Re: agresija
ka ten pas tu daktaru jei jie patys ta agresija skatina savo nesamonem o ja taip ir galima nuspet nes niekada gerai nesibaigia...
kuo tave daktara egresija kele m /.?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → agresija
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka ten pas tu daktaru jei jie patys ta agresija skatina savo nesamonem o ja taip ir galima nuspet nes niekada gerai nesibaigia...
kuo tave daktara egresija kele m /.?
nu algi tu cia ir suvelei su tais kaimieceis bet zinau apie tuos linco teismus kai kur ir dabar padaro tokiu dalyku nesijaudink ira kas pamoko bet to neismusi nes tai jau kaip ir igimta...
jei kalbam apie linco teismus.. tai cia veikia bandos instingtas.. jie taisvai zmogu sudubasinti negyvai gali ir jausis nelakti nes "ne as ssuzdziau o mes visi juk vsisi darem.." toks tas gaujos instingtas...
fe as kartais esu agresivi bet tik tada kai reikia ginti savo oruma.... mm juk negaliu leisti kad kas nors zemintu mane...
fe as kartais esu agresivi bet tik tada kai reikia ginti savo oruma.... mm juk negaliu leisti kad kas nors zemintu mane...
kox tas zeminimas jei ten ant bajerio draugai meto koke nesamones tai matro nieko tokio cia
o jei jie rimtai geri draugai bairius laidytu tik tarp pusavi o ne tada kada girdi visi taip neatrodo
Zivile, zinau, kad tai irgi agresija, bet vat yra vis tik tokiu zmoniu, kuriu kitaip peraukleti neiseina. Na gal ir iseina, bet yra didele tikimybe, kad jis greiciau numirs nei spesi ji peraukleti. Vat tokiais atvejais linco teismas ir padetu
![]()
P.S. Grazi akis
nu bet Tu ir ziaurus... juk galima rast ir labiau teisetu budu isivaizduok, jei puse Vilniaus su bitom lakstytu paskui viena agresyvu zmogeli, tai nezinau ar kas gero is to iseitu
tik butu vienu agresyviu pilieciu maziau ir atsirastu visa minia daugiau
p.s. aciu grazios rodykles
Algis, 25 parašė:Zivile, zinau, kad tai irgi agresija, bet vat yra vis tik tokiu zmoniu, kuriu kitaip peraukleti neiseina. Na gal ir iseina, bet yra didele tikimybe, kad jis greiciau numirs nei spesi ji peraukleti. Vat tokiais atvejais linco teismas ir padetu
![]()
P.S. Grazi akis
nu bet Tu ir ziaurus... juk galima rast ir labiau teisetu budu
isivaizduok, jei puse Vilniaus su bitom lakstytu paskui viena agresyvu zmogeli, tai nezinau ar kas gero is to iseitu
tik butu vienu agresyviu pilieciu maziau ir atsirastu visa minia daugiau:::03
p.s. aciugrazios rodykles
nieko neatsirastu tik pasimokytu tie kuriems skirtu tokia pamoka,bet kas is to kaip jau ir sakiau kad kaip nori taip bet neismusi tokio dalyko jiem nes tai vienas dalykas tera ju galvose ziaurumas,neapykanta,kerstas,matyti kita kencianti ir t.t
Visai As ne ziaurus. Kaip tik esu labai ramaus ir taikaus budo ir nemegstu visokiu agresoriu. Bet jei jau reikia, tai reikia. Pasakai zmogui vienakart, kad negalima, jis nesupranta, pasakai antra - jam ****, duodi rimtesni perspejima - jis vis tiek savo. Na tada tenka naudotis jo paties metodais, tik agresija tikriausiai butu galima pavadinti nevaldomus pykcio protrukius, o man tokiu nebuna. Tad tikriausiai tenka panaudoti valdomus pykcio protrukius, kad kazkas gadina diena. Zodziu esu teisingas, bet visai ne ziarus
nieko neatsirastu tik pasimokytu tie kuriems skirtu tokia pamoka,bet kas is to kaip jau ir sakiau kad kaip nori taip bet neismusi tokio dalyko jiem nes tai vienas dalykas tera ju galvose ziaurumas,neapykanta,kerstas,matyti kita kencianti ir t.t
Iš savo patirties nieko aš čia neišspausiu, bet geroj A.Burgesso knygoj ("Prisukamas apelsinas" vadinasi, yra lyg ir jos ekranizacija) ir patys drastiškiausi bandymai išgydyti žmogų nuo agresijos nepadėjo. Tai manau ir aš, kad to lengvai neišmuši. Bet toleruot irgi negalima.
Na, Martyna, manau, kad viska galima isgydyti Juk kai gimeme visi buvome mazais mielais vaikuciais. Tik ne visiems toks gyvenimas susikloste, kad viskas gerai sekesi. Vaikas savo charakteri berods formuoja iki 3 metu, tai jei tuo metu tevai su vaiku algesi agresyviai, veliau vaikas gyveno su draugais, kurie buvo agresyvus, jam tas tapo priimtina norma ir jis net nepagalvoja, kad daro kazka negerai. Bet kaip sakant jei simokai viena, gali ismokti ir kita
Taip, kad vilties visada bus, tik vat pastangu tai daug ideti reiktu.
Tikriausiai negerai, kad pasakoju, bet vienas policininkas, pasakojo kaip kovoja su tokiais agresoriais. Zinoma savais metodais, nes pagal istatymus tai jie nieko negali daryti. Sake nusiveze viena toki i miska, na jau toki beviltiska, kuri tik paleidus jis mazdaug vel imstusi savo veiksmu... Zodziu nusiveze nakti i miska, kazkur uz miesto toli, islipo is masinos, issitrauke pistoleta ir sako bek anam. Uzknisai tu mus, vienos bedos per tave, visa apylinke kencia nuo taves, tad visiems bus geriau jei taves nenebus. Na speju jie ten ne taip graziai kalbejosi
Bet esme supratot... Agresorius zinoma visas persikes buvo... Niekas jo nenusove nei ka, bet kai siaip taip po keliu dienu jis parsirado namo i policija atejo jo mama klausti ka jie padare su jos vaiku, sake jau kelinta diena verkia ir visas dreba... Na o policininkai savo ruoztu gi nieko nezinojo kas nutiko...
Zinoma gailo to zmogaus... Bet galejo jis gi pagalvoti, kad jo buvusios aukos galbut taip pat jauciasi iki siol...
Kartais kai pagalvoji, tai linco teismas (miestieciai su sakme ir fakelais) nebuvo toks jau blogas dalykas
Uztektu pora tokiu miesto centrineje aiksteje ant stulpo pakabinti, visiems kitiems iskart noras praeitu agresyviais buti
![]()
Vaidai, tikiuosi tu neesi toks agresyvus, kad su tavim irgi reiktu taip dorotis.
del to lietuvoj ir ner tvarkos.normalus policininkai surasytu byla surinktu irodimus,palaikytu paru,dvi paras pasedetu needes netiek prisipazintu ir gailetusi.provincijose isvis bardakas
Gintautai, kai padirbsi policinku suprasi, kad tik mitas, jog policija viska gali. Jie neturi teises (be teismo leidimo) net duru islausti, nors ir zinotu, kad tarkime tame name slepiasi koks nors zudikas. Tiesiog tokie Lietuvos istatymai. Del to, kaip tas pats draugas pasakojo, tokiu atveju stipriai pasibeldzia su koja, durys atsidaro pacios ir policininkai uzeja i buta sako, kad rado atidarytas duris ir uzejo patikrinti, ar viskas gerai buto seimininkams
Dar viena situacija del prisipazinimu... Tarkime tu turi sunu, koks nors agresorius primuse tavo sunu ir prigrasino jam tiek, kad sunus niekam nieko nesakys, kas ji muse. Tarkime tu zinosi, kas primuse tavo sunu, bet sunus policijai nepasakys. Jei pasakysi tu, netiks, nes tu nesi nei liudininkas nei nukentejas. Po savaites tarkime vel tas pats, ir vel policija nieko negali suimti, nes tavo sunus bijo paliudyti. Ka tuomet darytum? As tavo vietoje eiciau pats su juo susidoroti, bet tuomet pats ir bedu galeciau susilaukti. O vat kai nueina policija (tarkime ne darbo metu), tokie zmones sureaguoja truputi kitaip, nes zino, kad policija vistiek tures stog... Zodziu, Lietuvoje tik skelbiama, kad viskas labai grazu ir saunu, o realijos visai kitokios.
Beje nesenai ir delfis berods rase, kaip policija negalejo ieti i moteriskes namus, nors ir mate per langa, kad ji guli ant zemes. O negalejo kodel? Todel, kad reiktu isdausti langa ar islausti duris. Taip padarius yra pazeidiama zmogaus nuosavybe ir panasiai uz ka galima paduoti i teisma. O lietuviai turi toki durna bruoza, ir megsta tuo pasinaudoti, nes jie zino labai daug savo teisiu, bet pamirsta, kad kartais kazkas pazeisdamas ju teises isgelbejo jiems gyvybe.
Tiesiog cia Lietuva. Ir visai ne policija kalta, o zmoniu mentalitetas.
tai pareigunams zmones must galima pvz kaip vilniui.o kai reikia koki vagi,ar chuligana pagaut ir yra kruva liudininku tai jie tuom neuzsiima.as labai daug reikalu turejas su policija sistema yra supuvusi.chuliganus nepelninga gaudyt.tik viena kart esu dekingas pareigunams kai sugrazino man mersa,bet ir tai tas vagys jiems sumokejo 1000 lt ,kad paleistu:) viskas jiems buvo galima kai pakvipo litais ir saude ir gaude ir tik vienas mentu ekipazas teksaso reindzerius dare,miske mentai su savo dzipu nustume mersa i griovi,taip graziai ,kad beveik nieks neapsigadino . nieks nesuzinojo
Tuomet as laimingesnis esu, nes susiduriu tik su gerais policininkais
Vaidai, is kur taip viska zinai? Su blogais zmogais bendrauji? Kaaaip as dziaugiuosi, kad man su tokiais netenka susidurti
Vaidas, 21 parašė:nieko neatsirastu tik pasimokytu tie kuriems skirtu tokia pamoka,bet kas is to kaip jau ir sakiau kad kaip nori taip bet neismusi tokio dalyko jiem nes tai vienas dalykas tera ju galvose ziaurumas,neapykanta,kerstas,matyti kita kencianti ir t.t
Vaidai, is kur taip viska zinai? Su blogais zmogais bendrauji?
Kaaaip as dziaugiuosi, kad man su tokiais netenka susidurti
tenka su daugeliu tipo zmonemis bendraut bet dauguma draugu egresyviu yra iras jokio skirtumo nematau ir ju neskirstau.net ir is tokiu gali labiau pagalbos sulaukti nei is kitu.
niu joa... jei reiktu kumsciu pagalbos, tai tikrai galima sulaukt...
nebutinai ir kumsiu galima ir daugiau ko tiketis be smurto.
agresija nera blogai ta kiekvienas su paranta bet ar kiekvienas supras kai reikia kartais agresija panaudoti vien tam kad pats isliktum... nes kiti tokios galimybes napalieka... stai ir viskas
tai turi buti tokios padeties seimininkas.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → agresija