1

Tema: Neatpazintas skraidantis objekatas Klaipedoje

sveiki, isgirdau tikru tikriausia pasakojima , kad 2007.05. 12-13 apie 3 h nakties virs Klaipedos miesto buvo matoma skaidanti lekste , jos dydis buvo sulig namu, maciusieji patyre soka. Gal kas is jusu taipat mate kazka ? [rimtai ]

2

Re: Neatpazintas skraidantis objekatas Klaipedoje

Nu ar tu nesupranti.. Elementaru juk.. Nu buvo namas.. Nu sugalvojo paskraidyt.. O kad nieko neisgasdintu, skrido labai labai tyliai.. Kodel pavyzdziui pauksciukai gali skraidyt, drugeliai gali, zmones gali.. Drambliukai galu gale gali.. O jau namas tipo ne? :::921 Nemanai kad cia siek tiek i diskrimincija panasu? :::a16

O siaip tai as nesistebiu, kad nakti is sestadienio i sekmadieni.. 3h nakties.. Kazkas kazkur kazka mate.. ;D :::b02 Siais laikais zmonem patinka tokios medziagos, kurias pavartojus ne tik nso pradeda matytis wink ;D :::b02

3

b%%t kaip cia nesikeikt, i kiekviena topika durnos mergos rasineja nesamones, patylekit jeigu neturit ka pasakyt po velniu !

4

niu ko ce stradalinat wink seip mergina visai gerai atsake i toke sakyceu gan trenkta tema big_smile hm tece valanda nakties mate eneso big_smile tai arba nustok vartoti ta ka vartoji jei jau tokie vaizdai matosi , arba gerai isimiegok , nebludyjes trece valanda nakties big_smile tai aisku kos durnelis ejo gerai pripises y duda , gavo nuo konors i lempa big_smile ir akivaizdzei jem jau visokie objektai pradejo vaidentis big_smile o nebuvo kat da ir traumotologinem pabudo m big_smile

5

Aleksandras, 22 parašė:

b%%t kaip cia nesikeikt, i kiekviena topika durnos mergos rasineja nesamones, patylekit jeigu neturit ka pasakyt po velniu !

Branguti, kai neturiu ka pasakyt, tai ir tyliu. Sia tema turiu savo nuomone, kuria issakiau. Jei tau ji neitinka, ne mano bedos. Beje, perskaityk dar karta savo posta, tiksliau paskutine sakinio dali. Kazkaip man idomu pasidare.. Kas cia neturi ka pasakyt I TEMA.. :?

Vat as visiskai sutinku su Saulium wink
Sakykit ka norit, bet kol as savo akim nepamaciau, tol manes niekas neitikins wink

6

PlaĨiau apie tai

7

daba suprantu kodel draudzema girtiem arba apsirukiusiem vazinet big_smile jau is sraiktasparnio lekte padare , o is pilotu ateivius big_smile geru paklaust reiketu ka jie vartojo kelionei big_smile o tu liudininku nieks neistyre m big_smile

8

dėl to sraigtasparnio - paprastai jie kelia nemažą triukšmą

9

Gedmantas, 20 parašė:

PlaĨiau apie tai

na wa...  stai jums ir skraidanti lekste... smile

10

man labai idomu kokiu budu sraigtasparnis gali buti panasus i skraidancia lekste?... nebent kas nors ji pritreske ir gavosi blynas:D cia gal tie, kurie bando irodyti, jog ten buvo sraigtasparnis, yra kazko pavartoje..

11

Gražus daiktas smile

12

oi sutinku - tikrai gražus, bet ką jis ten veikia, kur jį nufotografavo? smile

13

nepasakyciau, kad tradicinis skraidantis objektas ;D

14

Diva, 33 parašė:

Paskaitykit- ten viskas parasyta juk :::041
O mano nuomone kad kazkoks vyrukas ismoko fotoshopu naudotis ir tiek- nesamone kazkokia :::041

15

Viktorija, 17 parašė:
Diva, 33 parašė:

O mano nuomone kad kazkoks vyrukas ismoko fotoshopu naudotis ir tiek- nesamone kazkokia :::041

paskaičiau - ten parašyta, kad jis irgi nori sužinot, ką tas daiktas ten veikia... smile

16

Viktorija, 17 parašė:
Diva, 33 parašė:

Pats lb gerai moku su photoshop dirbt, bet tokiu konkreciu ir aisqiu daiktu tu nesukursi kelis metus pats pasimokes, cia nebent gali tokius padaryt kas jau susiejo su tuom savo gyvenima ir tuom uzsidirba, bet kokio velnio jiems bereikalo vargt ir daryt kazka?

17

Diva, 33 parašė:
Viktorija, 17 parašė:
Diva, 33 parašė:

paskaičiau - ten parašyta, kad jis irgi nori sužinot, ką tas daiktas ten veikia... smile

Tai vat, o kur fotografavo tai neatskleidzia smile

18

Ehem.. o foto yra? :? Man tai atrodo aiskiai parasyta, kad tos moteriskes kur mate nenufotkino, nes neturejo fotiko.. :? Ar cia jau ne apie ta kur Klaipedoj kalbat? :?

19

Justas, 19 parašė:
Viktorija, 17 parašė:
Diva, 33 parašė:

Pats lb gerai moku su photoshop dirbt, bet tokiu konkreciu ir aisqiu daiktu tu nesukursi kelis metus pats pasimokes, cia nebent gali tokius padaryt kas jau susiejo su tuom savo gyvenima ir tuom uzsidirba, bet kokio velnio jiems bereikalo vargt ir daryt kazka?

Pritariu, photoshopu dirbu pakankamai ilgai, kad galėčiau įžvelgt padarytą foto, nors visko būna...
Šis įrenginys vadinamas zondu, jeigu atkreipsit dėmesį, virš jo yra keli taškiukai (visose nuotraukose toje pačioje vietoje), tai reiškia, kad jam kažkas nelabai gerai, nes jis paprastai turėtų būti  visas permatomas, tie taškiukai - jo kontūrus išryškina, užfiksuota tik išryškėjusi dalis, išryškėjusi dėl gedimo...

20

>>>>Visgi, liudininkės teigia įsitikinusios, kad jos matė ne sraigtasparnį, o skraidančią lėkštę <<<
NE, nu viskas ;D isitikinusios ;D kuo?? ;D miltuku stebuklingomis galiomis turbut ;D zmones rimti sako, kad tai sraigtasparnis, o jos vis tiek apie lekstes ;D
----------------------------
>> Aleksandrai... nepyk... bet siaip true true.. jei turim nuomone savo, kad ir kaip tau ji nepatinka, tai mes ja issakom... jei pasijuokiam, tai jau viskas << pagal tave visas blogis... [pats kazkur sakei, nepatinka, neskaityk << tai ir vadovaukis savo idejom, palaikyk savo minciu dvasia << Pagarbiai, Nijolė ]