Re: Myletis uz pinigus?
mano nuomone ta pana kuri mylisi uz pinigus ji yra prostitute
pritariu 100 %
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myletis uz pinigus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mano nuomone ta pana kuri mylisi uz pinigus ji yra prostitute
pritariu 100 %
o ta kuri mylisi del:vaiku,vyro,tevynes,turto ar tik paprasciausio orgazmo:?
-beto cia jau protingi zmones minejo kad prostitutes nesimyli o Dulki@si milisi ta kuri myli ane
niu bet klausimas ar myletis uz pinigus.. o cia jau visai kas kita,nei del tavo isvardytu priezassciu myletis:D
niu bet klausimas ar myletis uz pinigus.. o cia jau visai kas kita,nei del tavo isvardytu priezassciu myletis:D
AR negali buti ar pas°dulk°nt° tai taip o mylisi be jokiu ar ,kaip tu galvoji kad gali buti ,ar tu mylesesies del: muilo drabuziu masinos hektara semes malku priekabos :? cia prostitucija o miletis nes nori mylimo zmogaus tai ne pirkimas ar keitimas tai meile
niu gerai gerai,nebuvo ar:D neapsiziurejau:D tik jau nereikia taip ziauriai iskart uzvaryt:D
niu gerai gerai,nebuvo ar:D neapsiziurejau:D tik jau nereikia taip ziauriai iskart uzvaryt:D
uz ta "AR" su sviesoforu pyyyyy****p TAU per galva neuzdektu velevos spalvu ir ne geltonom ,o visalaik raudonom ,nes trauki is pamato akmenys ir kisi ten purva :Pkai persiskaitysi dar karta viska nuo pradziu ir suprasi kur yra skirtumas tarp mylejimosi ir sekxso (kai suprasi man paskambink )tik negalvok apie ta "man paskambink":P iskart manau pagalvojei ne apie tai ,o galvok kaip suprasti ir cia isdestiti mintis i tema o ne i pudymus ir dar visokiu "ar " cia man metisi:P
Zodziu kaip suprasti sia tema miletis uz pinigus jei mylisi tik isimyleje :? taip gaunasi kad tarkim turiu drauge ja vedu ir kad pasimyleciau su ja turiu visalaik babkes moket :? nu manau kad kazkokia nesamone jei ir taip ji gali visko pasiimti betkada :?
kocia riejates?
Gintarė, 18 parašė:niu gerai gerai,nebuvo ar:D neapsiziurejau:D tik jau nereikia taip ziauriai iskart uzvaryt:D
uz ta "AR" su sviesoforu pyyyyy****p TAU per galva neuzdektu velevos spalvu ir ne geltonom ,o visalaik raudonom ,nes trauki is pamato akmenys ir kisi ten purva :Pkai persiskaitysi dar karta viska nuo pradziu ir suprasi kur yra skirtumas tarp mylejimosi ir sekxso (kai suprasi man paskambink )tik negalvok apie ta "man paskambink":P iskart manau pagalvojei ne apie tai ,o galvok kaip suprasti ir cia isdestiti mintis i tema o ne i pudymus ir dar visokiu "ar " cia man metisi:P
Zodziu kaip suprasti sia tema miletis uz pinigus jei mylisi tik isimyleje :? taip gaunasi kad tarkim turiu drauge susituokiu ir kad pasimyleciau su ja turiu visalaik babkes moket :? nu manau kad kazkokia nesamone jei ir taip ji gali visko pasiimti betkada :?
:D kantrybes zmogiukams, kurie ne visada protingi;) nes tokiu per daug, kad uztektu tavo nervu lasteliu del ju visu nervuotis:D:D
kocia riejates?
tai kad tas tomas man cia aiskina kuo skirias mylejimasis ir sexas.. lyg nezinociau tokiu metu budama.. jau visai,apgink mane bent jau tu:D:D
as tai nzn
koks skirtumas ka mergina pasiims uz mylejimasi is taves nervus sveikata isdiduma savigarba nuotaika ar pinigus.. vis tiek paims .. geriau jau pinigai .. nes jie lengvai uzdirbami
koks skirtumas ka mergina pasiims uz mylejimasi is taves nervus sveikata isdiduma savigarba nuotaika ar pinigus.. vis tiek paims .. geriau jau pinigai .. nes jie lengvai uzdirbami
jo:V geriau kad pinigus paimtu
---tai kai susitiksi nauja zmona tu jei pinigus iskart atiduok sutaupysi laiko nervu ir savygarbos ;D
kas kam brangiau as pvz visikai vertinu ramybe .. vertinu sveikata ir logika .. kur visada moterys viska sumindo .. jos neturi pagarbos tavo laisvalaikiui ( nebent uz tai kazka gauna ) ramybei .. jei viskas ramu tai pradeda .. padaryk ta padaryk ta .. ir siaip nedarai blogo nieko - tai jos blogai darys
kas kam brangiau as pvz visikai vertinu ramybe .. vertinu sveikata ir logika .. kur visada moterys viska sumindo .. jos neturi pagarbos tavo laisvalaikiui ( nebent uz tai kazka gauna ) ramybei .. jei viskas ramu tai pradeda .. padaryk ta padaryk ta .. ir siaip nedarai blogo nieko - tai jos blogai darys
įsigyk guminę lėlę... ramu bus!... niekada nepriešgyniaus, neburbės ir nieko nelieps padaryt... ir mokėt tereiks vieną kartą... tolesnė eksploatacija nekainuos...
Uz pinigus? Zemas lygis... Bent jau mano akimis zvelgiant... O be to uz pinigus nesimyli, o ..................... (nutylesiu)
siaip paprasciausia is vis to nedaryti .. cia su guminem tegu tie kas apie nieka kita negali galvoti tik apie tai tegu taip ir daro.. o as galiu ir be gumines ir be paprastos kekses
Audrius, 26 parašė:kas kam brangiau as pvz visikai vertinu ramybe .. vertinu sveikata ir logika .. kur visada moterys viska sumindo .. jos neturi pagarbos tavo laisvalaikiui ( nebent uz tai kazka gauna ) ramybei .. jei viskas ramu tai pradeda .. padaryk ta padaryk ta .. ir siaip nedarai blogo nieko - tai jos blogai darys
įsigyk guminę lėlę... ramu bus!... niekada nepriešgyniaus, neburbės ir nieko nelieps padaryt... ir mokėt tereiks vieną kartą... tolesnė eksploatacija nekainuos...
sprendi pagal save vibratoriu turi ir jis nepriesginiauja niekada ;D... cia tipo ir Andiuj siulai pasinest ant guminiu leliu ta ka galvoji kad mes vyrai taip zemai pasinese kad gumines padangas dulkintume
mums reikia: meiles, artumo, glamoniu ,reikia kuno, harmonijos, reikia gyvos mesos gyvo padaro( ne suns ) ,mums reikia mylimos moters(tarpusavio supratimo) ir niekas to nepakeis joks zaisliukas
cia visiskai teisingai pasakyta
prisidesiu prie jusu as ir noriu tikrumo o ne pigiu dalikeliu uz pinugus
Diva, 34 parašė:Audrius, 26 parašė:kas kam brangiau as pvz visikai vertinu ramybe .. vertinu sveikata ir logika .. kur visada moterys viska sumindo .. jos neturi pagarbos tavo laisvalaikiui ( nebent uz tai kazka gauna ) ramybei .. jei viskas ramu tai pradeda .. padaryk ta padaryk ta .. ir siaip nedarai blogo nieko - tai jos blogai darys
sprendi pagal save vibratoriu turi ir jis nepriesginiauja niekada ;D... cia tipo ir Andiuj siulai pasinest ant guminiu leliu ta ka galvoji kad mes vyrai taip zemai pasinese kad gumines padangas dulkintume
mums reikia: meiles, artumo, glamoniu ,reikia kuno, harmonijos, reikia gyvos mesos gyvo padaro( ne suns ) ,mums reikia mylimos moters(tarpusavio supratimo) ir niekas to nepakeis joks zaisliukas
o jeigu tikrai reikia "gyvo padaro", moters meilės, artumo ir harmonijos, tai ir elgtis reikėtų ne kaip su gumine lėle... ir varyt ant moterų nereikėtų, neva jos "viską sumindo", atima sveikatą ir ramybę ir t.t.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myletis uz pinigus?