

296

Salomėja, 18 parašė:

na auskarai kiekvienam zmogui ivairiuose vietose tinka,,svarbiausi akad butu tvarkingai graziai ir neperdaug,,
del bambos tai nera  pavojinga,,ir problemu nera smile tieiosg kaip ir visus kitus auskarus rejkia priziuret ir tiek smile

na nzn kaip su ta bamba is tikruju big_smile bet kiek zinau tai tikrai ten kazkokia pleve pasizeidzia  ir tai nera gerai :!:!!!

297

kaip sakoma grozis reikalauja auku.. taigi nereikia bijoti vertis auskaru:) paskui gali buti per velu..gyvenam viena kart tai.. wink

298

nu jo big_smile

299

as tj turiu ausyse dvi skylutes... ir man uztenka... nors tetis zadejo i bamba ivert,,, kazkaip noras praejo... mano sese turi bamboj... siaip lb reikia priziuret daug varbo... nemanau... kad lb geari... geriausia pasipusimui... i ausyteas.. pykst ir manau to pakanka...:::305

300

atsiprasau uz klaidas... nebemoku rasyt... smile