Tema: Narkotikai
Kas esat bandę žolytės? Gal žinot, kas yra bandę, o gal net naudoja kasdien?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Narkotikai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kas esat bandę žolytės? Gal žinot, kas yra bandę, o gal net naudoja kasdien?
Nieko gero is tos zoles..troskina labai po jos...:)
Alkoholis daug geriau..:)
pritariu. alkoholis nors irgi nera gerai, bet kaip sakydawo mano istorijos mokytoja, ish dwieju blogybiu geriau rinktis mazhesne blogybe;)
Gintaras, narkotiku prevencija usiimi ar gal kox mentas busi is narkotiku atdelo? A?
Gintaras, narkotiku prevencija usiimi ar gal kox mentas busi is narkotiku atdelo? A?
o kaip tau patogiau?
Velnias zino, tik zinau viena dalyka kad pradejus vartoti tik labai stiprus dvasia zmogus gali nutraukti naudojima ir organizmo naikinima , kiti nusirita iki dugno ir.... finita la comedie :-). ( ps o gal ir gerai tas dalykas maziau lieka silpnu zmoniu, cia kaip naturali atranka??) Atmeta siuksles, bet as nezinau
Nebandžiau ir nenoriu pabandyti
Bandziau...Hm...Nieko idomaus...:) Daugiau netraukia
banziau zoles kaskaip nepatiko apsivemiau, dagiau gyvenime narkotiku nebandysiu
jai ja naudoji tai geriau nemaisiti su alkoholiu o tai siektiek nekoks jausmas na bet uztat prisijuokti gali iki valios.man juokas eme is visokiu nesamoniu
banziau zoles kaskaip nepatiko apsivemiau, dagiau gyvenime narkotiku nebandysiu
gerai prikabinę buvo, kad apsivėmei...
Ot ir ne gerbiamasis Gintarai Nebutinai
Zmones vemia labai daznai kai pabando jos pirma karta...:) Aciu Dievui man sis dziaugsmas neteko
Arminas, 19 parašė:banziau zoles kaskaip nepatiko apsivemiau, dagiau gyvenime narkotiku nebandysiu
gerai prikabinę buvo, kad apsivėmei...
uztenka ir alaus bokala isgert kad poto vemt pariukius zoles.
Gerbiamas Mykolai galima ir taip pasijuokt paskaitik forume anekdotu yra poto papsakok savo draugams ir tikrai visi zvengsit nereikes nei zoles rukyt, o jeigu jau taip nori rukyt tai geriau pasimk ciza, o jeigu cizo dar apsinest nori tai alaus nusipirk.
Jo teisingai!:D Ner cia ko su ta zole prasidet...:) Nors siaip gal ir geras dalykas...xixixixi...karta i metus...:D~~
o karta i diena??? vietoj paprastu cigareciu
Ot ir ne gerbiamasis Gintarai
Nebutinai
Zmones vemia labai daznai kai pabando jos pirma karta...:) Aciu Dievui man sis dziaugsmas neteko
![]()
nevemei ar nebandei
Bandziau, bet nevemiau
o karta i diena???
vietoj paprastu cigareciu
ziurek kad neprikabintu, bo mano drauga taip prikabino, kad jau du metai neatleidzia..
Bandziau, bet nevemiau
tu gal ne tai bandei...
is kur tai gerai zinai ? tai gal esi parukes?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Narkotikai