41

Re: kodel man greitai pabosta merginos !!!

Viktoras, 21 parašė:
Tomas, 24 parašė:

jau zinau nes sukurei tema "kaip as atrodau" tai kai jos tau neatsako kodel tai tu jas ir palieki :::b02

;D prikuolini?

KAIP BE PLYTU...ptiuuuuu!!! be akmenu i darza kitaip nebutu idomu gyvet, tai ir apsidairai kad koks statybinis blokas nepertrenktu kai esi darze;D;D

42

Priatriu visiems ir visoms toms kurios sako, akddar neissilakstes esi bernuzeli...;) na anyway nenoreciau pakliuti tokiam vaikinui kaip tu i nasrus big_smile Rimtai gal tu nedraugauk, o tik susirask sexo partneres ir tiek.. Bent jau neskaudins emrginu, nes tikrai yra daug mergicku kurioms reikia tik sexo...

43

ir daug sutikai tokiu merginu kuriom reikia tik sexo? kad vaikinai nedraugave gali myletis,tai zzn,bet kad merginos butu tokios.. hm.. tikiuos tokiu ne per daugiausiai,,

44

na jeigu tavo paneles mazdaug tavo amziaus,pabandyk susirasti daug vyresne ir pabuk su ja kol atsibos,turetu padet..

45

Gintarė, 18 parašė:

ir daug sutikai tokiu merginu kuriom reikia tik sexo? kad vaikinai nedraugave gali myletis,tai zzn,bet kad merginos butu tokios.. hm.. tikiuos tokiu ne per daugiausiai,,

tikekis dar karta ;D ;D

46

kai kurioms tik sekso ir reikia manes ne bet to kas yra klyne ir sumoketi nepries jos tik kad duociau :::b11 bet ir babaisos jos :::b11 kas tokias myli:::215
vakar pardaveja  taip uzvare jiausi nekaip o drauge buvo uz nugaros :::809 kokia figura hmm

47

grybas esi

48

Giedrius, 27 parašė:

grybas esi

O ka turejau duot telefona savo bobos akivaizdoi:? mastai ka kalbi kaimas ;D

49

Gintarė, 18 parašė:

as ir tokiu nesutikau

50

Giedrius, 27 parašė:

grybas esi

manau tau neiskyla tokiu problemu !!! nes ...  niekas nepabosta wink