281

Re: Dangus 2

Smagu, kad laimejo Justukas, bet manau kad vertesnis buvo Liudukas wink Nors siaip, ko gero, jis ir taip prasimus wink

Va teko pabuvot man dangaus super finale, tai gailetis emiau, kad anksciau neziurejau sito sou, net kai turejau galimybe.. Nes suzavejo renginys nerealiai! :::833 Sian praktiskai visas dainas parsisiunciau (chuckle) wink O Justukas tai tarp kitko, gyvai dar grazesnis nei per telika :::742

Tik va kazkodel man atrodo kad trys finalistai jau buvo zinomi is anksto... :V Nes pastebejau, kad kol marijonas dar nebuvo pasakes rezultatu, Justas isejo persirengt kitai dainai.. :V Dar draugei sakau: ziek, Justas persirengt nuvare, jau aisku kad pateko i trejetuka.. O ir 6dienio laikrasciuose Liudo artai Justo zodziai: "Butu smagu jei laimetu skirmante", Justas ir Liudas tipa pagrindiniai konkurentai.. Suprantu, kad jie ten daugiausiai tasku turejo ir pan., nu bet vis tiek kazkaip nelabai svariai cia man atrodo.. :V

282

na kad ir zinojo kad jie tryse pateks, bet tikrai nezinojo kuris laimes smile

283

284

as tai znojau kuris laimes:D gal tokia nuojauta buvo:D as pries marijonui pasakant tris finalistus pati garsei pasakiau:D lyg zinodama:D

285

o del renginio pacio tai super:) gaila kad neteko pabuvot paciam rengini, bet ir per tv lb gerai viskas atrodre, tik kazkas ten su garsu trukdziu buvo bet nk tokio lyg:D

286

ne viska maciau

287

man tai buvo taip ydomu, kad paziurejau viska nuo pradzios iki galo:D

288

db truksta kazkok 6 dieniais smile

289

kam sestadieniais... o kam ir darbo dienu vakarais big_smile