241

Re: Pirmas kartas

Kartais gal net atrodo..o galejo to skausmo ir nebuti.. nors siuo atveju kaip matau tai suveike kaip skiepai smile (kai truputeli mikrobiuku ileidi i kuna, kad po to jis moketu juos atpazinti ir pajutes puolant - isspardyti jiems sikna!) :-)

242

as noriu ir mano draugas nori bet bijau.........:::712

243

Sandra, 17 parašė:

as noriu ir mano draugas nori bet bijau.........:::712

Ateis laikas kai nebebijosi wink Jei bijai - neskubek smile

244

na kad  ta baime tokia kad man tai pirmas kartas jam ne ir bijau apsikvailint:::734

245

siuo atveju patarciau pasisakyti vaikinui, kad tau pirmas kartas ir tik atsipalaiduot... vaikinams patinka rupintis nepatyrusiom smile

246

Sandra, 17 parašė:

na kad  ta baime tokia kad man tai pirmas kartas jam ne ir bijau apsikvailint:::734

Man irgi taip buvo.. Nepergyvenk, ateis laikas, kai nebebijosi, pasitikesi juo ir noresi wink Savaime iseis wink O jei dar neramu ir baisu del kokiu nors priezasciu, neskubek, palauk wink Viskas savo laiku wink

247

Mindaugas, 19 parašė:

ne ne zoles tj gyvenime nerukyciau big_smile nors cia ne i tema big_smile

niekada nesakyk niekada;)jei pasikartojau soriukas,neperskaiciau visu komentaru:)

248

jis zino kad man tai pirmas kartas....

249

man pirmas kartas buwo 17m jam 20

250

Na su draugu mylim vienas kita man 17 jam 19 abu nekalti smile bet tikrai neskubam smile noreciau lytini gyvenima pradet nuo 18 smile

251

pirmas, bet ne paskutinis smile

252

man pirmas kartas buvo, kai buvau 20 metu.. viskas buvo savo laiku, totaliai nieko nesigailiu.. wink

253

pirmas katras buvo tiesiog nepakartojamas ,buvo puiku,malonu..........

254

jos pacios prasosi   krws

255

ojej.. kaip ziauriai apie moteris kalba Rimantas. Idomu ka darytum Rimantai jei nebutu moteru ir nebutu kur kist? skylutes bet kokios ieskotum???

256

drauge sake 15 gimciaus proga padovonos 1 karta smile

257

Neklausyk jos, ji meluoja big_smile

258

pirmas kartas buvo geeeras ir labai rizikingas smile o tai reiskia dar geresnis smile

259

aikit kakuciu :::123 pakraupau :::050 as 16m dar su barbem zaidziau :::818, o cia neturiu zodziu. . .. 14 metuku mergaiciuke ate ate nekaltybe :::225 siaubas . .. tritaskis ir tyla. .. :::819

260

Pirmas kartas man buvo 16 metų... Jam tada buvo 15. Iš tiesų mylėjau tą žmogų, kitaip ir nebūtų to pirmo karto. Dabar kartais gal ir pasigailiu smile. Bet visgi... buvo gyvenimo pamoka, jog niekur nereikia skubėti wink.