labas vakaras, mielieji, mielosios....
kadangi įtariu, kad man vėl viską atraportuoti reikia, tai pasistengsiu vykdyti savo pareigas, nes kažkas šiuo gražiu metu arba darbuojasi, arba net nežinau ką veikia [Auri, jau man gali atstovės spaudai pareigas pripaišyti ]
kaip visiems žinoma ir nujaučiama, vakar,garbiąją balandžio 28 vyko nereali šventė - mūsų Tatos gimšius, ir ne bet koks, o TIPO jis jau didelis užaugo ir jau 20 pavasarį suskaičiavo o viskas vyko TAYYYP >>
ketvirtadienį kai tokia tundrelė važiavo į Vilnių, toks latras, kuriam tik iš antro karto pavyko tai padaryti, paskambino tai tundrai ir tarė draugišką žodį "LEKIAM" šis pasiūlymas buvo pateiktas garbiai tarybai apsvarstyti, ir teigiamas sprendimas vis dėlto buvo priimtas
išsimiegojo tie du žmonės ir šeštadienį 9 valandą pradėjo abu riedėti link Kauno ir štai 10:30 jie apsiprekinę bilietais, riešutais ir obuoliu pradėjo kelionę link ko?? link?? na na?? ar atspėsit?? o taip link KLAIPĖDOS .... (vilnius, kaunas ir klaipėda, kas daugiau saldainių ėda ) ir mes važiavom... ir dar kokioj užtat elitinėj vietoj (mm) pačiam prieky, viską matėm, ką galėjom, o ko nepamatėm, vis tiek... ždž... kelias link Klaipėdos neprailgo, matėm visokio grožio ir svarbiausia pelkių (chuckle) nes tai pats gražiausias dalykas EVER (chuckle)
pasiekę pusiaukelę, jamėm ir skOmbijom mūsų draugui Evaldukui, kuris buvo mūsų slaptasis agentas Klaipėdoje, nes kadangi o bet tačiau, mūsų meilė Auris sau skaniai ruošėsi miegoti jis prižadėjo mus pasitikti ir nuvesti į smėlio (kitokia ta gatvė, bet čia jos minavoti negalima) gatvę... taigi..... mus pasitiko klaipėda
nusipirkom bilietukus lakstymui po Klaipėdušką ir sėdom į kažkokiu numeriu pažymėtą autobusiuką ir dardėjom, nudardėjom link Studlendo < na, man tai labai įdomu buvo,nes įdomu... susipažinom su juo ir tada jamėm smėlio gatvę
tyliai tylutėliausiai prisėlinom prie tokio namo, pasibeldėm, niekas neatidaro, dar norėjom lipti per langą, bet neišdrįsom... tai pralaukėm belekiek laiko, kol mūsų Auriukas susiprotėjo (valandėlę numigęs)bei užsimanė ir su mumis pasilabinti jis galvojo, kad sapnuoja ar šiaip kažkas negerai, kad savo išmylėtoj Klaipėdukėj, prie savo namų slenksčio išvydo Linuką ir Nijolytę... jo reakcija tai buvo verta Nobelio premijos bet apsieis jis, užteko manau jam ir mūsų kaip prizo-siurprizo pasėdėjom, apdovanojom viskuo, ko gali šitam vaikui per jo gyvenimą prireikti atsigavom nuo šoko ir tada pakilom, susiradom naują draugą - Arūną , mūsų šoferiuką ir tada lėkėm su vėjeliu link maximos apsiprekinti... grįžom namučių, užkandom šašlyko ir lėkėm gėrėtis JŪRA prisilakstėm ant molo ar kur ten :? berniukai kaip kokie alpinistai prisilaipiojo ten tais visais visokiausiais...o aš va pabijojau... bet tiek to... nors sausa likau ) bet smėlio pasirinkau į batus.... paskui palėkėm pasiskanauti tekila pasisėdėjom tokiam miškelį.... o dieve, ką aš padariuau.... su keturiais ėjau į mišką.... ką apie mane dievas pagalvos ;D ir visi kiti :? nu ne esmė... dzin (chuckle)
tada lėkėm apžiūrėti Klaipėdos ir pasiklausyti mūsų gido Aurio, kuris mums mestelėjo šiek tiek istorijos ir viso kito apie Klaipėdą..tada nusprendė mūsų didi ir garbi taryba nulėkti iki Olando kepurės, pamatėm nerealių vaizdų, kurie vis man dar atminty likę... grooooooooooooožis, gėėėėėėėėėėėėris, taaaaika.... (mm) seniai tokio grožio nesu mačius... pasisėdėjom, pasiplepėjom, šiek tiek netyčia kojas pamirkėm jūroj, prisirinkom smėlio... o pasiekę tą skardį, metėm akmenukus, sugalvoję po didžiausią savo svajonę... tikėkimės, mielieji, kad jos mums išsipildys... linkiu
ir pagaliau, prisidūkę ir visaip kitaip, pailsėję, pasigrožėję, grįžom ten, pas ką ir atvažiavom susėdom, pasiskanavom viskuo, pažaidė berniukai draugišką šachmatų partiją , dar gal kažkas pašoko , o aš kaip didžiausia lūūūzerė užsimaniau miegelio... ir pasiūlė man dėdė miegas draugystę.. neatsilaikiau, bet o tačiau kadangi nes... gavosi taip, kad prisikvailioję ir prisidūkę mes visi susiruošėm kartu visi draugauti su tuo dėdžium... ir lūžom....
>>. rytas,.neįsivaizduoju, kiek valandų buvo... bet mane pakėlė piktas mineralinio butelis.... tik čiaukšt ir aš pabudau... iškoliojau tą butelį, ir kažkam labai juokinga buvo (dek pragare atsiimsi vakare ) << mano maldos buvo išklausytos) dar pasivartėm lovoj, vėl užmigom ir vėl atsikėlėm.. sunkiai kėliausi, bet vos vos atsikėliau... tada suvartojom pačias skaniausias dešreles su dar skanesniais ryžiais ir mums buvo ponas laikas keliauti ir išsiskirti ir išsiskyrėm... vėl... taip pat kaip prieš dvi savaites... su ašarom ir nosinėm (hug)....
NORI VĖL Į KLAIPĖDĄ... aš tuo namioku 1psl, susigundysiu tikrai tikrai.. noriu vėlto smėlio... noriu vėl to vėjo... noriu ...
Auri, su meile
pasiekėm kauną, kelionėje pasakiau, ko neturėjau pasakyti taip gražiai ir draugiškai prisipažinau, kad lopė esu.. << tai čia manot protingas poelgis...
BET O TAČIAU KADANGI NES........................................................
...............................
kas fainesnis ir gražesnis, ir geresnis, ir kietesnis ir visoks kitoks -esnis miestas >>> M@RĖ ar Alytus??? nu nu? kas?? spėkit???? tayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėė............... negaliu patikėti... mano marijampoliukė laimėjo KARĄ prieš Alytų...... jė jė jė jaučiuosi tokia WINNERėė ... W-I-N-N-E-Rėėėėėėėėėėėė..... [paaiškinimo čia nereikia, čia ir taip viskas aišku net ginčytis neverta (mm) ]
p.s. Linuk, mielasis, jei pamatysiu, kad čia kas pakoreguota (apie trynimą nė nekalbu), tai taip ir lauk manęs svečiuosna padiskutuosim asmeniškai sulauksiu aš to autobuso kada nors ir atlėksiu pas tave... <<< čia ne pažadas, kurių aš netęsiu ,čia grasinimas
p.s.s. pasprinkit ir džiaukitės (chuckle) su meile........... ... ....