41

Re: Kada vyrai graziausi?

Justas, 25 parašė:

o būtų klausimas panelėms o kodėl jiūs dažnai kaifuojiate paslapčiomis stebėdamos kaip vaikinas maudosi vonioje? big_smile big_smile į ką taip krypsta akutės aaa? big_smile big_smile

padesiu as tau.. mano subjektyvia nuomone.. as tai ziureciau i beganti vandenuka.. :V kai jis teka kunu.. :V

42

o kas jum yra grozis>>>mano manimu tai nu no stebinio o no stebetojo priklauso!

43

per morciu vyrai graziausi:)

44

tada kai jie meiga arba yra lb lb susimaste :DD

45

Slykstesnio avataro jau, Vytautai, negalejai uzsidet...sorry uz offtopica..

46

Viktorija, 17 parašė:

Slykstesnio avataro jau, Vytautai, negalejai uzsidet...sorry uz offtopica..

> tu ismok nesistebeti ir viskas

> as sau graziausias kai bunu isimiegojes nusiprauses ir besisypsantis big_smile

47

kai ziuri meiliom akytem ir tiesiog matai, kad nori tave pabuciuoti smile tada labai grazus buna smile

48

Diana, 20 parašė:

kai ziuri meiliom akytem ir tiesiog matai, kad nori tave pabuciuoti smile tada labai grazus buna smile

jo, bet taip ir norisi paskui :::210 jei nepabuciuoja ....

49

kai su drabuziaia;))))

50

nu dar ziurint kaip jis ten apsirenges big_smile

51

Lina, 23 parašė:

nu dar ziurint kaip jis ten apsirenges big_smile

velniskai esi teisi, jei su treningais tai geriau ir nuogas atrodytu;)

52

as tai baidykle:::036 nesvarbus tas grozis svarbu vidinis grozis, bet ir tas pas mane baisus:::036

53

man labai grazei atrodo kai ziuri i mene is labai arti kai nosytes lieciasi, o akytes tarsi sako as tave noriu suvalgyt.. ech kaip grazu buna, tada akytes spindi lb grazei. tada galiu pati ji suvalgyt big_smile :::742:::757

54

Ligita, 16 parašė:

man labai grazei atrodo kai ziuri i mene is labai arti kai nosytes lieciasi, o akytes tarsi sako as tave noriu suvalgyt.. ech kaip grazu buna, tada akytes spindi lb grazei. tada galiu pati ji suvalgyt big_smile :::742:::757

ak tu naivuole,blizga,nes meluoja arba nuo etilo alkoholio;)pabandyk ir tavo sublizges

55

Gal kai esam susimaste:/

56

Arba kai liudim:/

57

Zana, 23 parašė:
Ligita, 16 parašė:

ak tu naivuole,blizga,nes meluoja arba nuo etilo alkoholio;)pabandyk ir tavo sublizges

zinau kad esu naivi... zinau kad gal ir meluoja, nieko nepakeisi, nepasirinksiu pati ka mylet o ko ne. svarbu kad esam kartu ir kad dar nesuzinojau kad meluoja. o kuris vaikinas nemeluoja? visi gi jie melagiai yra...

58

vaikinai visada graziai atrodo kai nori pasiekti to ko labiausiai nori :::607:::757

59

vaikinai graziausiai atrodo kai nuziurineja ..mmm va tada graziai lb atrodo tos akytes tokios ziba kai velniuko

60

kai issimiega, pavalgo, pazaidzia kompiuterinius zaidimus ir ypac po sekso.