281

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

Nijolė, 20 parašė:
Tomas, 25 parašė:

Nijole o kodi merginos iesko geriausio (stipraus,isvaizdaus,protingo,turtingo) aaaa :::036

nes mes kai buvom mazos.. mums seke pasakas apie princus su baltais arkliais ;D
ieskom stipraus, nes tasiu mes is parduotuviu pacios nenesiosim wink
> ieskom isvaizdaus, kad nebutu geda eit salia ;D
>> ieskom protingo, kad galetume ji pristatyt tevams ir draugams ;D
>>> ieskom turtingo, nes po galais... mums valgyti juk reikia ;D

>>>> bet svarbiausia, kad mes atrandam geresni, nei kiti :H

Nijole Geriau Vyrai NESUPRAS ;D
tikrai :::111 cia turbut naujas varijantas suvokiant siu laiku santykius tarp vyro ir moters :::036

282

Tomas, 25 parašė:
Gerda, 17 parašė:
Gediminas, 29 parašė:
Gerda, 17 parašė:

Aleksandrai.. ir vyras gali apkabint, paguost ir panasiai... sakydama tuos zodzius neturejau galvoj butent moters...  turejau galvoj, kad NENORECIAU, kad mano draugas butu KARWE! is jos jokios silumos..  tik pienas...:::734

draugas??? karvė??? ;D tai gal bulius geriau kokis??? ;D

visai nejuokinga.:::913
ir buliaus nenoreciau... :::215

nu man tai nejuokinga visai :::a55
-kai gyvenau kaime :::036 buvau tikras lietuvos kaimietis big_smile ir kaip visi kaimieciai buvau apsuptas  naminiu gyvunu ,nu ten zinot karves kaiules vistos ir sieip gyvunai neduodantis ne pieno ne miesos :? sunys ir kates big_smile nu dar pacu ten buvo :::036ir visus as juos myledavau (net pacus :::036 nes buva i ka pasautyt is orinia sautuva tongue) zodziu su visais gyvunais sugyvenau ir meiles is ju puses tikrai sulauktavau, na ten antys sekiodavo is paskos :?karves kai girdydavau jos kartais lyzdeldavo man veida ar kojas /fui kaip slykstu hmm ,lieziuvis kaip svytriakas :::b53 / sunys man naikus isnesiodavao po pievas :::917 .kate sunesdavo savo kaciukus ant mano islyginto mokyklinio kostiumo ;( ............vat su gyvunais tikrai galima sugyventi :::b18
-o suzmonem :? o taip!!! dazniausiai tie asmenys tampa geri draugai kurie dar draugu neturi big_smile
visi kas atsikraustydavo sale mano namu tapo man gerais darugais, nes turbut neturejo draugu o as buvau arciausiai ir taip per mane jie susipazino su mano darugais. Taip mano draugi  tapo mano nauju draugu draugais  :Dva ka as zinau apie draugyste tongue
-------------------------o ka jus ?

patiko man si tavo istorija... big_smile ji tokia.. pamokanti... big_smile

283

tai va nusipirk versiuka big_smile

284

ir augink 5 aukste balkone.. ane? big_smile

285

Gerda, 17 parašė:

jo taip ir padaryk:::a48 tai va :::213pasimk dirvozemio ir uzvesk ant stogo islygink jas ir uzberk zoliu seklom taip po dvieju menesiu turesi zoles savo augintiniui:::036 ismesk tevu darabuzius is spintos ir ten sukrauk kombikorma :::036 saldytuva istustink ir sudek butelius su melasu ten neutral ka dar ...:? ai svetainei sukalk garda big_smile ir vualia :::a48 turim "mini tvarta" penktam aukste :::742
eiiii!!!! ka tu gavoji  :::201 tai nusipirk :::961 uzaugus zemes sklypiuka arba nama kaime ar siaip jei labiau babkiu pasituri ,tai gal ir visa rancia :::b18 jo as jei tureciau daugiau babkiu tai isrukciau i Australia :::111 ir ten tureciau zirgu aviu ir aviganiu sunu big_smile vaiksciociau apsirengias kaip kaubojus su placia kepure smailais batais, marskiniais ir dirzo sage big_smile ir jodineciau nuo sauletekio iki saulelydzio big_smile vesciau avis is aptvaru i aptvarus ir tt.

286

Tomas, 25 parašė:
Gerda, 17 parašė:

jo taip ir padaryk:::a48 tai va :::213pasimk dirvozemio ir uzvesk ant stogo islygink jas ir uzberk zoliu seklom taip po dvieju menesiu turesi zoles savo augintiniui:::036 ismesk tevu darabuzius is spintos ir ten sukrauk kombikorma :::036 saldytuva istustink ir sudek butelius su melasu ten neutral ka dar ...:? ai svetainei sukalk garda big_smile ir vualia :::a48 turim "mini tvarta" penktam aukste :::742
eiiii!!!! ka tu gavoji  :::201 tai nusipirk :::961 uzaugus zemes sklypiuka arba nama kaime ar siaip jei labiau babkiu pasituri ,tai gal ir visa rancia :::b18 jo as jei tureciau daugiau babkiu tai isrukciau i Australia :::111 ir ten tureciau zirgu aviu ir aviganiu sunu big_smile vaiksciociau apsirengias kaip kaubojus su placia kepure smailais batais, marskiniais ir dirzo sage big_smile ir jodineciau nuo sauletekio iki saulelydzio big_smile vesciau avis is aptvaru i aptvarus ir tt.

kokia geniali mintis! taip ir padaryciau.. big_smile  bet jei po 12 klasiu baigimo isvaziuosiu kur nors mokytis...  ka mano vargsas gyvunelis veiks...?  ar teks visa ta mini tvarta veztis drauge? big_smile

ne seip...  prie savo namuko auginciau gelytes ir taip toliau.. big_smile man gi zoo parko nereikia.. big_smile na... nebent kai busiu sena mociute, isejusi i pencija ir neturinti kito uzsiemimo... big_smile

287

nu kai kai varysi i pencia tai jau ir drambli galetum auginti :V
ar patinka drambliai ?

288

drambliai :? nzn ..
>>> kas su manim dantu valyt :V

289

aas;DD man praverstu dabar:D
velnias kodel rusu dauguma tokiu bjauriu manieru?.. pasaulio bambos.. visas pasaulis turi moketi rusiskai.. kaip gali but kazkam negerai jei man gerai.. kaip jus cia galit rusisku pinigu neimt (nesvarbu kad cia ne rusija).. man nusisikt ka tu sakai angliskai as toliau sau keiksiuos rusiskai ir pilsiu savo... kodeeel???

290

Auste, mieloji, sito as nzn.. as irgi tuo pasipiktinusi ir mano mama del to ant ju pyksta.. nznn... kodel jie tokie pikti ir nedraugiski.. visai be taikos gyvena zmones :V nzn
>>>>vakar dariau tinginio.. kas nori??? nes jau man net .... saldu ;D

291

gal zinot kas atlieka gabala super star :? as gogles klausiau ieskojau su emule bet man dave jezus super star ;( as noriu ta nauja gabala zinot big_smile kaip rasos atlikejOS vardas  :::818??? nu ten visai nenaujas gal kokiu 2001 1003 m :? gall???

292

noriu paklausti !!!kodel amerika po to kai isiaiskino kad irakas neturi masinio naikinimo ginklu ja nepaliko ramybei :?

293

Todel kad tas ginklas buvo tik kaip pretextas..istikro ne del ginklo o del naftos gi..:D

294

tai jie knisa prota ir tiek :::917
o kodel man daba nerodo kataloga apie viska :???

295

Fiodorai.. Man irgi nerodo.. :::819 Negi pavoge kažkas? :::215

296

kad lygtais rodo viska normaliai.
edit: ai jo, supratau apie ka kalbat ;] rimtai nera ;]

297

kas pavoge mano tema :? as ja APIE VISKA kataloge palikau ;(
ai nau as dabar ir esu savo temoj;D ;D;D patariu pasinaudoti temu narsikle Ten Kur "PAIEŠKA FORUME" parasot fraze ir jums meta visus atsakimus-> parasot tema ir jums ismeta ta tama net jei ji yra kataloge APIE VISKA  smile na ir jus patys zinot :Dcia laikinai MANAU kol katalogas vel gryz NAUDOKITES SIUO BUDU:::818 smile tikiosi ADMINISTRACIJA GREIT SUTVARKYS SI NEPATOGUMA :::819 MANAU JIE KAZKA TOBULINA sio metu big_smile ir greit viskas grys i savo vietas :::008
jau yra  NAUJAS PAKEITIMAS   2  

298

Kaip atskirti tikrą medų nuo dirbtinio? :::041

299

nzn,,, zn, kad tikras daznai buna tas kietas, o netikras >> tas skystas..
bet mano mociute ir skysto tikro medaus turejo .. nzn skonis kitoks.. netikras cukraus daugiau turi :? ai.. as ne biciu drauge, nieko nzn..

300

manau kad medus yra ivairiarusis big_smile gali buti ir skystas jei sviezus :::818 be to medus turi ivairu skoni ir priklauso no to is kur ji bites rinko :::026