Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu berniukai ir man patinka.. greičiau netgi vyrai nu net sunku suprast, kodėl aš taip... va jau buvau pradėjus elgtis normaliau, kol man nepasakė "a girdž bahūrs?". tada vėl viskas iš naujo... :V
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 573 574 575 576 577 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu berniukai ir man patinka.. greičiau netgi vyrai nu net sunku suprast, kodėl aš taip... va jau buvau pradėjus elgtis normaliau, kol man nepasakė "a girdž bahūrs?". tada vėl viskas iš naujo... :V
Kartais jei mergina pastoviai bendrauja su vaikunu grupele ji automatishkai bishkuti su bachurishkeja, bet tik laikina, juk gerai Lina sake ateina laikas tai bendravimas ir sposinimas su berniokas praeina ir norisi jau kazkokiu kitokiu santykiu...
na nzn.. as va kai buvau mokykloj su berniuku kompanija tai jiems as visada buvau pana... jei nusikeikdavau visada gaudavau velniu... :V jiems buvau drauge, susede pas mane laiptinej vakarus prasnekedavom, apie viska kalbedavom [kai kas net pasake, kad jau tetis netycia ;D], bet jie mane visada laikydavo pana .. o jei supykdavau ir noredavosi uzvaziuoti kuriam, tai ir duodavau, bet taip draugiskai.. nors su tais mokyklos draugais tai mes mazai pykdavomes.. turejau viena klasioka, su kuriuo mokemes 3 metus.. ir viena karta su juo susipykau.. neprisimenu del ko., bet kad susipykom, tai zinojo visa mokykla ;D "graziu" zodziu vienas kitam nepagailejom musu kiemai buvo salia vienas kito.. tai net kieme susitike sunkiai prasilenkdavom.. ziaurios 2 savaites buvo ;D bet neprisimenu, kazkas nutiko, kad gal jam sunkiai su mokslais buvo ar kazkas, tai net jo mama atejo ir pasnekejo su manim ) tai ta pati vakara prie mano duru tas vaikas stovejo su sokoladu.. o nesmagu zinokit buvo is pradziu kalbet, bendraut ;D bet paskui draugai vel buvom ;D
>>> na, reziume ;D as ir dbr pavartoju reguliariai kasdien koki keiksmazodi ;D bet mergaite lieka mergaite ir tai tik mums skirta
------------------------------
siltu sapnu :H
matyt buvo pagrindo kad pasake "a dirdz bahurs", reikia ismokt valdyt savo elgesi, emocijas...
Tomas, 24 parašė:Karaoli nu nereikia taip gerbk pasnekove
va va matos, kad jau ir tu link mūsų eini... ;D
cia toks efektas itikinant
matyt buvo pagrindo kad pasake "a dirdz bahurs", reikia ismokt valdyt savo elgesi, emocijas...
pagrindas buvo tą vakarą tas, kad kitaip manęs prisišaukt negalėjo, nereagavau šiaip jau kuris laikas, bent tam rate buvo aprimęs tas bajeris, kad aš bahūrs, bet... :V
iš tikrųjų, tuo laikotarpiu man buvo nelengva, o kai mane taip pašaukė, kai vėl į viską pradėjau žiūrėt kitom akim, pasidarė lengviau ir įdomiau gyvent...
man tik vieną kartą turėjo įtakos bendravimas su vaikinu, t.y. šalia jo negalėjau primetinėt vaikino ir tiek (šalia jo tikrai elgiaus kaip mergina ir kitur nebe taip reiškiausi). bet tai man dabar netrugdo su kitais taip elgtis. ypač jei koks mažiau mėgstamas. aš savaime pradedu skaldyt visokias nesąmones ir vartaus...
ehem................................
tai net nežinau dabar, mylimasis mano, nuo ko ir bepradėti :?... kaip tau viską pasakyti.... už kąąąąąąąąąąąą tu mus taip įskaudinai ką mes tau blogo ir niekšiško padarėm :?
įtariu, kad mūsų meilė , seilė ir visas kitas seksas gali greitai baigtis.... aš tave mylėjau ir švyturiškai baltai prisigėrusį... ir pablūdusį nuo startreko ir nemokantį čiuožinėti..... ir šiaip pradėjau priprasti prie klaipėdos...oi, ne .. prie KLAIPĖDOS... ir visų KLAIPĖDIETIŠKŲ įpročių, kurie man nesuvokiami ir šiaip tokie nukritę from kitas pasaulis mylėjau tave, ir įrodžiau, kad myliu (chuckle)... o tu............... o tu.............
viskas.. mylimasis... saule tu mano.. akių šviesa... einu krautis lagaminų ir skambinu sesiui, kad mane pasiimtų.... nebenoriu, kad mane ir toliau skaudintum.. noriu skirtis.... man per skaudu žiūrėti į tavo akis, kai jos man meluoja... nebegaliu....
šiandien gavau laišką, kuris man parodė, kad tu manęs nebemyli.... tas prakeiktas laiškas pratūnojo klaipėdoj... oi ne.. KLAIPĖDOJ visą mėnesį, o tu nesugebėjai savo užpakalio pajudinti vardan mano beprotiškai fantastiškos meilės tau ir nueiti į paštą???........ verkiu.. švyturiškose ašarose skandinu savo liūdesį.........
dėl tavęs aš atsisakiau kartono ir pradėjau gerti tikrą alų.. oi ne.. mineralinį..bet vis tiek,,,, tai alus - o ne kartonas.... dėl tavęs aš kentėjau kiekvieną naktį to nuostabaus laikrodžio dūžius, kurie trumpindavo mūsų meilės laiką << tačiau, kai mes apsiženysim, jo nebus.... bet va.. klausimas... ar mes dar turėsim vestuves.. kai šitaip man padarei :? nežinau nežinau... ir atsiprašymai čia nepadės.. nes aš žinau.. aš žinau viską aš žinau... žinau, ką reiškia klaipėdoj.. oi .. KLAIPĖDOJE atsiprašyti moters... aš žinau.. ir netikėsiu jokiu "atsiprašau".... ir ką man dabar daryti su mūsų vaiku???........ Auri..............
aš įskaudinta........
:DDDDDDDDDDDDD
Tai ka tu irgi vistela jai siunti laiska tai reik siust kad ji i pasto dezute idetu, o ne kazkur ten pasto skyriuje laikytu uzraugta uzrakinta ir baisios klaipediskiu bobu armijos saugomo Gi zn kokios tos klaipedietiskos bobos... Bosos is didziosios B ateini ir gauni i liuli uz grazu ora ;D :V vat... :v (blush)
ana kokios tos bibikes klaipedoj piktos pirmiau saudo paskui tik klausineja ;D
> Nieko Auri 2 buteliai tekilos ir nes Nijole perkalbesma as tau padesiu (ir tada ms vel busim groziai geriai ir taikos ;D )
nu mano mielieji kreipiuosi i TOMUKA ir FIODOROVA norecia mes Jumi su sesium pasveikinti su tortadieniu palinketi daug pergaliu tarp moteriskos lyties atstoviu ir va tokiu ir dar tokiu kad viskas sektusi kaip sviestu patepta ir kad gerai pasvestumete
pasirase Nelinute ir Nijolyte
Aciu Lina :H
nu mano mielieji kreipiuosi i TOMUKA ir FIODOROVA norecia mes Jumi su sesium pasveikinti su tortadieniu palinketi daug pergaliu tarp moteriskos lyties atstoviu ir va tokiu ir dar tokiu kad viskas sektusi kaip sviestu patepta ir kad gerai pasvestumete
kokia lame net nebegaliu isisiept labiau (nerandu labiau besisipsancia ikona )va
stai dar penki metai ir patapsiu SENIS trisdesimties ir prarasiu ta vaikiska 19metu vaiko snuki ir pasikeis I Labiau suaugusio
Labas vakarelis
Dekui uz sviekinima Lina
kas geriasnio :? nu cia siandien negalejau neuzsukti pas jus
va pasirodei ;( tai reik tavi vos ne ikompa ikist kad cia pasirodytum
va as labai pavarges bliudai ir pasudos vis da vaidenas
tau skaiu ka taip nedaryt ;( nu bet pats taip pakliuvau ir nebeturiu laisva laika
aiskus vaiantai ;( as kosiu baigt atrasyt laiskus
tu da cia :?
oi as tai net nepradejau atrasinet :? nu ten pagrindinius atrasiau kad nebevaryciau i pudimus :? nes kalbuos viena mintim jau kelias savaites ir nieka nepasakau
Varau ir as baigsiu istustint pasta bent sendien:D
oi musu tema yra apie viska kataloge
nu manu mirus tema
begu begu.........!!!
bigu !bigu!bigu!bigu!!! a svetafor garyt zelionai
kur gi Fiodoruk gi nubegsi ;D ;D
>> as tai jau daug nuveikaiu snd pusbrolio dukra pakrikstijom as fimavau visa ceremonija dar pusbrolio gimadienis tai va db parsibeldziau namo visas gitrut gitrutelis kaip koks zuikis ;D ;D
> bet nieko as galiu viska db lb smagu buvo toks je je je ir je vakaras
> Fiodorai ir Tomai su tortadieniu jus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 573 574 575 576 577 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~