1

Tema: Kas didesni melagiai - vyrai ar moterys?

Moterų draugystė:
Kai moteris naktį negrįžo namo, o ryte vyras paklausė, kur ji buvo, ji pasakė, kad nakvojo pas draugę. Vyras apskambino 10 geriausių žmonos draugių, ir visos patvirtino, kad žmona pas jas nemiegojo.
Vyrų draugystė:
Kai vyras naktį negrįžo namo ir ryte žmona paklausė, kur jis buvo, jis atsakė, kad nakvojo pas draugą. Kai žmona apskambino 10 geriausių vyro draugų, 5 iš jų patvirtino, kad vyras miegojo pas juos, o kiti 5 sakė, kad jis ir dabar su jais.
Tai kas didesni melagiai?

2

Re: Kas didesni melagiai - vyrai ar moterys?

Kas baltesnis: ar baltas lapas popieriaus , ar pienas? Klausimas juk absurdiskas... Vienas zmogus, kuris bendrauja su vienais zmonemis sakys, kad vyrai, kitas zmogus bendraujantis su visai kitais zmonemis sakys, kad moterys. Kiekvienas juk esame kitoks ir i sita klausima teisingo atsakymo niekada nebus. Gausis nebent tuscia diskusija wink

3

Ne nuo lyties priklauso man rodos...

4

Egle, 17 parašė:

Taip sutinku, priklauso nuo daugybės dalykų. Perskaičius šį anekdotą susimąsčiau, yra daug tiesos, tačiau ar taip jau blogai, juk vyrai meluodami parodė savo draugystės stiprumą, o moterys - na jos tik moterys.

5

Algis, 25 parašė:

Kas baltesnis: ar baltas lapas popieriaus , ar pienas? Klausimas juk absurdiskas... Vienas zmogus, kuris bendrauja su vienais zmonemis sakys, kad vyrai, kitas zmogus bendraujantis su visai kitais zmonemis sakys, kad moterys. Kiekvienas juk esame kitoks ir i sita klausima teisingo atsakymo niekada nebus. Gausis nebent tuscia diskusija wink

O pats dažnai meluoji?

6

Anekdotai siaip yra skirti tam kad pasijuokt is linxmo pasakojimo, jie butent tam ir kuriami kad butu juokinga..O tu cia is anekdoto morala ar dar kazka bandai isskaityt..Nesivargink, nusiramink ir nesigilink i anekdotu esmes..
Vienodi melagiai ir tie ir tie..kvailas klausimas..:D

7

Taip, anekdotai skirti pasijuokimui is kaikuriu gyvenimisku situaciju... juk anekdotai is niekur neatsiranda... big_smile
O kas didesni melagiai, tai net neysivaizduoju kaip galima butu suzinoti...

8

Stengiuosi kiek imanoma maziau... Ir tai, tik jei labai labai labai butina. Juk tiesa vistiek anksciau ar veliau isaiskeja wink Manau, kad geriau is vis nieko nepasakyti nei kazka sumeluoti wink

9

mano nuomone per puse

10

Gabija, 31 parašė:
Egle, 17 parašė:

Taip sutinku, priklauso nuo daugybės dalykų. Perskaičius šį anekdotą susimąsčiau, yra daug tiesos, tačiau ar taip jau blogai, juk vyrai meluodami parodė savo draugystės stiprumą, o moterys - na jos tik moterys.

Taip is tiesu, bent mano gyvenime nera daug draugiu... As isvis nekenciu merginu dazniausiai... Nes dauguma ju tiesiog nemoka draugauti... Kazkodel is tiesu taip yra...:) Na as asmeniskai turiu kelias drauges, bet tik tiek... Nelabai norisi man pasitiketi moteriskaja gimine.. wink

11

na, as meluoju, pvz,> tingiu kazka daryti, tai sakau, kad uzsiemus, negaliu  ar pan...
>> siaip meluoju del sventos ramybes savo, kai noriu pabut viena..
>> na, o siaip, nemeluoju.. o jei sumeluoju, tai maximum 2 dienos ir pasakysiu tiesa..
... na, bet tikrai.. didziausia melage esu del tingejimo..
dar meluoju broliui, kada griztu, jei jis nepabunda big_smile) kai griztu.. bet cia ne melas, o siaip sau toks is draugystes.. na, artimiausiems zmonems nemeluoju .. na, nebent is draugystes ir meiles visokios >> ta prasme, nekenksmingas ir taikingas melas wink

12

nu as tai nekenciu melagiu big_smile esu nesyki prigavus ir pati durnai jauciuosi ir kitas kvailai jauciasi. . .pati taip pat stenguosi nemeluoti, tiesa sakan net nzn kada jau esu pamelavus na nebent mano melas, nutyleti kokia tai tiesa ir apsimesti durna. . .lyg as buciau cia neprieko . . .;D ;D ;D

13

as ir nemeluoju nes prasmes ne matau nors galiu ziuret i akis ir skiesti kiek sirdis geidzia. bet to nedrau o kam geriau jau karti tiesa nei saldus melas

14

Tomas, 27 parašė:

Anekdotai siaip yra skirti tam kad pasijuokt is linxmo pasakojimo, jie butent tam ir kuriami kad butu juokinga..O tu cia is anekdoto morala ar dar kazka bandai isskaityt..Nesivargink, nusiramink ir nesigilink i anekdotu esmes..
Vienodi melagiai ir tie ir tie..kvailas klausimas..:D

Nejaugi manai, kad niekad nežinojau, kam kuriami anekdotai? Tiesiog, esu kokia esu, neretai mėgstu viską analizuot ir savaip interpretuot. Tiesa sakant, aš visai nesivarginu, tiesiog tą minutę kilo toks klausimukas. Smagu, tik, kad sutinki, jog nemelagių nebūna.

15

Sigitas, 24 parašė:

Taip, anekdotai skirti pasijuokimui is kaikuriu gyvenimisku situaciju... juk anekdotai is niekur neatsiranda... big_smile
O kas didesni melagiai, tai net neysivaizduoju kaip galima butu suzinoti...

Anekdotus sukuriame patys, jie atsiranda iš mūsų gyvenimiškų situacijų. Ne kartą ir pati esu melavus, gėda prisipažint, bet esu užkietėjus melagėlė.  Anekdote daug tiesos. Manau, tam tikrose situacijose daugiau meluoja vyrai, o tam tikrose - moterys.

16

Algis, 25 parašė:

Stengiuosi kiek imanoma maziau... Ir tai, tik jei labai labai labai butina. Juk tiesa vistiek anksciau ar veliau isaiskeja wink Manau, kad geriau is vis nieko nepasakyti nei kazka sumeluoti wink

Pastangos čia niekuo dėtos, ar visada taip jau apgalvojame ką sakome?

17

Alesia, 21 parašė:

mano nuomone per puse

Per puse - po lygiai?

18

Egle, 17 parašė:
Gabija, 31 parašė:
Egle, 17 parašė:

Taip is tiesu, bent mano gyvenime nera daug draugiu... As isvis nekenciu merginu dazniausiai... Nes dauguma ju tiesiog nemoka draugauti... Kazkodel is tiesu taip yra...:) Na as asmeniskai turiu kelias drauges, bet tik tiek... Nelabai norisi man pasitiketi moteriskaja gimine.. wink

Prajuokinai, kodėl gi tu nekenti merginų? Krūvos draugių irn aš neturiu, tačiau turiu keletą labai gerų, nors neretai ir nuo jų slepiu tam tikrus dalykus, manau, aklai pasitikėt negalima nei vyrais, nei moterimis.

19

Nijolė, 20 parašė:

na, as meluoju, pvz,> tingiu kazka daryti, tai sakau, kad uzsiemus, negaliu  ar pan...
>> siaip meluoju del sventos ramybes savo, kai noriu pabut viena..
>> na, o siaip, nemeluoju.. o jei sumeluoju, tai maximum 2 dienos ir pasakysiu tiesa..
... na, bet tikrai.. didziausia melage esu del tingejimo..
dar meluoju broliui, kada griztu, jei jis nepabunda big_smile) kai griztu.. bet cia ne melas, o siaip sau toks is draugystes.. na, artimiausiems zmonems nemeluoju .. na, nebent is draugystes ir meiles visokios >> ta prasme, nekenksmingas ir taikingas melas wink

Vadinasi, esi melagė. Ką gi, nėra jau taip blogai, kada žmogus meluoja nereikšmingus dalykus, tada net išaiškėjusi tiesa nebūna tokia jau nepakeliama.

20

Rasa, 20 parašė:

nu as tai nekenciu melagiu big_smile esu nesyki prigavus ir pati durnai jauciuosi ir kitas kvailai jauciasi. . .pati taip pat stenguosi nemeluoti, tiesa sakan net nzn kada jau esu pamelavus na nebent mano melas, nutyleti kokia tai tiesa ir apsimesti durna. . .lyg as buciau cia neprieko . . .;D ;D ;D

O kaip tada nepiktas melas, na, supranti - toks, kai kažką meluoji, kad kažkam padėtum, na, kad ir pati sau? Ar to niekada nedarai?